Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 25 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 45 85 135 535  ... 最後
手機平板遊戲討論版>「スーパーロボット大戦X-Ω」討論區。サービス終了しました
GP03D 01:45 AM 10-21-15
作者: heyman774:
美少年出完超必番唔到屋企好正常
除非你開多次技斬番轉頭, 關touch咩事
開完必殺你都仲係target野果部機, 唔洗再揀過
即係隻野係要美少年出完超必係出面等死....正喎....
唔怪得話EXIA勁D.....
VTMaldini 04:18 AM 10-21-15
明明一部機都無爆但結算畫面話我有爆. 還我 S Rank!!

隻 game 越玩越多 bug...
ZeroChow 06:50 AM 10-21-15
110, -2
Cc 都係靠跌, 靠抽就好似上次咁突唔滿

話说d技能好on9, 1/3 以下, 2/3以上, 加埋其實只係得一個, 仲要中間冇左個技能. 真係唔知設計者乜心態, 1/3 —2/3 hp時要廢d?
T.K. 09:06 AM 10-21-15
不要用粗口諧音
clie 09:32 AM 10-21-15
作者: VTMaldini:
明明一部機都無爆但結算畫面話我有爆. 還我 S Rank!!

隻 game 越玩越多 bug...
唔止,艦無中彈都屈你中,由S變B
退GAME再入能夠解決,但已經無咗張R強化
元首KFC 11:47 AM 10-21-15
打完魔神後再打其他關, 結算會有bug
如果想s勝, 不要在打魔後打, 要restart或是旦打一關再打想s勝的關
樹靈DRYAD 11:56 AM 10-21-15
有多的蘭斯洛特大家會賣掉還是用來升技用?
Yuu=ka 11:58 AM 10-21-15
新手報到,181295942,長掛 sr 月下50 lv, 求巨腿
亍 ◣ 01:44 PM 10-21-15
隻exia谷到上55呢之後100層變番易打了又可以打番個強敵....
元首KFC 07:40 PM 10-21-15
活動未完就見到班路人換了80等籣斯搞到大腿越來越少,
感謝GAF的大腿們, 即使早早突滿依然為萌新送援助

打到二百五十九層
終於畢業

散花
亍 ◣ 07:58 PM 10-21-15
其實救援係點先見到.....我打左咁耐都係見過兩三次有人要求?
T.K. 08:38 PM 10-21-15
作者: 元首KFC:
活動未完就見到班路人換了80等籣斯搞到大腿越來越少,
感謝GAF的大腿們, 即使早早突滿依然為萌新送援助

打到二百五十九層
終於畢業

散花
堅強
頭二百無懸念吧
T.K. 08:40 PM 10-21-15
作者: 亍 ◣:
其實救援係點先見到.....我打左咁耐都係見過兩三次有人要求?
救援應係計接近擊破數
太低人地都打爆左,邊有得你救
元首KFC 08:59 PM 10-21-15
作者: T.K.:
堅強
頭二百無懸念吧
最後睇時排名第九, 然而排名怎跌我也不會理它的了

感謝TK大lv5必殺紅蓮
然後我發現食ssr必殺都只有60幾百分點, 有乜可能升到lv5
T.K. 09:08 PM 10-21-15
人品。
神風@AMD 10:22 PM 10-21-15
90隻拎c.c時同時突爆埋朱雀
佢地果然如書所講有奸情
亍 ◣ 10:38 PM 10-21-15
作者: 元首KFC:
最後睇時排名第九, 然而排名怎跌我也不會理它的了

感謝TK大lv5必殺紅蓮
然後我發現食ssr必殺都只有60幾百分點, 有乜可能升到lv5
exia 3上4我用sr必殺50%失敗左就唔敢再試.....ssr又唔想咁早食......
T.K. 10:50 PM 10-21-15
所有野越早用越好,否則只會貶值
元首KFC 11:43 PM 10-21-15
魯魯和朱雀已LV4, 紅月本來就超高攻擊力, 所以有機會再升....
至於LV5, 我信唔過我的人品
VTMaldini 02:03 AM 10-22-15
打完 lv 85 抽中第一隻
打完 lv 116 抽中第二隻
希望 event 完前可以突滿朱雀

現在每個level 都要兩珠清, 除非有 friend 幫手補刀
T.K. 02:23 AM 10-22-15
allin改造蘭斯
VTMaldini 06:08 AM 10-22-15
打完 lv 121 抽中第三隻. 畢業 la !!!!
感謝GAF的大大們幫手補刀!!

現在 Rank 5600 左右, 值唔值得衝上 Rank 5000 拿多張券?
亍 ◣ 07:08 AM 10-22-15
今日又要瘋狂打改造材料
yeah yeah 09:05 AM 10-22-15
下次有咩活動/新POOL....
而家打完有D悶...
T.K. 12:40 PM 10-22-15
作者: VTMaldini:
打完 lv 121 抽中第三隻. 畢業 la !!!!
感謝GAF的大大們幫手補刀!!

現在 Rank 5600 左右, 值唔值得衝上 Rank 5000 拿多張券?
睇你手頭有咩,你而家一珠清完有廿秒剩的話就容咩易入五千
標籤:スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω
第一 ... 25 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 45 85 135 535  ... 最後

返回主題版面