Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 12-01-15, 06:18 PM   #301
鷹柳
Insane Gamer

註冊日期: Jul 2005
引用:
作者: 野良猫 查看文章
以後打緊急一定要自己開房
個個話順番打結果個個一打完就走
成日遇到 好在有一次我最後 個開房話要幫我上埋hr2先走
個時佢地已經0400
今晚試3升4 會開房試下有冇人幫
鷹柳 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-15, 06:32 PM   #302
anyone
The One
↘嫁

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRitsuZui
自已食飯前開擺到食完飯都無人

anyone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-15, 07:17 PM   #303
Tannhauser Gate
Crazy Gamer
薛西佛斯

註冊日期: Mar 2007
你地要幫等陣po房號
岩岩著住套鬼蟹下位打完解放

and bones in their noses I just flat
out wouldn't of believed you.」
Tannhauser Gate 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-15, 08:25 PM   #304
STRIFE
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2009
PSN  IDOvErKilL6517
XBox Live Gamertag日psn: Lighting6517
引用:
HR5升6最嚴重
後來真係自己做房主幫埋人打哂先走

舊 12-01-15, 08:30 PM   #305
野良猫
God of Gamer
肥倫

註冊日期: Feb 2008
有冇人開咗炸彈人嘅裝飾品?
請問係用咩料?
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-15, 08:31 PM   #306
滅龍士
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
新skill燼滅刃之魂有匠+2同一個唔知咩skill
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-15, 08:32 PM   #307
野良猫
肥倫

引用:
作者: 滅龍士 查看文章
新skill燼滅刃之魂有匠+2同一個唔知咩skill
越磨越強靭
但唔知效果係乜
舊 12-01-15, 08:32 PM   #308
滅龍士
MHWs↓

Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
引用:
有冇人開咗炸彈人嘅裝飾品?
請問係用咩料?
係咪碎龍?MH4已經係咁
舊 12-01-15, 08:50 PM   #309
野良猫
肥倫

啱啱打咗兩場猛獰任
主要係啲怪高攻咗、唔會攰、難騎好多
我見個AIR大劍跳斬好多下先騎到

但團黑氣會唔同部位出現,原因不明

引用:
作者: 滅龍士 查看文章
係咪碎龍?MH4已經係咁
應該轉咗
砕龍上下位打哂都冇出
舊 12-01-15, 09:02 PM   #310
Tannhauser Gate
Crazy Gamer
薛西佛斯

註冊日期: Mar 2007
團黑氣會移位 有黑氣個位似係打你特別大力
我下位裝被電龍招超級閃電踢一腳歸西

and bones in their noses I just flat
out wouldn't of believed you.」
Tannhauser Gate 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-15, 09:50 PM   #311
zero0417hk
Senior Gamer

註冊日期: Mar 2012
PSN  IDzero0417hk
集會所1星隻鬼蛙我都3貓, 不如放game放機算

此篇文章於 12-01-15 09:52 PM 被 zero0417hk 編輯。
zero0417hk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-15, 09:56 PM   #312
slowpoke
Game Master

註冊日期: Jan 2007
引用:
作者: zero0417hk 查看文章
集會所1星隻鬼蛙我都3貓, 不如放game放機算
如果沒整過裝,
鬼蛙貓車唔是咁奇
slowpoke 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-15, 10:00 PM   #313
blackpighk
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2006
XBox Live Gamertagblackpighk
引用:
作者: slowpoke 查看文章
如果沒整過裝,
鬼蛙貓車唔是咁奇
4 定4G 開始,怪就死就加攻加速, 好易唔少心上貓車...
blackpighk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-15, 10:15 PM   #314
zero0417hk

註冊日期: Mar 2012
PSN  IDzero0417hk
引用:
作者: slowpoke 查看文章
如果沒整過裝,
鬼蛙貓車唔是咁奇
整左新跳跳龍個套裝
zero0417hk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-15, 10:20 PM   #315
iu fu pig
塵埃...

