Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-26-15, 05:37 PM   #401
SHCEHUK
Game Master

註冊日期: Jan 2009
PSN  IDcshhenry
delete

此篇文章於 06-27-15 05:24 AM 被 SHCEHUK 編輯。
SHCEHUK 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-26-15, 05:43 PM   #402
GP03D
Ultimate Gamer

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDgpak03
XBox Live Gamertaggpak03
今集D發寶多到....所以明顯比AC易左....加埋冇血升LV補滿血既trick....真係死少過上集好多...
AR MISSION未知...未玩住...

爭1個sidequest就可以開last個protocol,不過map唔會show sidequest 係邊....要自己搵...

GP03D 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-26-15, 05:49 PM   #403
權愛真
Insane Gamer

註冊日期: Oct 2010
我想問,要看到完美結局,是否要 謎語人的賽車任務等…全部都要拿到3星?
這樣的話,真的感到很因難………
權愛真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-26-15, 08:29 PM   #404
IDGAF
The One

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: daihamlop 查看文章
你當我OT一嘢
以我朋友葵芳間舖為例,
之前我朋友叫客落100元訂,
結果大部份人荒死無咗一舊咁唔訂,
噚日有訂嘅鐵盒390元攞走。
出面炒到冚冚聲,你係咪叫佢有錢唔賺呢?
坐貨你比?每個月幾皮租你比?
做人公道啲,唔係著數自己攞到盡就為之啱嘅年青人
我都係比錢買game,唔啱聽你當我無講過
睇完個感覺係…
GAME界版公平貿易?好似公平貿易咖啡咁?

舊 06-26-15, 09:07 PM   #405
DC 97
The One

註冊日期: Jun 2003
Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
有冇人試過玩玩下HAND左~
又出到唔到GAME又熄唔到机同不能退碟
要CUT電先得(仲要攪一打轉先著到机)

DC 97 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-15, 01:03 AM   #406
outlineman2003

註冊日期: Feb 2008
PSN  IDjonathantso
請問跟機送果兩個code係邊度?

舊 06-27-15, 01:20 AM   #407
fortel
Game Master

註冊日期: Feb 2006
仲係保養唔到,到底係我問題定全世界BATMAN機都係咁...?
fortel 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-15, 02:39 AM   #408
maxlina

註冊日期: Feb 2007
PSN  IDmaxlina
XBox Live GamertagMaxlina
引用:
作者: DC 97 查看文章
試過一次,同你一樣
只有cut電重開
maxlina 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-15, 10:30 AM   #409
initial
God of Gamer

註冊日期: Jun 2002
3DS Friend Code1263 6620 0970
PSN  IDphilip_son23
XBox Live Gamertagphilipwing
引用:
作者: DC 97 查看文章
彈GAME 就試過兩次.
兩次都係待機MODE 入返去一分鐘左右就彈出.

2004 東京 2005 仙台 2006 首爾
2010 廣島, 四國 (愛知縣, 高知縣, 香川縣, 德島縣), 岡山, 神戶, 大阪
2010 吳哥窟, 越南
2011 Sep 北京 (故宮, 長城, 789 Art Zone) Dec 台北
2012 名古屋, 白川鄉, 萋籠宿, 馬籠宿, 高山, 飛驒, 沖繩
2013 倫敦, 格林威治, 溫莎堡, 曼徹斯特
2014 秘魯 馬丘比丘 玻利維亞
initial 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-15, 11:18 AM   #410
Amuro0093

註冊日期: Aug 2009
PSN  IDgio0079
XBox Live GamertagSilentEagleF15N
有冇人買買左digital版?
點unlock d PS4 exclusive 野?
Amuro0093 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-15, 11:32 AM   #411
kita
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2007
引用:
作者: Amuro0093 查看文章
有冇人買買左digital版?
點unlock d PS4 exclusive 野?
我想請問你,PSN版係咪都有齊鐵盒版d code ga? Thanks
kita 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-15, 11:41 AM   #412
Amuro0093

