Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 19 59 109 509  ... 最後
手機平板遊戲討論版>「スーパーロボット大戦X-Ω」討論區。サービス終了しました
fami~yan 10:09 AM 10-07-15
洗左10幾次,唔好講ssr,sr都冇,刪game
GP03D 10:52 AM 10-07-15
作者: yeah yeah:
10連最後一隻出SSR 00
開得...
ID:168749470
每洗一次係要玩到夠30粒石10連???
到底首抽會唔會出SSR.....
Eking 10:55 AM 10-07-15
10幾次就想刷到SSR...?
Eking 10:56 AM 10-07-15
作者: GP03D:
會, 巴哈好多都係刷首出SSR
T.K. 10:58 AM 10-07-15
首抽應該最多得Sr,而SSR 就要過第一話

去到十連要打幾耐?
闇影風 11:02 AM 10-07-15
首抽有SSR,我係首抽抽到SSR鐵甲萬能俠
由手機版發出
yeah yeah 11:13 AM 10-07-15
作者: T.K.:

去到十連要打幾耐?
我好似去到1-8話左右...
拎埋D成就送既石...就夠30石...

作者: GP03D:
首抽會有SSR....
但我忍手博10連先抽...
heyman774 11:18 AM 10-07-15
同樣首抽出SSR萬能俠
明明個POOL寫住得得EXIA同Zegapain
闇影風 11:32 AM 10-07-15
首抽個pool唔同架
有exia,三一,鐵甲,zegapain四款ssr
由手機版發出
janicebb 11:32 AM 10-07-15
而家谷到隻儍那LV30,開埋魂都幾大力吓,但打到去20章開始難打,SR LV15左右已經紙皮咁,好難攞S....
ZeroChow 11:34 AM 10-07-15
好似難玩過cc好多, 因為冇奶, 近戰wave 3 已經冇3, 4成血, boss又幾大力, 好難唔死. 隻鐵甲好多時入boss wave都係半血.
樹靈DRYAD 11:47 AM 10-07-15
作者: T.K.:

去到十連要打幾耐?
5石果抽是可以抽出SSR的.....
okabe 12:17 PM 10-07-15
作者: ZeroChow:
好似難玩過cc好多, 因為冇奶, 近戰wave 3 已經冇3, 4成血, boss又幾大力, 好難唔死. 隻鐵甲好多時入boss wave都係半血.
唔係有得入艦回血?
不過同CC一樣升LV都好慢,要打肥料又要高AP
小嘉 01:34 PM 10-07-15
事前幾時入到
攻機好紙皮

故事而家開到幾多話?
okabe 01:38 PM 10-07-15
作者: 小嘉:
事前幾時入到
攻機好紙皮

故事而家開到幾多話?
http://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=28845&snA=24&tnum=2

事前用呢招得唔得?
ZeroChow 02:25 PM 10-07-15
作者: okabe:
唔係有得入艦回血?
回得好慢, 只能當係換人用.
VICT 02:25 PM 10-07-15
唔止攻機紙啦
我方部部都紙
入艦回回得又慢
由手機版發出
J+1 02:37 PM 10-07-15
用半日打到1-9 夠30石十抽,得2部sr...shxxx
由手機版發出
Gnosis 02:47 PM 10-07-15
唔係有得入艦回血?
其實用鐵甲萬能俠果隻維納斯係有信賴可回HP
但放唔放入隊又係另一個問題
小嘉 02:58 PM 10-07-15
http://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=28845&snA=24&tnum=2

事前用呢招得唔得?
設定入便揾唔到呢個選項
咩黎
Kaiser 03:02 PM 10-07-15
作者: Gnosis:
其實用鐵甲萬能俠果隻維納斯係有信賴可回HP
但放唔放入隊又係另一個問題
用緊R密達斯做補血,效果唔錯
okabe 03:13 PM 10-07-15
作者: 小嘉:
設定入便揾唔到呢個選項
咩黎
Q.事前登録が貰えないんだが
A.iPhoneの設定→プライバシー→広告→追跡型広告をオフ
 Androidは同期→Google→広告→インタレストベースをオフ。ブラウザはデフォにする
T.K. 03:25 PM 10-07-15
見人有紅蓮弍式,又打到後邊先有?
GP03D 03:26 PM 10-07-15
作者: yeah yeah:
我好似去到1-8話左右...
拎埋D成就送既石...就夠30石...

首抽會有SSR....
但我忍手博10連先抽...
首抽唔係強制性架咩...

作者: J+1:
用半日打到1-9 夠30石十抽,得2部sr...shxxx
由手機版發出
我之前開局冇理, 玩到3單抽加2x10連都係出2部SR...仲要係出同一部.....先至已家係到洗開局....
小嘉 03:38 PM 10-07-15
Q.事前登録が貰えないんだが
A.iPhoneの設定→プライバシー→広告→追跡型広告をオフ
 Androidは同期→Google→広告→インタレストベースをオフ。ブラウザはデフォにする
糞game
唔得
你試下
標籤:スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω
第一 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 19 59 109 509  ... 最後

返回主題版面