Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-30-16, 02:24 PM   #276
wuxu
Crazy Gamer
廢材記者

註冊日期: Jan 2004
XBox Live GamertagMikekoala
引用:
作者: 歌絲˙暮斯 查看文章
咁我諗我都係 clear 唔到隻 game 了
由手機版發出
買完返黎就唔好浪廢的說,最多慢慢打
而且聽佢地不時互相吐槽都幾好笑
(P.s 英文版時係咁,唔知日文原版對白有無咁搞笑)

問我點解會釘控~ 究竟點解要苦楚
我笑住回答~ 講一聲~ 我係我
wuxu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-30-16, 02:32 PM   #277
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
引用:
作者: wuxu 查看文章
買完返黎就唔好浪廢的說,最多慢慢打
而且聽佢地不時互相吐槽都幾好笑
(P.s 英文版時係咁,唔知日文原版對白有無咁搞笑)
套戲既口形好似係跟英文 wor

係咪到換人都無,永遠呢四條佬?
由手機版發出
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-30-16, 02:36 PM   #278
wuxu
Crazy Gamer
廢材記者

引用:
套戲既口形好似係跟英文 wor

係咪到換人都無,永遠呢四條佬?
由手機版發出
無,一路都係四個小生去旅行

舊 11-30-16, 02:39 PM   #279
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
呢個世界竟然有咁地獄既 game

等 XII 算
由手機版發出
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-30-16, 02:43 PM   #280
wuxu
Crazy Gamer
廢材記者

引用:

等 XII 算
由手機版發出
假如因為咁錯過呢集你會miss好多野

舊 11-30-16, 03:46 PM   #281
シェンムー
Moderator
ドリームキャスト

註冊日期: Jul 2006
Wii U IDbb.729
Nintendo Switch IDSW-3362-5797-5988
3DS Friend Code3909 7471 5185
PSN  IDhideki_asaki
XBox Live Gamertaglapplay
Xbo 中文版好景$349
我買左PS4 DL版

琴晚試左一個鐘, 算做得唔錯, 有啲位都幾挑花
係車系統有啲煩
故事未入肉唔知神唔神,音樂我覺得就好出色

本身想用pro玩, 但都係等唔切: (

舊 11-30-16, 04:16 PM   #282
david
The One

註冊日期: Mar 2002
引用:
無,一路都係四個小生去旅行
唔咁樣SE點出XV-I呢又,換四條港女去旅行

---
NS CC:Morphus X300
david 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-30-16, 04:27 PM   #283
wuxu
Crazy Gamer
廢材記者

引用:
作者: david 查看文章
唔咁樣SE點出XV-I呢又,換四條港女去旅行
Iris+Cindy+Luna+龍騎女

舊 11-30-16, 04:36 PM   #284
1pi
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2013
岩岩去sony度拎終極版, 膠袋收4蚊, 皮套冇晒...
要等電話遲d先有得拎...超麻煩

終極版用運輸箱裝住, 海報另外俾.
1pi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-30-16, 05:15 PM   #285
aquarius
Game Master

註冊日期: Apr 2007
引用:

等 XII 算
由手機版發出
俾D耐性, 第二章去皇墓俾我嘅感覺已經ok
aquarius 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-30-16, 05:30 PM   #286
零式
Ultimate Gamer
Banned

註冊日期: Jan 2003
求救....完全唔識玩...

戰鬥一大班怪追住你打,按實迴避又即刻用晒MP又係死...

有冇D實用技巧?

舊 11-30-16, 05:33 PM   #287
wuxu
Crazy Gamer
廢材記者

引用:
作者: 零式 查看文章

有冇D實用技巧?
打遊擊戰專打落單怪

舊 11-30-16, 06:16 PM   #288
大覺屋師真
The One

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
引用:
玩左陣幾 free 既

係咪由頭到尾全男班?
由手機版發出
超劇透慎入

今日睇住直播爆機,一個字腐,最後主角向3位同伴表白說我喜歡你們,個女實況主笑到勁開心.....完完全全係女性向作品。
再加埋實況主因為gameover左次,重新揀過最後果張相做男生屁屁相,腐上加腐

相薄
大覺屋師真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-30-16, 06:25 PM   #289
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: 零式 查看文章

有冇D實用技巧?
用飛雷神飛上天花版插落堆怪度起手不是常識嗎

用大劍剩劈頭兩下->防禦+招架->夠氣就即放合體技->loop

飛上天花板吊住基本上係瞬間補爆mp

你肯比錢既話係餐廳食個廚飯buff仲勁過你升5個lva

我玩到第6章暫時都睇唔出四條佬邊忽基情,應該只有腐獸同甲甲心中有基先睇得出

當年ff13實在太衝擊令我暫時對今集既評價偏向正面

英國說大家抱團死

此篇文章於 11-30-16 06:50 PM 被 細路翔 編輯。
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-30-16, 09:49 PM   #290
野良猫
God of Gamer
肥倫