註冊日期: Jul 2004
引用:
作者: zero0417hk 查看文章
整左新跳跳龍個套裝
用空戰打鬼蛙好易急功
我村四星都仲係用緊綠跳裝
由手機版發出
iu fu pig 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-15, 10:33 PM   #316
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
引用:
你做咩而家先知 我次次都自己開架

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-15, 10:44 PM   #317
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
有無人hr 1
而家打
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-15, 10:45 PM   #318
亞瑪迪拉

註冊日期: Jul 2002
日經...有冇大大可幫手打HR4緊急?

45-5524-2581-8275 THX!
亞瑪迪拉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-15, 10:57 PM   #319
神名レオ
Game Master
紅蓮團

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDleoayu
引用:
作者: 亞瑪迪拉 查看文章
日經...有冇大大可幫手打HR4緊急?

45-5524-2581-8275 THX!
你好~我入嚟~~
不過我都要打HR3緊急....
可唔可以搭單幫打HR3緊急???

舊 12-01-15, 11:04 PM   #320
亞瑪迪拉

註冊日期: Jul 2002
引用:
作者: 李奧涼介 查看文章
你好~我入嚟~~
不過我都要打HR3緊急....
可唔可以搭單幫打HR3緊急???
可以呀

另外謝野良貓大大幫手!!!
亞瑪迪拉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-15, 11:19 PM   #321
神名レオ
Game Master
紅蓮團

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDleoayu
人間有情!多謝大家!!
頭先我又中左大家成日講嘅一齊順打任,一個個打緊急
3個升晒HR,到我開緊急嘅時集體消失......
真係好討厭!

舊 12-01-15, 11:51 PM   #322
鷹柳
Insane Gamer

註冊日期: Jul 2005
謝謝大大幫忙 HR3上HR4

但防同能力不足 先去打套裝回來

此篇文章於 12-02-15 12:32 AM 被 鷹柳 編輯。
鷹柳 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-02-15, 12:33 AM   #323
滅龍士
MHWs↓

引用:
應該轉咗
砕龍上下位打哂都冇出
check到,要大爆G*2+陽翔原珠+藍跳大皮各1
自己出任+彈4貓去收藍跳王大皮啦
舊 12-02-15, 01:21 AM   #324
ゆうたろう
カツカレー炒飯

註冊日期: Dec 2005
引用:
作者: 鷹柳 查看文章
謝謝大大幫忙 HR3上HR4

但防同能力不足 先去打套裝回來

我係頭先同你打MHX果個餃子,唔緊要,我o岩o岩搵日本仔打,升到HR5了。
好彩果兩個日本玩家有良心,唔會佢地升完就走,
我幫佢地打完緊急任,佢地都幫返我打緊急任。
ゆうたろう 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-02-15, 01:55 AM   #325
mario0606
The One
G101一ノ瀬はじめ

註冊日期: Oct 2006
3DS Friend Code4553 9940 3673
PSN  IDedward_hk2011
引用:
打緊急真係唔可以包尾開,通常出事

2000:F91、Strike、紅渣
1000:電池、V仔、黑MK2、IJ(拉克絲)
PSN ID:edward_9105

曼聯迷M群:group659819@msnzone.cn
歡迎曼聯迷進入討論

**舊有成員請轉Skype入新群,ID:mario910502
mario0606 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[放]Monster Hunter 4G 何金水 - 阿水 買賣專區 2 10-19-14 11:45 AM
3DSLL Monster Hunter 機身貼紙 monkeylove 買賣專區 1 10-19-13 06:30 PM
賣 Monster Hunter 4 雄火龍裝 Figure 堅尼夫 買賣專區 1 09-18-13 12:19 PM
(賣) monster hunter - 雄火龍戰士 figure 重高達 買賣專區 2 09-15-13 12:00 AM
Monster Hunter Frontier neo2046 PC電腦遊戲討論版 1051 01-05-10 06:19 PM

現在的時間是 09:58 PM

手機版 | APP版