Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 29 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45  ... 最後
日本動漫畫討論版>「THE IDOLM@STER CINDERELLA GIRLS」7月17日(金)より2nd SEASON放送開始!! 丨A-1 Pictures制作
~蛙蛙~ 04:17 PM 08-30-15
作者: 廢人:
本田
又係你啊

常務一定係co p
佢個list7成係co黎
有錢先做得到CO P架嘛
佢自己都係CO啦 THE・世界レベル

呢集我等左19集 某人等左2年
http://www.nicovideo.jp/watch/sm20955912
【子夜】 02:58 AM 09-01-15
諸星きらり 生日快樂~◝( ˙ ꒳ ˙ )◜

亍 ◣ 07:15 PM 09-06-15
P:你還有大天使笑容.....

同你其實係一個好人有咩分別.....

大天使仲未儲夠氣黑化???
Kinny Riddle 11:03 PM 09-06-15
表面睇落問題已解決、但卯月似係唔想凜太擔心、先將自己不安谷埋然後叫凜放心去參加常委既計劃。就算P體貼地安排佢同小日向組成新組合都可能阻止唔到佢黑化
由手機版發出
YHW 12:45 AM 09-07-15
唔知原著啲人物設定係點, 不過本田响動畫個角色描寫就肯定係好X差. 上集以為佢再做一次FF死小孩, 睇完今集啲劇情, 所謂為左要明白凜面對嘅問題無啦啦"搶先"人地自己發展, 夾硬得黎又講唔通. 今季個故事發展本來係好地地, 堅唔知個動畫組諗乜
尼路 12:47 AM 09-07-15
佢個發展我睇唔到P點起死回生,連大婆格個個都俾人NTR埋……
事丫娃些 09:41 PM 09-07-15

haha3156 10:15 PM 09-07-15
作者: YHW:
唔知原著啲人物設定係點, 不過本田响動畫個角色描寫就肯定係好X差. 上集以為佢再做一次FF死小孩, 睇完今集啲劇情, 所謂為左要明白凜面對嘅問題無啦啦"搶先"人地自己發展, 夾硬得黎又講唔通. 今季個故事發展本來係好地地, 堅唔知個動畫組諗乜
睇完今集都覺得本田好乞人憎..
相反凜同天使真是好好多...
搶先可能想比人知她都有其他發展,唔會無人要掛?
當然正常都會想有其他嘗試既...
Kinny Riddle 11:46 PM 09-08-15
作者: YHW:
我又唔覺得好似你講到咁差、呢套除左美央唔知咩事得罪編劇先被寫成咁小學雞外(係咪抽SR卡抽到對佢好有怨念?)呢套幾乎集集都算係「神回」。

PS冇人對蘭子第二次長時間用「標準語」講野有意見咩?
廢人 11:36 PM 09-11-15
12時來臨
尻村身上的灰姑娘魔法解開了
到底失去魔法的尻村伸運會如何呢
~蛙蛙~ 02:31 AM 09-12-15
點解係チョコレート而唔係ポテト
尼路 11:15 AM 09-12-15
大婆返來了,跟手某人黑化了,轉行做幕後有前途D?
亍 ◣ 01:24 PM 09-12-15
終於都壞掉了
廢人 01:51 PM 09-12-15
rin 已經去到輝く世界の魔法
尻村係係初初既おねがい!シンデレラー既階段
亍 ◣ 02:02 PM 09-12-15
鑽石同玻璃o既分別....玻璃點摔都唔會變鑽石的
Kinny Riddle 02:59 PM 09-12-15
「尻村」=卯月?如果唔係我真係唔知你地講緊邊個?同埋點解會咁叫佢?

大天使終於演變成墮天使
Kinny Riddle 03:04 PM 09-12-15
常務根本就係傲嬌:「唔、唔好以為你今日化解左危機我就會認同你!」

今集作畫成本去嗮TP首Trancing Pulse度、其他歌只能配靜止畫。

Trancing Pulse好熱血、令人想起機動動畫既主題曲。
sund 05:59 PM 09-12-15
作者: Kinny Riddle:
「尻村」=卯月?如果唔係我真係唔知你地講緊邊個?同埋點解會咁叫佢?

大天使終於演變成墮天使
B83 W59 H87
GN00508771 09:31 PM 09-12-15
突然覺得OP映像好貼題

本田同凜都已經起身走出第一步 島村仲係坐係度⋯
廢人 12:52 AM 09-13-15

loop佐大半日
supermanlady 01:47 PM 09-17-15

GN00508771 11:20 PM 09-18-15
墮天!墮天!
money 11:28 PM 09-18-15
【特別編成のお知らせ】次回からの「アイドルマスターシンデレラガールズ」は特別編成でご覧頂きます。アニメ第24話「Barefoot Girl.」は10月2日より、第25話(最終話)は10月16日より放送! #imas_cg http://t.co/qXyDGgp9Ou
廢人 11:54 PM 09-18-15
我中我以為睇緊創聲部
Kinny Riddle 11:43 AM 09-19-15
搞咩啊A1?又黎拖稿

至少最後呢兩集作畫唔會趕收工。
標籤:戸田めぐみ, 戸田君
第一 ... 29 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45  ... 最後

返回主題版面