Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-26-05, 11:53 AM   #826
7ming_格鬥苦手
God of Gamer
小霸王

註冊日期: Mar 2003
PSN  IDme7ming
唔係玩gl...
玩友請,冇既_鏡頭
到時真係笑死....

GuitarFreaks V5 Skill Point list<---Hot! 9/7 Updat!!
GuitarFreaks V4 Skill Point list
GuitarFreaks V3 Skill Point list
DurmMania V3
7ming_格鬥苦手 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-05, 12:15 PM   #827
Astaroth
Moderator
上善若水

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDAstaroth_Tsz
引用:
作者: 7ming_格鬥苦手
唔係玩gl...
玩友請,冇既_鏡頭
到時真係笑死....
咁佢應該摺得

學海無涯,回頭是岸
Astaroth 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-31-05, 11:30 PM   #828
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

OVA3己出,講第7期既野
另OVA4 9月26日發售

舊 08-31-05, 11:32 PM   #829
POISON

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRayson-GAF2
就咁睇圖以為玩緊cosplay

舊 09-01-05, 01:39 PM   #830
Gallardo
最強(最凶)アイドル

註冊日期: Mar 2003
點解 Vol.2「いちご100%オリジナルDVD-桜海学園エクソダス編-」 又叫OVA 3 ?
我而家好混亂
Gallardo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-01-05, 01:51 PM   #831
KARAS
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2003
PSN  IDrazgriz13ghost
草莓完左啦!?
竟然跟西野!? 大家滿唔滿意結局? (唔想追post)
我自己鍾意東城的說...

《 N  Music No Life》
KARAS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-01-05, 02:03 PM   #832
wishes
Junior Member

註冊日期: Aug 2005
我join南戶 唯
wishes 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-01-05, 02:09 PM   #833
飛燕
懺悔不用等

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: 天立﹏.
草莓完左啦!?
如果真中不是慘死的話,都不會有人滿意的

我是西野和東城的fans,真中和哪個一起其實都沒所謂(當然慘死最好)
只是不太滿意馬虎地完結了故事(被cut了吧?)

※EP3強化左把大劍3次,大改範圍、PP消費和集氣,某大大就突然跳出來對大劍有「手感」了。但又唔見某大大串人唔識EP2飛板防衛時比個成績來睇下。
飛燕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-01-05, 02:49 PM   #834
money
◆.西野司命.◆

引用:
作者: Gallardo
點解 Vol.2100%DVD-Q海堈橶匹室嘎暮善s- 又叫OVA 3 ?
我而家好混亂
未做草莓TV之前
已有一集OVA
跟住再出左兩集
Total咪三集
咪叫OVA 3

舊 09-01-05, 03:24 PM   #835
平本一樹
Game Master

註冊日期: Sep 2003
我想問成套草莓100%動畫版有幾多集?

我睇到第12集,講梗西野肯拍真中套戲做女主角.........
平本一樹 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-01-05, 04:40 PM   #836
Rse9
Ultimate Gamer

註冊日期: Nov 2004
引用:
草莓完左啦!?
我自己就超級滿意 aaa
身為小綾既死忠
絕對唔希望佢同個死人粉一齊
仲有最後小綾又靚女左
非常好=3=

DUNGEONS & TAKAFUMIS
鷹文は100人いる!ヽ(∀゚ )人(゚∀゚)人( ゚∀)ノ
Rse9 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-01-05, 04:43 PM   #837
Led Mirage

註冊日期: Feb 2003
引用:
草莓完左啦!?
唔滿意
條人粉竟然唔係慘死or孤獨一生

人を変えるのは、心。
心を変えるのは、たった一言の言葉で足りる。』
スマガ -STAR MINE GIRL-
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=609322&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=348911&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=310854&fpage=1
Led Mirage 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-01-05, 05:27 PM   #838
KARAS
Crazy Gamer

