Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 12-09-15, 10:54 AM   #576
blackpighk
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2006
XBox Live Gamertagblackpighk
hr4 骸龍係咪就咁開炮? 執彈? 全身都彈刀? 淨係打頭打頸?
打左兩鋪都唔知做乜就過左
blackpighk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-09-15, 10:57 AM   #577
風音
The One

註冊日期: Feb 2004
Wii U ID我願像浮雲
PSN  ID輕輕的飄遠了
XBox Live Gamertag拋開一切好逍遙
反正之後你仲會再見
不必深究

セカイガオワルマデハー ノシ
(☝ ՞ਊ ՞)☝オメデトウ
⊃天⊂
風音 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-09-15, 11:00 AM   #578
reiyaw
Crazy Gamer
絶望を焚べよ

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code4081 6920 1571
PSN  IDReiYaw
XBox Live Gamertag360已丟
イカ娘仲頹過老山龍老山蟹

reiyaw 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-09-15, 11:25 AM   #579
LR猫
God of Gamer
ˊ_>ˋ

註冊日期: Dec 2007
PSN  IDLucifeRyan
引用:
作者: 大破人間 查看文章
搬蛋係key任我記得好多集都有.

主要係為左帶出新怪event.

即使係初代都要有搬蛋去帶出隻雌火出來
我記得1代係,之後好似無
但會係啲食材之類嘅條件任,所以都要搬

三國志大戰 ic:銀猫
鏟手遊保平安
LR猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-09-15, 11:26 AM   #580
捲毛老爺

註冊日期: Nov 2007
3DS Friend Code4983 5603 1689
每集 最少要您 搬一次蛋 釣一次黃金魚
捲毛老爺 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-09-15, 11:36 AM   #581
iu fu pig
Ultimate Gamer
塵埃...

註冊日期: Jul 2004
引用:
作者: LR猫 查看文章
HR1/村5蟻速中
點解啲key quest前置要搬蛋咁過份:o)
比隻電龍追尾,無食運搬超人,又無運搬裝好無助
不過⋯今集第六區無運搬skill都可以落

點知六區過二區有兩隻跳跳等緊你⋯⋯
我搬左五粒先平安回家⋯⋯
由手機版發出
iu fu pig 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-09-15, 11:39 AM   #582
捲毛老爺

引用:
作者: iu fu pig 查看文章

由手機版發出
其實重開一次 條龍會冇左

但主角唔係佢

我都比跳跳 煩左我5轉
23MINS 先完成
舊 12-09-15, 11:42 AM   #583
大破人間

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
引用:
作者: 捲毛老爺 查看文章
每集 最少要您 搬一次蛋 釣一次黃金魚
今集黃金魚任仲要係貓任, 貓用唔到黃金魚餌
特登到佢

真唔明官方為咩咁做

今集所有採集任仲要改哂做精算道具任同點數任.

可以係屋企帶野出街去交紅箱就可以完成任務既剩返鹿角任
連燒肉任都無埋
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-09-15, 12:15 PM   #584
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
特登到佢

真唔明官方為咩咁做

今集所有採集任仲要改哂做精算道具任同點數任.

可以係屋企帶野出街去交紅箱就可以完成任務既剩返鹿角任
連燒肉任都無埋
貓有技能係專釣黃金魚同小金魚
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-09-15, 12:17 PM   #585
邪氣小貓
Crazy Gamer
喵~

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDXieQiXiaoMao
引用:
但貓有黃金魚SKILL

舊 12-09-15, 12:27 PM   #586
大破人間

引用:
作者: 野良猫 查看文章
貓有技能係專釣黃金魚同小金魚
竟然
我而家先知
舊 12-09-15, 12:58 PM   #587
LR猫
ˊ_>ˋ

註冊日期: Dec 2007
PSN  IDLucifeRyan
引用:
作者: iu fu pig 查看文章

由手機版發出
食咗落地術好易打

三國志大戰 ic:銀猫
鏟手遊保平安
LR猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-09-15, 01:32 PM   #588
stcdavidhk

註冊日期: Dec 2006
請問上位有邊套水耐裝推介??

