Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 11  ... 最後
電視遊戲討論版>SD Gundam G Generation GENESIS
強化人間ですの~★ 11:15 AM 12-15-15

fortel 11:21 AM 12-15-15
好在PSV都有份,呢D GAME都係鍾意放係袋間唔中玩幾關
pet3 11:22 AM 12-15-15
當然又是購買ps4 之後用psv控制\0.0/
書仔 11:23 AM 12-15-15
必買,等了好久了,還以為今世無機會見到新作
GN00508771 11:25 AM 12-15-15
段PV好強調「魂」
我能期待同 PS2隻spirits一樣 係純宇宙世紀+教科書模式嗎
鐵之侍 11:26 AM 12-15-15
真是很久沒有新作了,以為被遺忘了呢
大覺屋師真 11:27 AM 12-15-15
終於等到
雖然為佢買ps4無問題,不過ps3如果唔爭太遠就ps3算了
pet3 11:30 AM 12-15-15
作者: 大覺屋師真:
終於等到
雖然為佢買ps4無問題,不過ps3如果唔爭太遠就ps3算了
根據最近的日系遊戲表現

PS4 >PSV >PS3
Sito 11:35 AM 12-15-15
終於唔係手機game,心買啦
Dyhalt Rushifar 11:38 AM 12-15-15
作者: pet3:
根據最近的日系遊戲表現

睇你講哪方邊表現,銷量的確係既。
不過好多時GAME本身表現方面一般都係好難分出PS3定PS4,VITA就劣化確定…
pet3 11:42 AM 12-15-15
pv有寫回歸 魂的原點
所以應該無 低能"迫卡系統"
智障八口計也應該消失吧
nameH 11:47 AM 12-15-15
希望唔好再9唔搭8 break
Efreet 11:48 AM 12-15-15
最緊要多機,有好多GGen Zero & F 出過嘅機都cut晒...
大覺屋師真 11:53 AM 12-15-15
根據最近的日系遊戲表現
G gen照計唔會再做實時3D(雖然ps2果隻我其實覺得不錯的,係差在少機),2D嘅話差距應該唔會太大嘅, 即管到時睇完評測再決定

作者: nameH:
希望唔好再9唔搭8 break
依個真係最驚....又唔係玩緊機戰, 咁樣break都無feel嘅
只想玩正史
Alucard_Lam 11:55 AM 12-15-15
係咪主線UC年代?? 係的話買買買! 希望無break啦!
qwe 12:22 PM 12-15-15
PSP的World break到無心機玩放低左...唔好再搞咁複雜
pet3 12:40 PM 12-15-15
作者: 大覺屋師真:
G gen照計唔會再做實時3D(雖然ps2果隻我其實覺得不錯的,係差在少機),2D嘅話差距應該唔會太大嘅, 即管到時睇完評測再決定

依個真係最驚....又唔係玩緊機戰, 咁樣break都無feel嘅
只想玩正史

其實把ZERO 完全重製加少少機已經好好玩

zero的年代有哂連續性
HM 12:43 PM 12-15-15
我反而想玩番WS,DS果種G GEN
ゆり 12:57 PM 12-15-15
其實把ZERO 完全重製加少少機已經好好玩

zero的年代有哂連續性
依家既nbgi點會肯用咁既工作量重畫堆機

dot繪好值錢,成本高過3d好多
草薙さん 01:29 PM 12-15-15
點解我會覺得係Vita做開發平台之後save as .PS4 .PS3既
斯羅 01:30 PM 12-15-15
只玩UC?
pet3 01:39 PM 12-15-15
作者: 草薙さん:
點解我會覺得係Vita做開發平台之後save as .PS4 .PS3既
用PS4做PSV級遊戲
再另存

詳細去看 中伏國度
遊雲gspirit 01:50 PM 12-15-15
G-Gen嘛下...
點睇PS3/4版 都係VITA版的放大版...[framerate非常接近,睇下機戰Z3/ GE2/GER 就知]

無雙/Breaker 就話倒轉o者....[縮少+減framerate]
Fio 03:07 PM 12-15-15
睇落係教科書模式,咩都好,走Break唔該
cloud 03:09 PM 12-15-15
終於等到了
必買
1 2 3 4 5 6 7 11  ... 最後

返回主題版面