Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 13  ... 最後
日本動漫畫討論版>長月達平「Re:ゼロから始める異世界生活 2nd season」#38「泣きたくなる音」
supermanlady 11:27 PM 04-19-16
ミニアニメ「Re:ゼロから始める休憩時間(ブレイクタイム)」#02
作者: :

supermanlady 06:49 PM 04-22-16
【MV】MYTH & ROID「STYX HELIX」Music Clip ショートVer.

supermanlady 11:10 PM 04-22-16
TVアニメ『Re:ゼロから始める異世界生活』第4話「ロズワール邸の団欒」予告
http://www.youtube.com/watch?v=cb4r6C_WFEA
phil077 12:44 PM 04-25-16
訓訓下死左
都好過上一輪
teealpha 02:34 PM 04-25-16
作者: phil077:
訓訓下死左
都好過上一輪
呢個作者好鐘意花時間寫D你睇落好似唔關事既超甜事件,等你甜到流果下同你RESET,黑到爆(齋黑男主)

新井里美主場可吃三碗飯
Kewellma 07:34 PM 04-25-16
典型一檐沙糖一檐便便 調劑得幾好,不過睇左neta之後各種虐到飛起
開始擔心動畫版會爛尾orz
野良猫 07:58 PM 04-25-16
做乜完全唔交代紅毛帶咗蘿去邊
搞到以為自己MISS咗一集
普通人一個 08:13 PM 04-25-16
係咪瞓緊個時比人殺左
野良猫 08:30 PM 04-25-16
作者: 普通人一個:
係咪瞓緊個時比人殺左
絕對係啦,要死亡先可以RESET

P.S
諗諗下其實可以用佢個RESET系統出解謎推理GAME
一開始照樣推進故事然後男主被殺,RESET就去解謎搵真兇向GOOD ENDING進發
尼路 08:55 PM 04-25-16
進入猜猜誰是殺死自己的兇手環節,其實主角咁強大的精神力,係日本點解會做家裡樽的……
Samng 09:02 PM 04-25-16
作者: 野良猫:
做乜完全唔交代紅毛帶咗蘿去邊
搞到以為自己MISS咗一集
應該要有下一季先交代到

レム
weinky 09:25 PM 04-25-16
好似玩緊dark soul
大笨象 04:01 AM 04-26-16
放鬆返一集, 換裝エミリアPRPR
有惡意的提供繪
fantast 08:24 AM 04-26-16
唔知動畫會唔會做到小說最悶果集
Lamsze 08:37 AM 04-26-16
睇黎呢幾集會變左金田一?要查出呢個殺左自己
s2001154 09:32 AM 04-26-16
好明顯係訓訓下被殺
而個當主懷疑男主係間諜十分有嫌疑
即是話佢要想辦法證明自己不是間諜先得
或者凶手也有可能不是宅中人
phil077 11:18 AM 04-26-16
作者: s2001154:
好明顯係訓訓下被殺
而個當主懷疑男主係間諜十分有嫌疑
即是話佢要想辦法證明自己不是間諜先得
或者凶手也有可能不是宅中人
偵探漫晝的定律
最有可疑才不是兇手
最清白的才是真兇
我估係女主殺的
teealpha 12:25 PM 04-26-16
作者: 普通人一個:
係咪瞓緊個時比人殺左
NETA一小下
你呢個問題可以話係亦可以話唔係,講白D,致死果下咁啱男主瞓緊
LR猫 12:56 PM 04-26-16
作者: teealpha:
NETA一小下
你呢個問題可以話係亦可以話唔係,講白D,致死果下咁啱男主瞓緊
你咁講其實幾誤導下
白薔薇騎士 02:28 PM 04-26-16
我又想俾下提示
今次致死原因已經出現左

會唔會提得太明顯?
大破人間 03:01 PM 04-26-16
男主角最慘就係佢自己只係普通人, savepoint同案發時間又未必有充裕時間同能力俾佢去改變結果.
頭幾集如果唔係劍聖係附近,真係帶成隊兵來都未必阻到割腸者.

另外死亡過程未必一定係被秒, 最驚就係受重傷死唔斷氣痛苦一段時間先死
teealpha 03:17 PM 04-26-16
作者: 大破人間:
男主角最慘就係佢自己只係普通人, savepoint同案發時間又未必有充裕時間同能力俾佢去改變結果.
頭幾集如果唔係劍聖係附近,真係帶成隊兵來都未必阻到割腸者.

另外死亡過程未必一定係被秒, 最驚就係受重傷死唔斷氣痛苦一段時間先死
之前俾人抽腸果下咪已經係咁囉
Samng 08:43 PM 04-26-16
作者: fantast:
唔知動畫會唔會做到小說最悶果集
12集做完第3卷就完了吧? 第3卷後半應該算係最精彩既部份

レム
Samng 08:59 PM 04-26-16
作者: teealpha:
NETA一小下
其實佢人都訓左,好可能RX-78未出手佢已經con左機

レム
supermanlady 09:21 PM 04-26-16
ミニアニメ「Re:ゼロから始める休憩時間(ブレイクタイム)」#03

1 2 3 4 5 6 7 8 9 13  ... 最後

返回主題版面