Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-10-17, 05:38 PM   #76
Tdot
Game Master
(っ-_-)っT.™

註冊日期: Aug 2004
Nintendo Switch IDSW3674-4571-8996
3DS Friend Code0259 0316 2233
PSN  IDt__________chk
引用:
作者: 八仙果 查看文章
真的嗎?
wii u 版唔係都有咩, 只係另一個無rank

舊 04-10-17, 05:43 PM   #77
信長
God of Gamer
The Flash

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID6287 6181 7226
Local 雙打同人網戰, 夾計用藍龜針對手

信長 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-12-17, 03:45 AM   #78
益優格
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2011
引用:
作者: 信長 查看文章
Local 雙打同人網戰, 夾計用藍龜針對手
之前WIIU版成日同FD合流4人個人ONLINE打RANKING
益優格 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-13-17, 11:56 AM   #79
IDGAF
The One

註冊日期: Sep 2002
傳聞會有MK8D NS主機同梱裝,希望係真同香港都會有啦~!
雖然得個包裝盒印花有分別…
但都足夠用嚟分別唔係首批跟有問題手制的主機了吧?

Mario Kart 8 Deluxe Nintendo Switch Bundle Outed - IGN News
https://www.youtube.com/watch?v=D97fcUm7uUA

How to fix your Nintendo Switch Joy-Con wireless issues
https://www.youtube.com/watch?v=LxKjCABAPdg

舊 04-13-17, 08:57 PM   #80
neo2046
Advance Moderator
(<ゝω・)綺羅星~

註冊日期: Dec 2001
『マリオカート8 デラックス』 TVCM1 / 2
https://youtu.be/TGwSdqMFlXk
https://youtu.be/u7LI8_no_os

此篇文章於 04-18-17 09:43 AM 被 neo2046 編輯。
neo2046 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-18-17, 09:43 AM   #81
neo2046
(<ゝω・)綺羅星~

Mario Kart 8 Deluxe - Title Screen & Menu Tour (Battle Mode, Online, & More!)
https://youtu.be/4wlwytZVknM

Switch vs Wii U comparison
https://youtu.be/ePpndQ2JY8Q
引用:

此篇文章於 04-20-17 10:18 AM 被 neo2046 編輯。
舊 04-19-17, 07:50 PM   #82
neo2046
(<ゝω・)綺羅星~

GameXplain : Mario Kart 8 Deluxe Removes Fire Hopping exploit
https://youtu.be/HkHw2WLVj10

舊 04-19-17, 08:51 PM   #83
神名レオ
Game Master
紅蓮團

PSN  IDleoayu
引用:
作者: neo2046 查看文章
GameXplain : Mario Kart 8 Deluxe Removes Fire Hopping exploit
https://youtu.be/HkHw2WLVj10
原來有啲咁野
cut左佢係好事嚟

舊 04-19-17, 08:56 PM   #84
lineage19
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2011
Wii U IDlineage19
Nintendo Switch ID8108-0773-7021
3DS Friend Code2019 9617 5329
PSN  IDlineage19jp
XBox Live GamertagLineAGE19
引用:
作者: 神名レオ 查看文章
原來有啲咁野
cut左佢係好事嚟
同意, 呢個技巧唔太有趣...個人覺得
lineage19 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-17, 10:17 AM   #85
neo2046
(<ゝω・)綺羅星~

Mario Kart 8 Deluxe Q&A: 50 of YOUR Questions Answered | GameXplain
https://www.youtube.com/watch?v=ej866IBRTpQ
引用:

舊 04-20-17, 11:45 AM   #86
Terry仔

註冊日期: Feb 2003
咁我寧願佢出多個mode 係無得"卒火"
Mario kart 如果無蛇行,勝負多數係睇彩數.
如果有蛇行,就係技術嘅較量.

分開兩個mode, 可以俾上位向嘅玩家滿足一下
唔洗一刀切
Terry仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-17, 01:49 PM   #87
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
原來有啲咁野
cut左佢係好事嚟
去到後期我冇玩都係哩個原因
識用同唔識用可以差三份一個圈甚至半個圈

之前話唔玩今集都係因為咁
再上網同人對戰都係敵唔過識用嘅人

依家取消咗又有番啲興趣
而且新增咗第三段刷火,可以當新嘢練
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-17, 01:51 PM   #88
野良猫
肥倫

引用:
作者: Terry仔 查看文章
咁我寧願佢出多個mode 係無得"卒火"
Mario kart 如果無蛇行,勝負多數係睇彩數.
如果有蛇行,就係技術嘅較量.