PSN  IDrazgriz13ghost
引用:
作者: Led Mirage
唔滿意
條人粉竟然唔係慘死or孤獨一生
其他女都係單身呀?
點解咁憎真中呀 係佢夠人粉先比我地睇到咁多野姐
講錯勿插\

《 N  Music No Life》
KARAS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-01-05, 05:36 PM   #839
Carlsberg
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2003
佢唔粉都會有同人幫我地補完

"Kanon"
Carlsberg 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-04-05, 02:26 PM   #840
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
睇到好亂, OVA 既制作公司好似集集都唔同. ED 都係集集唔同

都唔知岩岩睇左果集痴漢圖鑑係第幾集 OVA ?

此篇文章於 09-04-05 02:28 PM 被 歌絲˙暮斯 編輯。
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-06-05, 11:33 AM   #841
草薙さん
The One

"櫻海脫出"果集OVA做左改動bo
由漫畫版既肥婆變左SM女王

メモリはプライスレス
My Trophy Road
草薙さん 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-06-05, 09:47 PM   #842
POISON

引用:
作者: 歌絲˙暮斯
睇到好亂, OVA 既制作公司好似集集都唔同. ED 都係集集唔同

都唔知岩岩睇左果集痴漢圖鑑係第幾集 OVA ?
OVA3既ed我覺得講到成套草莓得番西野一個女主角

舊 09-15-05, 04:24 PM   #843
Yakumo Fujii
Moderator
珍惜眼前人

PSN  IDYakumoFujii
推一下......
最新單行本見街 (已經唔記得係第幾期)

C75魚穫一覽
C76魚穫一覽
B-Mobile記錄
<font style="filter:Progid:dximagetransform.microsoft.pixelate(maxsquare=8)" contentEditable="false">意味不明</font>
<font style="filter:Progid:dximagetransform.microsoft.blur(pixelradius=9);" contenteditable="false">意味不明</font>
Yakumo Fujii 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-15-05, 04:25 PM   #844
money
◆.西野司命.◆

引用:
作者: Yakumo Fujii
推一下......
第十七期
西野做封面,唔買唔得

舊 09-15-05, 04:29 PM   #845
POISON

引用:
作者: money
第十七期
西野做封面,唔買唔得
/\

身為西國國民點都要買.............
但點解頭先我唔覺眼既

舊 09-15-05, 04:57 PM   #846
Gashapon™

引用:
作者: Yakumo Fujii
推一下......
你唔係仲有買架咩?點解會唔知第幾期既?
Gashapon™ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-15-05, 06:31 PM   #847
Yakumo Fujii
Moderator
珍惜眼前人

PSN  IDYakumoFujii
引用:
作者: Gashapon™
你唔係仲有買架咩?點解會唔知第幾期既?
期期睇完就封印掟埋一邊......
鬼記得去到邊期 |||

C75魚穫一覽
C76魚穫一覽
B-Mobile記錄
<font style="filter:Progid:dximagetransform.microsoft.pixelate(maxsquare=8)" contentEditable="false">意味不明</font>
<font style="filter:Progid:dximagetransform.microsoft.blur(pixelradius=9);" contenteditable="false">意味不明</font>
Yakumo Fujii 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-15-05, 06:41 PM   #848
雪舟等楊
●  ω  ●

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDalone_wolf123
XBox Live Gamertagmoe magician
陣間去入入貨先
西野封面,good

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
≡(#`Д )⊃;; )Д`)・゚.・
≡/つ  /  ⊂ ⊂/
「我絕不認為中國的落伍,是幾個昏君造成的,而是每個人造成。因為制度是人創造的,中國所有悲劇,都是中國人自編自導自演和自我欣賞,這絕對是與人種有關。」
雪舟等楊 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-15-05, 06:49 PM   #849
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

註冊日期: Sep 2002
Wii U ID↓招任意滿技297
3DS Friend Code195 689 341
PSN  IDctmk2
XBox Live Gamertagctmk2
引用:
作者: Carlsberg