Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 
日本動漫畫討論版>カルロ・ゼン「劇場版 幼女戦記」Blu-ray&DVD発売中
gingq7 12:48 PM 02-17-17
作者: Kinny Riddle:
你有冇睇清楚第二集架?X俾會社員投胎成為蘿莉,但如果蘿莉死於非命,而死前又拒絕信X為神既話,咁就永不超生。要避免呢個命運而又唔想信X為神,就必須好好生存,然後自然地死去,咁樣X先吹佢唔漲,仍然可以繼續投胎轉世。

X搞咁多野就係想置蘿莉於死地,逼佢真心投靠「神」嘅懷抱
由手機版發出
如果主線係主角保命和不屈服於X, 咁而家係度不停浪費編幅描寫主角用X的力量打普通人係十分無謂
十一月 01:22 PM 02-17-17
其實呢套的重點係睇睇主角點樣懶醒,以為爭取好表現就會有機會調職到後方做一D決策性的職位,但偏偏事與願違,高層覺得佢好適合在前線做現場指揮。那種附出了努力卻得不到想要的結果的無奈。
Kinny Riddle 02:00 PM 02-17-17
作者: gingq7:
如果主線係主角保命和不屈服於X, 咁而家係度不停浪費編幅描寫主角用X的力量打普通人係十分無謂
我唔同意囉。

X就係想向蘿莉示範縱使X令佢被賦予以一敵百嘅屈機能力,點都敵唔過X喺背後操控呢個世界嘅命運。所以蘿莉最終只能夠皈依「主」嘅懷抱。
shooter 03:52 PM 02-17-17
作者: gingq7:
個人覺得主線係睇 主角一個打十個。
存在X 只係用黎解釋點解主角可以用 超級外掛 。其它有謂/無謂既野,唔重要啦。
事丫娃些 10:17 PM 02-23-17

shooter 02:25 PM 02-27-17
今集主角好上班族,做晒野就即時收工,大叔對眼又會變金色,識得開外掛? 以前大叔係邊度見個?
sephirothmk3 03:10 PM 02-27-17
下個月9號出小說第5本?
怪盜小G 04:10 PM 02-27-17
作者: shooter:
今集主角好上班族,做晒野就即時收工,大叔對眼又會變金色,識得開外掛? 以前大叔係邊度見個?
用魔力對眼就變色

大叔上次帶隊打蘿莉之後俾蘿莉攬炒自爆之後蘿莉拎銀翼章
ra2hk 03:43 AM 02-28-17
作者: sephirothmk3:
下個月9號出小說第5本?
希望唔好又延期
supermanlady 06:12 PM 02-28-17
ミニアニメ「ようじょしぇんき」 #07
作者: :

事丫娃些 02:39 AM 03-01-17

怪盜小G 02:00 AM 03-04-17
突然咁沈重
細路翔 11:06 AM 03-04-17
最尾一段由個囡改成老豆覺醒

話明比你聽無可能有2期
亍 ◣ 02:27 PM 03-04-17
上面張圖食唔落
十一月 02:34 PM 03-04-17
作者: 亍 ◣:
上面張圖食唔落
請高人畫個漫畫版的頭上去
hitachi 11:52 PM 03-04-17
作者: 十一月:
請高人畫個漫畫版的頭上去
無頭不就好了?
gingq7 08:44 AM 03-06-17
[動畫] 每集只係睇住主角打毫無還手之力的敵人, 老實說有點悶;
有點浪費每集畫得算好的戰鬥場面
supermanlady 10:08 PM 03-06-17
ミニアニメ「ようじょしぇんき」 #08

supermanlady 06:49 PM 03-08-17
MYTH & ROID - JINGO JUNGLE (OFFICIAL)

sephirothmk3 11:46 AM 03-09-17
小說第5本已出
彩頁瑪莉蘇純真的笑容真係正
細路翔 08:11 AM 03-11-17
南斗人間炮彈
casio 09:08 AM 03-11-17
作者: sephirothmk3:
小說第5本已出
彩頁瑪莉蘇純真的笑容真係正
今集重點唔係另一張彩頁咩
事丫娃些 04:15 PM 03-11-17

shooter 12:57 AM 03-12-17
求劇透,想知今季會講到邊度。

ED 後果段,唔明點解因為 土豆 而冇左一個士兵。
ra2hk 01:26 AM 03-12-17
作者: shooter:
求劇透,想知今季會講到邊度。

ED 後果段,唔明點解因為 土豆 而冇左一個士兵。
食物中毒
1 2 3 4 5 6 7 

返回主題版面