分開兩個mode, 可以俾上位向嘅玩家滿足一下
唔洗一刀切
要技術較量不如玩ta,等全世界都知有幾快

一般嘅瑪車都係咁先好玩
次次見住頭車快半個圈咁有乜好玩
舊 04-20-17, 01:55 PM   #89
ゆり

瑪車一直都運氣重要過技術啦

舊 04-20-17, 02:29 PM   #90
神名レオ
Game Master
紅蓮團

PSN  IDleoayu
引用:
作者: ゆり 查看文章
同一個技術層面先係靠運
9成時間都係講技術㗎(捷徑、賽道熟練度、捽火時機等)
只係ds版嘅蛇行或wiiu版8個扭屎忽呢類野先真係破壞左隻game
如果你覺得呢隻game係靠運,一係冇認真玩過
或未同過識玩嘅人玩過

舊 04-20-17, 02:30 PM   #91
CCemi

註冊日期: Dec 2003
雖然我會用這技術, 不過我都同意移除了也是好的
那麼TIME ATTACK 又要重新計算了
還有, DS版蛇行不是技術的比拼, 而是體力與手指關節耐久度的比拼

我們會定期舉行會與比賽, 有興趣請看看我們的專頁吧
CCemi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-17, 02:35 PM   #92
ゆり

引用:
同一個技術層面先係靠運
只係ds版嘅蛇行或wiiu版8個扭屎忽呢類野先真係破壞左隻game
或未同過識玩嘅人玩過
呢點點都要駁下咀刷火我唔係唔識

但我覺得永遠我排緊第1果時後面一堆藍龜插我插到變番第12囉

舊 04-20-17, 02:41 PM   #93
野良猫
肥倫

引用:
呢點點都要駁下咀刷火我唔係唔識

但我覺得永遠我排緊第1果時後面一堆藍龜插我插到變番第12囉
你係指對ai定人先

Ai嘅話真係唔奇
因為我試過望住後面個ai睇住佢出術
舊 04-20-17, 02:41 PM   #94
Syoudou
Insane Gamer
L

註冊日期: Aug 2005
PSN  IDSyoudouSeigen
引用:
我最後一隻玩係GC隻MK
咁要睇下你視刻意排後,然後儲起星星同落雷響最後一圈一次發動由尾衝上第一位算技術定運氣。
Syoudou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-17, 02:45 PM   #95
ゆり

引用:
作者: 野良猫 查看文章
你係指對ai定人先

Ai嘅話真係唔奇
因為我試過望住後面個ai睇住佢出術
人有 AI都有

但AI狼好多

(WII同7經驗)

舊 04-20-17, 02:51 PM   #96
野良猫
肥倫

引用:
人有 AI都有

但AI狼好多

(WII同7經驗)
人嘅話冇計啦
喇叭好似可以取消藍龜?太耐唔記得

Ai根本唔駛食箱要乜有乜
五連都食過,人嘅話就算針對性攻擊都未必連到
舊 04-20-17, 02:54 PM   #97
ゆり

引用:
人嘅話冇計啦

WII同7冇喇叭唔知

但我有D怕拎第1就係

舊 04-20-17, 04:45 PM   #98
lineage19
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2011
Wii U IDlineage19
Nintendo Switch ID8108-0773-7021
3DS Friend Code2019 9617 5329
PSN  IDlineage19jp
XBox Live GamertagLineAGE19
引用:
人嘅話冇計啦

喇叭係可以震碎藍龜xd

Sent from my iPhone using Gaforum
lineage19 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-17, 05:44 PM   #99
Eking

註冊日期: Feb 2006
引用:
同一個技術層面先係靠運
或未同過識玩嘅人玩過
依家咪正正將所有人降到同一個冇技術層面~ XD

舊 04-20-17, 07:15 PM   #100
neo2046
(<ゝω・)綺羅星~

Mario Kart 8 Deluxe: Wii U vs Switch Load Times Comparison
https://youtu.be/C0Ctd7ifv6Q

Testing Out NEW Purple Sparks & Ultra Mini-Turbos
https://youtu.be/44MEl7aYSJI

引用:

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[放] 全新SS Gradius Deluxe pack 華倫君島陽平 買賣專區 1 05-08-16 10:46 PM
[For Sale] 全新絕版SS Gradius Deluxe pack 華倫君島陽平 買賣專區 0 03-09-15 10:01 PM
[音樂碟] Taylor Swift ~ Speak Now (CD/Deluxe Edition) W!LL Neo Music UNIVERSE 40 02-22-11 07:42 PM
ASUS P5N32-SLI SE Deluxe 底板 ★星人44★ 手機資訊/電腦軟硬討論 22 09-18-06 02:42 PM
Asus P4C800E DELUXE同P5P800?? wai 手機資訊/電腦軟硬討論 2 10-14-04 09:47 AM

現在的時間是 10:35 AM

手機版 | APP版