Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 14 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 34 74 124  ... 最後
收藏品討論版>BB戦士討論串. 拾 (MGSD | SD gundam World heros )
亍 ◣ 09:10 PM 02-23-14
好彩只儲正常色....
半透白....
http://www.gundam-unicorn.net/info/ep7_preticket.html
大覺屋師真 10:15 PM 02-23-14
作者: 亍 ◣:
圓桌呢?
笨大:拉長條戰線同你慢慢玩

但點解一set得兩隻咁少 想餓死人咩
最驚2隻嘅價錢同之前d set一樣貴咁就......

--------------------
另外
http://blog.xuite.net/ccwshuan/blog/202501356
原來sp3隻HI-NU有改模修正錯誤. 幫之前隻上色都發覺佢調轉左, 但估唔到笨大喺循環用用嘅sp都會做修正
小嘉 10:21 PM 02-23-14
我又唔明點解唔一SET出埋新世將頑馱無
J+1 10:38 AM 02-24-14
作者: 小嘉:
我又唔明點解唔一SET出埋新世將頑馱無
想有?供番幾期會啦大將軍我暫時pass
由手機版發出
小嘉 12:12 PM 02-24-14
無玩扭蛋好耐
呃我唔到既

係師真呢D先會落塔
大覺屋師真 12:21 PM 02-24-14
NEXT19

J+1 12:23 PM 02-24-14
無玩扭蛋好耐
呃我唔到既

係師真呢D先會落塔
冇話落唔落,啱咪入囉

就好似sdx 我係差唔多全pass 一樣
由手機版發出
大覺屋師真 12:44 PM 02-24-14
無玩扭蛋好耐
呃我唔到既

係師真呢D先會落塔
我依d窮人只係玩得起扭蛋
Rance 12:50 PM 02-24-14
段斤秤計返可能重貴過玩sdx...
J+1 03:15 PM 02-24-14
作者: Rance:
由手機版發出
martinnitram 03:40 PM 02-24-14
作者: Rance:
Next 先至係深坑, 細細隻唔覺唔覺就堆o左一堆係到...
btw, Next 18 見貓店 FB 已有
小嘉 05:02 PM 02-24-14
Sdx出完武者都唔知仲有無

幾年前d成品展示既都出晒

7人眾可能變一人眾

皇2世仲揾緊另外11個圓桌騎士
大覺屋師真 06:31 PM 02-24-14
有冇人睇得出打格仔果堆係咩來
淨係見到四對眼, 展示架

J+1 06:48 PM 02-24-14
信玄角??
由手機版發出
小嘉 06:50 PM 02-24-14
但唔似有把扇

有一個一定係盔甲座
亍 ◣ 10:34 PM 02-24-14
至少仲有薙刀,火炮,左上唔知係馬定係雀...盾下面兩件肩甲..?

作者: :
SDXが遂に戦国伝を展開!
先陣を切っての登場は、武者頑駄無。その魅力を余すところなく完全再現!
軽装状態の再現や鎧台座は勿論、盾の変形、頭部のバリエーションなど武者頑駄無の魅力を集約!

主な商品内容  
 ・本体
 ・交換用右手首5種、交換用左手首3種
 ・交換用瞳パーツ4種
 ・武者台座
 ・刀
 ・薙刀
 ・種子島ライフル、他

小嘉 10:51 PM 02-24-14
段日文有g armor

應該有掛
昏迷童子Sleepy 10:57 PM 02-24-14
段日文有g armor

應該有掛
魂SHOP限定是常識了吧......
小嘉 09:32 AM 02-25-14
作者: 昏迷童子Sleepy:
魂SHOP限定是常識了吧......
SDX 唔會再有街邊貨啦

儲左咁耐差隻電鍍版騎士高達未有

有D後悔當年唔訂
大覺屋師真 02:10 PM 02-25-14
段日文有g armor
應該有掛
但睇格仔真係唔覺有有g armor, 或許之後再來擴張set, 又要多6千yen, 咁就真係歡樂喇

NEXT18日本report

v2悲劇的上色 希望只係個案,因為見同一人post嘅其他機體d上色係冇大問題的

martinnitram 03:17 PM 02-25-14
作者: 大覺屋師真:

NEXT18日本report

v2悲劇的上色 希望只係個案,因為見同一人post嘅其他機體d上色係冇大問題的
bandai 果然係長出就質量下降...
話時話 Next 18 今次係 A/B set 定雙 A/B set?
martinnitram 03:17 PM 02-25-14
Converge 15 / Ex03 官圖

Converge 15, 右下角o個隻係咩o黎?

EX03

J+1 03:23 PM 02-25-14
作者: martinnitram:
話時話 Next 18 今次係 A/B set 定雙 A/B set?
都係自己上色啦
幾時先有其他顏色關節
由手機版發出
大覺屋師真 04:57 PM 02-25-14
話時話 Next 18 今次係 A/B set 定雙 A/B st?
nt1 ab set

Converge 15 / Ex03 官圖

Converge 15, 右下角o個隻係咩o黎?
EX03

實際咩名要回家睇大圖鑑,好似都係msv之類既野

作者: J+1:
都係自己上色啦
幾時先有其他顏色關節
由手機版發出
我拎左18了,隻v2同鳳凰壞面都有d金屬綠色orz
最衰佢油到d白色,而marker隻白色又好冇遮蓋力,煩
J+1 05:13 PM 02-25-14
睇完都唔明

http://ja.gundam.wikia.com/wiki/MS-1...82%AC%E3%83%B3
由手機版發出
標籤:BB戦士, SDガンダム, 元祖, 戰犯H
第一 ... 14 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 34 74 124  ... 最後

返回主題版面