Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > 電影版

主題工具 顯示模式
舊 09-13-08, 01:29 PM   #576
ajnakata
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2002
大家有冇留意有d sample bluray番左, 佢地d內容係咪同正式版一樣?
ajnakata 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-08, 08:03 PM   #577
半熟蕃茄
Game Master
有朋自遠方來非姦即盜

註冊日期: Oct 2004
引用:
作者: ajnakata 查看文章
大家有冇留意有d sample bluray番左, 佢地d內容係咪同正式版一樣?
我都見到....
但唔知係咪同正式版一樣(其實係我好似唔多覺有sample呢個字係碟盒)
但真係好平,唔洗一舊一隻(可惜我無ps3 )
半熟蕃茄 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-08, 08:59 PM   #578
IDGAF
The One

註冊日期: Sep 2002
引用:
咩戲先…?

舊 09-13-08, 09:09 PM   #579
ajnakata

引用:
作者: frankieccc 查看文章
我都見到....
但唔知係咪同正式版一樣(其實係我好似唔多覺有sample呢個字係碟盒)
但真係好平,唔洗一舊一隻(可惜我無ps3 )
around $12x-14x wor
舊 09-13-08, 09:26 PM   #580
StOnE
Game Master

註冊日期: Jun 2003
引用:
其實係我好似唔多覺有sample呢個字係碟盒
應該同以前隻 007一樣
背後BAR CODE 個位變左"SAMPLE"字樣

舊 09-13-08, 09:38 PM   #581
半熟蕃茄
Game Master
有朋自遠方來非姦即盜

引用:
around $12x-14x wor
今日見有d九十幾
舊 09-13-08, 09:39 PM   #582
POKA
Banned

註冊日期: Aug 2008
有藍光碟?
下次出MK入貨先
POKA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-14-08, 12:09 AM   #583
ajnakata

引用:
今日見有d九十幾
信和? or else where?
舊 09-14-08, 01:40 AM   #584
半熟蕃茄
Game Master
有朋自遠方來非姦即盜

引用:
信和? or else where?
yes
其中一隻好似係<來電險事>
舊 09-18-08, 09:25 PM   #585
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
好似真係有套唔使一百蚊, 比較貴既有怪誔屍新娘

T1雙碟版見$28
異形1雙碟版再現$38
深淵雙碟版$28
lord of ring 1(?, 因為唔識分邊集)雙碟版$18
ET大盒版$48
跳躍兩套sp各$38
dragon(?)雙碟版連書仔$40

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-25-08, 07:27 PM   #586
wing
God of Gamer
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: W!LL 查看文章
T1雙碟版見$28
雖然由當年上映至今已睇過無數次, 但仍然買左~

碟1有隱藏feature, 在選聲音/字幕畫面按1,8,1, enter
wing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-25-08, 07:56 PM   #587
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

引用:
作者: wing 查看文章
雖然由當年上映至今已睇過無數次, 但仍然買左~

碟1有隱藏feature, 在選聲音/字幕畫面按1,8,1, enter
諗住今日才去買, 怎知已上返$38
搞到唔捨得買 XD
原來有隱藏野, 得閒攞返隻港版試下有冇先
不過今日無咩新野

反而走左普通碟舖買左隻the punisher雙DVD $39 + 低清老翻VCD $45

大乱闘X
舊 09-26-08, 10:36 AM   #588
wing
格鬥低手

引用:
諗住今日才去買, 怎知已上返$38
搞到唔捨得買 XD
原來有隱藏野, 得閒攞返隻港版試下有冇先
不過今日無咩新野

反而走左普通碟舖買左隻the punisher雙DVD $39 + 低清老翻VCD $45

T1 d隱藏野分好多段, 有2段係講deleted scene, 其實我覺得呢2段係好應該留番係套戲度的.

吓? 係邊隻 the punisher? 上一套真人版movie? $39咁平?
舊 09-26-08, 10:43 AM   #589
遊戲人間
Ultimate Gamer
"oui"

註冊日期: Aug 2003
XBox Live Gamertagark0811
引用:
The Punisher有雙碟版架???
我當年一出即買左單碟,幾好睇的......