(唔想用斬龍S打水屬怪...)

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-09-15, 02:01 PM   #589
風音
The One

起左白疾風裝用重弩
都唔知埋去打做咩

⊃天⊂
舊 12-09-15, 04:23 PM   #590
teealpha
Ultimate Gamer

3DS Friend Code0989 1805 2498
PSN  IDteealpha852
作為麻片愛好者,一定要整把血尿到爆既貓片
今集肉球卷算係好出,冇之前咁肉球不滿
不過個桶蓋真係摸到我粗口咁難出
之後睇返WIKI先知今集有採集QUEST既SUB QUEST報酬會派肉球卷同桶蓋,做一次就出左兩個桶蓋……
teealpha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-09-15, 04:29 PM   #591
大破人間

引用:
作者: stcdavidhk 查看文章
請問上位有邊套水耐裝推介??

(唔想用斬龍S打水屬怪...)
食水耐性貓飯不就行了?
舊 12-09-15, 05:06 PM   #592
reiyaw
Crazy Gamer
絶望を焚べよ

好賤 打白疾風7 有條友死左兩次之後退房
之後打到隻白迅訓覺 三條友企響度等左成分鐘後退game

此篇文章於 12-09-15 05:09 PM 被 reiyaw 編輯。
舊 12-09-15, 05:45 PM   #593
風音
The One

引用:
作者: reiyaw 查看文章
好賤 打白疾風7 有條友死左兩次之後退房
之後打到隻白迅訓覺 三條友企響度等左成分鐘後退game
你出飛?
未打夠我可以打番場,我仲爭張7券

⊃天⊂
舊 12-09-15, 05:55 PM   #594
reiyaw
Crazy Gamer
絶望を焚べよ

引用:
作者: 風音 查看文章
你出飛?
未打夠我可以打番場,我仲爭張7券
已夠數 謝

舊 12-09-15, 06:01 PM   #595
風音
The One

我唔夠嘛

⊃天⊂
舊 12-09-15, 06:02 PM   #596
鷹柳
Insane Gamer

註冊日期: Jul 2005
引用:
作者: LR猫 查看文章
食咗落地術好易打
唔知點解 我有個飯有齊三種搬運skill

運搬超人
逃走術
著地術

食極都係出頭兩項 攪到仲未做搬蛋任
鷹柳 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-09-15, 06:36 PM   #597
小Ray
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2006
做套斬龍X裝感受過 Lv9 同 Lv10 後..

覺得之前由 LV1 x 3 回 一路洗上去真係好傻...

其實夠裝下, 由 Lv10 洗返落去先最有效率
可以打少好多場 :O)
小Ray 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-09-15, 07:05 PM   #598
reiyaw
Crazy Gamer
絶望を焚べよ

引用:
作者: 小Ray 查看文章
做套斬龍X裝感受過 Lv9 同 Lv10 後..

覺得之前由 LV1 x 3 回 一路洗上去真係好傻...

其實夠裝下, 由 Lv10 洗返落去先最有效率
可以打少好多場 :O)
前提係你全部都係痴人地飛

舊 12-09-15, 07:07 PM   #599
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
今晚有無一人一任?
《hr6
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-09-15, 07:43 PM   #600
捲毛老爺

引用:
作者: 雷火武 查看文章
今晚有無一人一任?
《hr6
幾點開如始?

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[放]Monster Hunter 4G 何金水 - 阿水 買賣專區 2 10-19-14 11:45 AM
3DSLL Monster Hunter 機身貼紙 monkeylove 買賣專區 1 10-19-13 06:30 PM
賣 Monster Hunter 4 雄火龍裝 Figure 堅尼夫 買賣專區 1 09-18-13 12:19 PM
(賣) monster hunter - 雄火龍戰士 figure 重高達 買賣專區 2 09-15-13 12:00 AM
Monster Hunter Frontier neo2046 PC電腦遊戲討論版 1051 01-05-10 06:19 PM

現在的時間是 01:34 PM

手機版 | APP版