Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 9 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 29  ... 最後
收藏品討論版>超時空要塞專區//
oscar0828 08:12 PM 02-02-09
想問下in's point邊間既1/72 vf-25f賣$22x,搵唔到
oscar0828 09:06 PM 02-02-09
唔記得講...
今日出mk見到macross f既官方fan book出左,3舊
一本講vf既書,5舊=口=
仲有macross ace都出左
kog 10:10 PM 02-02-09

1/72スケール VF-25S スーパーメサイアバルキリー オズマ機
3月下旬入荷予定
価格6,825円

1/72スケール VF-25G メサイアバルキリー ミシェル機
3月下旬入荷予定価格4,725円

S 有用過e套裝備咩....
終於出四眼仔機 ,不過又是單機先行
mikemike 11:02 PM 02-04-09
VF-25F DX合金4月再販
Kinkedoo 01:20 AM 02-05-09
作者: oscar0828:
唔記得講...
今日出mk見到macross f既官方fan book出左,3舊
一本講vf既書,5舊=口=
仲有macross ace都出左
5舊嗰本係天神英貴嘅valkyrie畫集,今次係再版
macross ace $79
oscar0828 04:36 PM 02-05-09

125mm, Megahouse, 5,700yen 2009年5月下旬

身為ranka fans一定入
希望快d出埋女王啦
riceking 04:38 PM 02-05-09
小姐邊位....

Rice
luciferdark 05:54 PM 02-05-09
作者: riceking:
小姐邊位....

Rice
印係monster上面ge monster
ゆり 06:09 PM 02-05-09
作者: luciferdark:
印係monster上面ge monster
嗯 可脫?
mikemike 09:36 PM 02-05-09
作者: ~freedom~:
嗯 可脫?
你認為有得脫咩
StOnE 08:00 PM 02-07-09
而家有無邊有有得散買女王水貼 ?
oscar0828 04:15 PM 02-08-09
作者: StOnE:
而家有無邊有有得散買女王水貼 ?
yahoo 有得bid
bid到160,直購3舊半
正樹(masaki) 07:53 PM 02-10-09
hk有女王貼紙連機賣未 ?
simonwongdx 12:02 AM 02-13-09
作者: 正樹(masaki):
hk有女王貼紙連機賣未 ?
灣仔有 $#*)
StOnE 06:34 AM 02-13-09
作者: simonwongdx:
灣仔有 $#*)
個盒面有無標示話有送多張貼 ?
simonwongdx 01:18 AM 02-14-09
個盒面有無標示話有送多張貼 ?

大致是這樣
StOnE 05:37 PM 02-15-09
作者: simonwongdx:

大致是這樣
THANKS
灣仔係唔係太源街個頭 ?
今日經過無, 應該賣晒了
simonwongdx 11:04 PM 02-15-09
THANKS
灣仔係唔係太源街個頭 ?
今日經過無, 應該賣晒了
係"梨警"酒店隔離

貨還有很多 不過貴左

另:灣仔紅髮 vf-25f(無女王水貼)$@$(
mikemike 12:08 PM 02-20-09

kog 01:29 PM 02-21-09
情報

妖精水貼
葵芳 $48,$35(有少量)

vf25f+裝甲
CWB SHIP SHIP $499
kog 02:23 PM 02-21-09

http://www.1999.co.jp/10082659
裝甲不能脫,只可選擇有甲或冇甲製作.

0340 05:05 PM 02-21-09
作者: oscar0828:
想問下in's point邊間既1/72 vf-25f賣$22x,搵唔到
咁抵?我都想響邊
加賀KAGA 10:08 PM 02-21-09
作者: kog:
情報

妖精水貼
葵芳 $48,$35(有少量)

vf25f+裝甲
CWB SHIP SHIP $499
旺角太空船下午$499已入手了
oscar0828 11:27 PM 02-21-09
0係yahoo bid左 1/60 vf-0a 工藤機 boxset,今日拎左 第一隻yamato
不過賣家ghost頭果舊野同說明書
之前有人話vf-0a隻手好鬆,但我果隻冇呢個問題
順手入埋macross ace同超時空進宙式既poster,加埋一張金牛加碗車仔麵
mikemike 02:51 PM 02-22-09
Yamato 1/2000 DYRL MACROSS

http://www.macrossworld.com/mwf/inde...pic=29205&st=0

大隻得恐怖
第一 ... 9 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 29  ... 最後

返回主題版面