此篇文章於 09-26-08 02:42 PM 被 遊戲人間 編輯。
遊戲人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-26-08, 02:39 PM   #590
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

因為一直想睇, 所以見$39就買了
Disc B仲有Making of的, 我影得唔好

不過原來BR咁平, 但算了, 橫掂未有PS3
http://www.yesasia.com/global/the-pu...h_TW/info.html

大乱闘X
舊 09-26-08, 03:55 PM   #591
wing
格鬥低手

引用:

因為一直想睇, 所以見$39就買了
Disc B仲有Making of的, 我影得唔好

http://www.yesasia.com/global/the-pu...h_TW/info.html
第二集好似今年上, 不過都未見宣傳, 估唔到咁快翻出呢套.
舊 09-29-08, 04:04 AM   #592
IDGAF
The One

引用:

我見D行版BD碟都做緊買三送一($175-230一隻),
不過,舊戲為主,有興趣的我都已經買咗DVD版,費時再買。

今日行過信和碟舖,
無買電影睇,(主要係無心情揀,因為明天就要入醫院做手術)
反而買咗一隻包裝十分精美的GUNDAM SEED+DESTINY的精選碟(唔係COMPLETE果隻)
D歌幾啱聽,大部份的HIT歌都收錄,再加D男聲優的係廣播劇唱的歌(應該係…無追開)。

舊 09-29-08, 06:28 PM   #593
Terrier
西尾維新飯

引用:
作者: 機場美少年 查看文章

今日行過信和碟舖,
反而買咗一隻包裝十分精美的GUNDAM SEED+DESTINY的精選碟(唔係COMPLETE果隻)
D歌幾啱聽,大部份的HIT歌都收錄,再加D男聲優的係廣播劇唱的歌(應該係…無追開)。
呢隻係飛狗公司出...
收全角色歌+插曲+飛狗公司歌手ED(=SEE-SAW,友板,YUUKA)

之前九十幾個時入左...
估唔到而家跌到去咁既價

舊 09-29-08, 06:35 PM   #594
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

註冊日期: Jan 2003
THE BRIDGE 我上次都見到,但 $98 冇買到,得閒去望下仲有冇先

舊 09-29-08, 09:35 PM   #595
mihimaru GT
Ultimate Gamer

註冊日期: Sep 2006
PSN  IDSEAMO
信和而家多左隻正野
southern all star 07 年特典
$68 完全係超值,絕對唔係老點,十級推介

多謝上天賜我一幅咁樣衰既面孔,我會好好利用佢影響市容
mihimaru GT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-09-08, 12:52 AM   #596
IDGAF
The One

引用:
作者: Terrier 查看文章
呢隻係飛狗公司出...
收全角色歌+插曲+飛狗公司歌手ED(=SEE-SAW,友板,YUUKA)

之前九十幾個時入左...
估唔到而家跌到去咁既價
基本我買碟都係為咗呢幾位,
d男聲優唱的歌,我幾乎全skip咁聽…

近來d BD係咪A區的,行版PS3睇唔睇到?
近排多數係屋企療傷,最好的活動就係煲碟。

舊 10-09-08, 01:34 AM   #597
nico
Insane Gamer

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: 機場美少年 查看文章

今日行過信和碟舖,

skip
終於跌喇
搵日出去買

此篇文章於 10-09-08 02:18 AM 被 nico 編輯。
nico 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-10-08, 11:40 AM   #598
Terrier
西尾維新飯

我想問...
"蝙蝠俠:俠影之謎"同"變形金剛"日本雙碟版DVD有冇出現過 ?

舊 10-14-08, 10:19 AM   #599
wing
格鬥低手

引用:
作者: Terrier 查看文章
我想問...
"蝙蝠俠:俠影之謎"同"變形金剛"日本雙碟版DVD有冇出現過 ?
唔好諗住會買d咁新的熱門片

而且paramount的片只見過舊版indy 1-3合集 (並非舊年出果set, 係早幾年出果set), WB只見過歐版harry potter.
舊 10-14-08, 11:16 PM   #600
Terrier
西尾維新飯

引用:
作者: wing 查看文章
唔好諗住會買d咁新的熱門片

而且paramount的片只見過舊版indy 1-3合集 (並非舊年出果set, 係早幾年出果set), WB只見過歐版harry potter.
因為我見有The Holiday緣份精華遊(2006)/X-MEN3(2006)都有,而且好多~

所以先想問Batman Begins(2005)究竟有冇

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 08:56 AM

手機版 | APP版