註冊日期: Feb 2008
影相任仲好過打嘢,影咗三次差唔多賺接近兩萬
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-16, 12:34 AM   #291
aquarius
Game Master

D帝國兵射鎗愈高lvl就愈難打..
有無易D嘅方法
aquarius 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-16, 01:05 AM   #292
野良猫
肥倫

引用:
作者: aquarius 查看文章
有無易D嘅方法
第一時間搞掂佢先咪得

我通常都係瞬移去遠處搵咗佢哋响邊冇得瞬就迴避到遠處
如果事前冇打散佢哋嘅話通常都痴埋一堆
瞬移埋去再大劍橫斬一下即時全部瞓低,再補兩三刀就拜拜

依家槍手唔難打
Lv44嘅雙刀兵先甘,冇硬直之餘佢即時回你幾刀

不過自己冇用槍,應該遠處龜佢先係正路,而且弱點好似都係驚槍
舊 12-01-16, 03:09 AM   #293
wuxu
Crazy Gamer
廢材記者

引用:
作者: aquarius 查看文章
有無易D嘅方法
我做法係用刀仔衝上去劈佢老…你懂的,快刀斬當麻

舊 12-01-16, 09:49 AM   #294
STRIFE
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2009
PSN  IDOvErKilL6517
XBox Live Gamertag日psn: Lighting6517
停左係4章,玩到54LV 是否不正常,MOB好似食生菜咁食
D人物支線真係好重複,一條友既任務做幾次,最死係佢LOAD地圖極慢
MOB又要係咁返餐廳,之前DEMO地圖比較細,唔覺煩,但依家....
地圖大而且睇到有心整,但真係衰在LOADING 極慢
MOB一次過接一堆任,做完直接原地拎報酬唔得既

不過點都好,暫時都覺得好玩既
有得CALL怪就可以原地FARM AP

此篇文章於 12-01-16 09:57 AM 被 STRIFE 編輯。
STRIFE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-16, 10:15 AM   #295
wuxu
Crazy Gamer
廢材記者

引用:
作者: STRIFE 查看文章
停左係4章,玩到54LV 是否不正常,MOB好似食生菜咁食
D人物支線真係好重複,一條友既任務做幾次,最死係佢LOAD地圖極慢
MOB又要係咁返餐廳,之前DEMO地圖比較細,唔覺煩,但依家....
地圖大而且睇到有心整,但真係衰在LOADING 極慢

不過點都好,暫時都覺得好玩既
有得CALL怪就可以原地FARM AP
我爆機時先54-55LV

舊 12-01-16, 10:43 AM   #296
ccdan
Junior Member
新手

註冊日期: May 2004
PSN  IDJP-CCDAN
XBox Live GamertagToFu Dan
引用:
我爆機時先54-55LV
我爆機得個LV42

舊 12-01-16, 11:04 AM   #297
ComeLOLoh

PSN  IDChun-li
咁快爆機?
行版有無Censor到?

舊 12-01-16, 11:21 AM   #298
野良猫
肥倫

全部幾多章?
舊 12-01-16, 11:29 AM   #299
wuxu
Crazy Gamer
廢材記者

引用:
作者: ComeLOLoh 查看文章
咁快爆機?
行版有無Censor到?
我玩偷跑版星期四晚開始星期一晚完,Total 45小時未清晒支線

舊 12-01-16, 11:43 AM   #300
RPG之鬼

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: STRIFE 查看文章
停左係4章,玩到
X1
另外可唔可以有個自動視點,依家好多遊戲都會係齋跑時自動對正,但佢好似冇得校……

標籤
FFXV, Final Fantasy XV, ファイナルファンタジー XV, 最終幻想15

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
「KINGSGLAIVE FINAL FANTASY XV」「BROTHERHOOD FINAL FANTASY XV」配信中 supermanlady 日本動漫畫討論版 21 03-24-24 02:10 AM
[放] PS4 FINAL FANTASY XV 美版 ccdan 買賣專區 0 11-27-16 06:13 AM
[PS4,XB1] Final Fantasy XV l ファイナルファンタジー XV l 2016 年 11 月 29 日 money 電視遊戲討論版 1115 11-13-16 07:21 AM
[PS4] World of Final Fantasy ワールド オブ ファイナルファンタジー | PS4, PSV 武藤遊戲 電視遊戲討論版 88 10-30-16 04:39 PM
[3DS] Theatrhythm Final Fantasy シアトリズム ファイナルファンタジー | 已售 money 手提遊戲機討論版 307 12-13-12 09:18 AM

現在的時間是 08:44 PM

手機版 | APP版