Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 15  ... 最後
收藏品討論版>魔神英雄傳討論區
chuntaky 03:13 PM 02-28-05
作者: PTX-003C:
i am looking for all 超魔神龍神+魔神2新星龍神, 騎王, 宇宙界龍神, 龍星丸
and where will i be able to find them?
請問你講日版韓版定港版
PTX-003C 03:33 PM 02-28-05
大陸老翻/韓版/港版
anything is ok...not日版...way too expensive for me...
best if 韓版, if can't...try 港版...
大情大性武大帝 04:05 PM 02-28-05
有無幻神號?
chuntaky 07:25 PM 02-28-05
作者: A HoManTin Work:
有無幻神號?
幻神號yahoo好似前幾曰完成標
chuntaky 07:32 PM 02-28-05
大陸老翻/韓版/港版
anything is ok...not日版...way too expensive for me...
best if 韓版, if can't...try 港版...
超魔神龍神 NO 日版 ANF 港版
+魔神2新星龍神 我都冇多
, 騎王,YAHOO BID 到$420
宇宙界龍神 ,韓版我想自己儲
, 龍星丸 ,韓版要$300

香港街店好似冇KOREA VERSION SELL
PTX-003C 01:10 AM 03-01-05
作者: chuntaky:
超魔神龍神 NO 日版 ANF 港版
+魔神2新星龍神 我都冇多
, 騎王,YAHOO BID 到$420
宇宙界龍神 ,韓版我想自己儲
, 龍星丸 ,韓版要$300

香港街店好似冇KOREA VERSION SELL
wut if is 大陸老翻超魔神龍神?
chuntaky 07:48 AM 03-01-05
wut if is 大陸老翻超魔神龍神?

what is the meaning ''wut''
唔明
PTX-003C 08:43 AM 03-01-05
wut=what
it's a short form we use all the time in msn
chuntaky 01:15 PM 03-01-05
wut=what
it's a short form we use all the time in msn
你是否說你經常到msn討論區講大陸版超魔神
PTX-003C 01:51 PM 03-01-05
wut if is 大陸老翻超魔神龍神?=what if is 大陸老翻超魔神龍神?

where will i be able to find 大陸老翻超魔神龍神 in HK?
(sorry..but maybe you need to improve your english a little bit..^^b)
dlss23 02:29 PM 03-01-05
有魔神英雄傳2星界山型號買partly
e.g.龍星丸,黑龍角,新星龍神,新星戰神,夏鬼丸,新星空神,炎神,騎王
和全部宇宙界型號買
total 12 隻
請問韓國邊到有得買?
係唔係週圍都有?
thx
chuntaky 07:17 PM 03-01-05
作者: dlss23:
請問韓國邊到有得買?
係唔係週圍都有?
thx
我幾年前買
NOW 睇番過官方網址都沒有魔神產品發售或刊登和介紹
相信已停產
只有一些舊勇者 ,勇者特急個D
我近時去買都係買了他賣靜的魔神
仲要唔齊12隻
冇黑龍角賣
PTX-003C 02:08 AM 03-02-05
btw...anyone have a pic of now 超魔神龍神 looks like? (not tigar/sword/leo once)
chuntaky 01:23 PM 03-02-05
btw...anyone have a pic of now 超魔神龍神 looks like? (not tigar/sword/leo once)

PTX-003C 收pm
在pm 中答左你的問題
因為市面沒有大陸翻版宇宙界龍神
大陸翻版宇宙界龍神好耐冇出
不排除佢會唔出
所以我先叫你去遇度找
dlss23 06:06 AM 03-03-05
我幾年前買
NOW 睇番過官方網址都沒有魔神產品發售或刊登和介紹
相信已停產
只有一些舊勇者 ,勇者特急個D
我近時去買都係買了他賣靜的魔神
仲要唔齊12隻
冇黑龍角賣
我遲D可能會去韓國玩, 想順便買玩具
舊勇者 ,勇者特急 我都岩
最好有得買魔神產品啦, 你幾年前去買既時候係唔係係普通玩具店就有架啦?

中有一個問題, 我係yahoo見到D魔神同舊版一樣
只係多左個圓圈寫住珍藏版, 請問E種同舊版有咩分別?
同最緊要, 會唔會chai唔到? 邊到有得買?

你有沒MSN呀??
等我有時間可以同你交流下D玩具既問題
PTX-003C 09:53 AM 03-03-05
i wanted to ask that too....do you have msn?
chuntaky 09:41 PM 03-03-05
最好有得買魔神產品啦, 你幾年前去買既時候係唔係係普通玩具店就有架啦?

你有沒MSN呀??

交流下D玩具既問題可以add 我icq 講
my icq number 307540333 or send e mail to me:chuntaky@yahoo.com.hk
有MSN messenger and hotmail
但成曰update 失敗
你是否說msn 討論區
yahoo見到D魔神同舊版一樣
只係多左個圓圈寫住珍藏版, E種係翻版
會chai唔到
chuntaky 09:55 PM 03-03-05

你有沒MSN呀??
去韓國玩記注帶多D錢去
唔好學我 買左魔神後 買俚隻泰丹dx 就冇錢繼續買
過年好似剛剛出勇者復活計劃,現在see the 官方 web 都冇得賣
仲要俾人炒起
舊勇者 ,勇者特急俾定D心理準備給你,包裝差過曰版好多
現在很難說 近時,幾年前 d 人唔玩玩具顧住打機
現在多左人玩返 又過左幾年 so 未必間間玩具店都有得賣
PTX-003C 02:09 PM 03-04-05
包裝差唔緊要<<
agree
chuntaky 09:32 PM 03-04-05
ICQ add左你啦
有沒MSN, 係hotmail messenger呀
因為我好少開ICQ, 所以如果你有MSN就好D啦

如果買新版魔神, 有邊種係同舊既一樣?
我見過大陸版, 但係好似唔係好同
同E家買番以前個D舊魔神, 要幾多錢到??
我icq 都add 左你
我有hotmail e mail
有 msn messenger
hotmail messenger 係甚麼
有沒有web 給我download and setup
以前個D舊魔神至少要一百 要視乎你買邊隻
新版魔神, 沒有一邊種係同舊既一樣
舊既made in japan ,新既一定made in china
Mario 01:18 AM 03-05-05
其實我想問下現在日版超魔神係咪已經係香港絕左跡....?
之前行過皆旺見過一次之後就冇再見過了....
不是藍星人 01:55 AM 03-05-05
作者: Mario:
懷古間中會有,我見佢地都成日入魔神o既o野返o黎....
我之前都o係o個度買劍王....
dlss23 07:13 AM 03-05-05
我icq 都add 左你
我有hotmail e mail
有 msn messenger
hotmail messenger 係甚麼
有沒有web 給我download and setup
以前個D舊魔神至少要一百 要視乎你買邊隻
新版魔神, 沒有一邊種係同舊既一樣
舊既made in japan ,新既一定made in china
http://messenger.msn.com.hk/
你去個度see下
如果可以, 其實我想買番全部既魔神
以前細過我有好多架, 不過而家都唔知去左邊.......
韓國魔神nei? 同舊版有咩分別??
如果買番舊版魔神, 我一定唔寫得chai, 只係羅黎擺
dlss23 07:32 AM 03-05-05
作者: Mario:
皆旺係邊到架??
dlss23 07:33 AM 03-05-05
作者: etkwok:
懷古間中會有,我見佢地都成日入魔神o既o野返o黎....
我之前都o係o個度買劍王....
wah, 要幾多錢呀??
五百得唔得??
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 15  ... 最後

返回主題版面