XBox Live GamertagSilentEagleF15N
引用:
作者: kita 查看文章
我想請問你,PSN版係咪都有齊鐵盒版d code ga? Thanks
Premium Editon 得 season pass 唔見有其他野.
舊 06-27-15, 12:37 PM   #413

舊 06-27-15, 06:22 PM   #414
Amuro0093

原黎有得轉 Battle Mode 做 toggle, 之後L2變左減速﹐R1變形;
不過個setting要完成送Poison Iv去y警察局果part先會出現.
舊 06-27-15, 06:45 PM   #415
GP03D

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDgpak03
XBox Live Gamertaggpak03
引用:
作者: Amuro0093 查看文章
原黎有得轉 Battle Mode 做 toggle, 之後L2變左減速﹐R1變形;
不過個setting要完成送Poison Iv去y警察局果part先會出現.
有D咁既事...初初成日按L2想減速...
已家熟左先知有得轉.....
不過按住R1嚟battle mode射野好似冇咁順....

GP03D 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-15, 10:32 PM   #416

舊 06-28-15, 01:09 AM   #417
Amuro0093

引用:
作者: GP03D 查看文章
有D咁既事...初初成日按L2想減速...
已家熟左先知有得轉.....
不過按住R1嚟battle mode射野好似冇咁順....
唔駛按住, 按一下就得, 按多次轉番車 mode.
舊 06-28-15, 03:39 AM   #418
小黑

註冊日期: Jul 2002
PSN  IDEternalkin
謎語人果D COLLECTION ,有D 倒吊左係天花板度點先可以執到
小黑 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-28-15, 08:05 AM   #419
SHCEHUK
Game Master

註冊日期: Jan 2009
PSN  IDcshhenry
delete
SHCEHUK 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-28-15, 11:14 AM   #420
ryuka
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2005
Wii U IDryuka001
3DS Friend Code0516 7226 8384
PSN  IDrykaryuki
引用:
作者: 小黑 查看文章
謎語人果D COLLECTION ,有D 倒吊左係天花板度點先可以執到
換抓鉤埋來
ryuka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-28-15, 01:05 PM   #421
DC 97
The One

註冊日期: Jun 2003
Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
唔知幾多%可以爆机

此篇文章於 06-28-15 01:21 PM 被 DC 97 編輯。
DC 97 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-28-15, 01:44 PM   #422
whassupbun

註冊日期: Jul 2010
PSN  IDwhassupbun
XBox Live Gamertagwhassupbun
引用:
作者: outlineman2003 查看文章
我見你問幾次都問同一問題,如果到依家都仲未搵到,你打去舖頭問好D喎會唔會比漏你?

我唔係買主機版所以答你唔到

whassupbun 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-28-15, 03:11 PM   #423
rokuna
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2002
引用:
作者: outlineman2003 查看文章
正常就應該係game盒入面記明書 有幾張紙度

d game 唔好一齊出好冇.??
rokuna 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-28-15, 05:06 PM   #424
dragonwing84
Game Master

註冊日期: Dec 2006
PSN  IDAlbertSIR
XBox Live GamertagAlbert0511
請問有無人買鐵盒版?
SEASON PASS張紙後面係未空白架?

[己解決]

此篇文章於 06-28-15 05:13 PM 被 dragonwing84 編輯。
dragonwing84 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-28-15, 05:14 PM   #425
神風@AMD
Action!

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID2776-5245-9304
3DS Friend Code5327 1257 3881
PSN  IDamd8899
SEASON PASS張紙只係廣告
叫你買個PASS,持續6個月都有更新野玩

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[徵求] PS3 Batman Arkham Origins leochan1986 買賣專區 0 03-07-14 11:15 AM
SELL 360 batman arkham origins DC 97 買賣專區 2 11-26-13 10:05 PM
[WiiU] Batman Arkham City Armored Edition Netnet 電視遊戲討論版 5 06-06-12 10:33 PM
Batman Arkham Asylum [已售] imgahou 電視遊戲討論版 601 08-05-11 08:53 PM
Batman: Arkham Asylum 神祕人1號 PC電腦遊戲討論版 3 12-17-08 02:48 AM

現在的時間是 12:54 PM

手機版 | APP版