Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-03-15, 11:08 PM   #2226
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
我終於發現呢個EV最大用處係咩,就係一次可以升滿三張N卡(PRO)然後收返75石

舊 11-03-15, 11:19 PM   #2227
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
仇劍炒粉...咁就冇左50氣...原本以為今晚拎到第一隻超能力######

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-03-15, 11:40 PM   #2228
sd03021
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2011
引用:
作者: JMi 查看文章
乳牛不好嗎
我連乳牛都無...
當我睇到呢張就放棄左點十連

活動都係集中打PRO
唯一有問題係仇劍
問題唔係在掃唔到 而係掃到中段手機會移位跟住就MISS
sd03021 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-03-15, 11:56 PM   #2229
JMi
God of Gamer

註冊日期: Feb 2011
引用:
作者: AkaIITO 查看文章
其實出咩隊係咪唔影響最尾ENCORE果首既加成?因為ENCORE果首係全色?
應該唔影響
但唔係個個好似仲大咁齊腳咪隊都砌到
我呢D蛋散只能紅隊食天涯...

舊 11-04-15, 12:24 AM   #2230
AkaIITO
Game Master

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0516 7568 0284
PSN  IDAkaIITo-L
引用:
應該唔影響
但唔係個個好似仲大咁齊腳咪隊都砌到
我呢D蛋散只能紅隊食天涯...
我係藍隊食天涯...

舊 11-04-15, 12:26 AM   #2231
JMi

引用:
作者: AkaIITO 查看文章
我係藍隊食天涯...
我都想轉藍隊... 有張SR回血
紅隊好想抽埋SR回血同防扣血 以備不時...

舊 11-04-15, 11:24 AM   #2232
Cly
Ultimate Gamer
ぱないの!

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDcharoncly
呢次event抽完歌就可以關app, 等得閒先再打 幾好
Cly 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-15, 11:28 AM   #2233
reiyaw
Crazy Gamer
絶望を焚べよ

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code4081 6920 1571
PSN  IDReiYaw
XBox Live Gamertag360已丟
引用:
我都想轉藍隊... 有張SR回血
紅隊好想抽埋SR回血同防扣血 以備不時...
一生紅隊命 SSR SR回血 盾 都係紅色

reiyaw 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-15, 11:42 AM   #2234
尼路
The One

就來連n卡都升晒了,先得到的又一個十抽得一張保底

舊 11-04-15, 12:02 PM   #2235
tsddr
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2007
暫時砌得藍隊,紅、黃都無SSR.......

三隻色都齊SR回血同盾.......

アイドルマスター シンデレラガールズ スターライトステージ
ID: 475220148

Fate/Grand Order ID: 973296528

キャプテン翼〜たたかえドリームチーム〜 ID: 230398912

ドラゴンボールZ ドッカンバトル ID: 1126067984
tsddr 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-15, 12:22 PM   #2236
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
盾血隊用埋r卡3隻色都算組到..打分隊都冇ssr點組都垃圾
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-15, 12:53 PM   #2237
CCemi

註冊日期: Dec 2003
我覺得今次EVENT冇咁激烈唔關形式事
始終上次女神同蘭子個個都去搶
我自己反而覺得呢種形式既event幾岩我玩

我們會定期舉行會與比賽, 有興趣請看看我們的專頁吧
CCemi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-15, 01:48 PM   #2238
JMi

我發覺... COOL PHASE電腦自己組藍隊 個總APPEAL仲低過我自己組果隊紅隊幾千...
AUTO組隊呢下真係大伏

舊 11-04-15, 08:28 PM   #2239
元首KFC
Senior Gamer
炸鷄好吃

註冊日期: Oct 2015
第二只超能力入手
只披著一塊布在office行來行去喜感十足
元首KFC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-05-15, 12:17 AM   #2240
fantasy俊仔
酒持ってこいにゃーっ

註冊日期: Aug 2006
Wii U IDRealityFantasy
Nintendo Switch ID4064 9412 4240
3DS Friend Code0430 8383 4001
PSN  IDRealityFantasy
XBox Live GamertagFrancisFantasy
一抽SSR蘭子
已經係第三隻
究竟係好彩定唔好彩

fantasy俊仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-05-15, 06:55 AM   #2241
JMi

一大清早入event見到呢個畫面.... 又要坐定定認真打機了..... lol

舊 11-05-15, 07:33 AM   #2242
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
比著我過到都唔夠分入encore....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-05-15, 07:44 AM   #2243
JMi

都係用返平時紅隊2ssr陣容加返隻R法國人回下血
分唔擔心
過左仇劍扣左98血 入到ENCORE都總算過到

係無諗過真係再撞返呢個組合 下次出埋GOIN'比我丫 lol

舊 11-05-15, 07:56 AM   #2244
尼路
The One

引用:
分唔擔心

係無諗過真係再撞返呢個組合 下次出埋GOIN'比我丫 lol
玩pro成日撞到,所以完全唔想玩master……起碼一萬分持到卡之前唔玩……

舊 11-05-15, 09:05 AM   #2245
J+1
望過黎呀!!!!!!

Lag 左一lag...今朝就比肥妹整死左
由手機版發出
舊 11-05-15, 04:23 PM   #2246
尼路
The One

今次個ev真係無乜人追分?hea 打個排名有升無趺的……

舊 11-05-15, 04:33 PM   #2247
J+1
望過黎呀!!!!!!

問題hi scroce太少機會衝分...已經跌出5萬外....
由手機版發出
舊 11-05-15, 04:35 PM   #2248
kimtch

註冊日期: Mar 2008
PSN  IDkimtch
引用:
分唔擔心

華雷 仇劍OK LA

我怕佢下次係3色ran
杏仇劍齊出
kimtch 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-05-15, 04:43 PM   #2249
JMi

引用:
作者: kimtch 查看文章
華雷 仇劍OK LA

我怕佢下次係3色ran
杏仇劍齊出
華雷我唔識打個尾 肯定唔會滿血入下首
杏仇劍都無咩特別問題
杏仇劍ENOCRE三首一齊就可能有D問題
仇劍熟譜我又覺得無乜野 反而首ENCORE有D位我永遠都連唔到 明明26咋喎 超詐欺

舊 11-05-15, 05:13 PM   #2250
CCemi

註冊日期: Dec 2003
真係好少人拼喎...我hea pro hea 到8000, 石都唔洗用

我們會定期舉行會與比賽, 有興趣請看看我們的專頁吧
CCemi 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
デレステ, 千川ちひろ, 戸田めぐみ, 杏仁豆腐, 鷹富士茄子

論壇跳轉

現在的時間是 11:27 AM

手機版 | APP版