Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-13-18, 07:55 PM   #12476
qqabc
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2017
睇錯, banner係8号機β

此篇文章於 04-14-18 07:10 PM 被 qqabc 編輯。
qqabc 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-15-18, 10:53 PM   #12477
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
埋單1570排704,鬥雞終於叫做打到下上去了,不過都仲係好多陣打唔到,而家發現好多陣用新古單騎打仲好,唔駛執黎執去好正 XD
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-15-18, 11:00 PM   #12478
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
係打得慢囉
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-15-18, 11:03 PM   #12479
ShinDou

冇計啦,我3隻UC都低凸 XD 有隻仲要得65,好多時都唔係穩贏,行錯少少都可以即炒 XD 穩陣D好
舊 04-15-18, 11:13 PM   #12480
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
獨臀初,洋炮零,拉打踼二.....三部都唔知食唔食到舊機.....

大叔滑板應該30石??

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 04-15-18 11:16 PM 被 亍 ◣ 編輯。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-15-18, 11:23 PM   #12481
ShinDou

睇個勢呢D EVA似係出完黑白膠果陣出1堆機食個BUFF果種 @@

上修號應該係有大動作,號本身已經算勁機,月尾個NEW COMER應該超屈﹖
舊 04-15-18, 11:37 PM   #12482
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
一次出3部OMG オオチ佢冇野呀⋯

感覺初號機一定冇得食舊野⋯
0,2都還叫做有機會

Fate/GO ID 335,820,884

此篇文章於 04-15-18 11:45 PM 被 GN00508771 編輯。
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-15-18, 11:58 PM   #12483
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

OMG化一早已經無感啦....係唔知係唔係又係三機互buff情況....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 04-16-18, 12:07 AM   #12484
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

唔係NC佢唔會咁玩呱@@

舊 04-16-18, 09:39 AM   #12485
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
睇呢幾個月嘅食相有定心理準備都得....
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-16-18, 01:33 PM   #12486
ShinDou

都係估佢3隻係食uc buff,出多幾隻俾你夾,應該要4月尾先出機打uc面

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
舊 04-16-18, 03:04 PM   #12487
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

眼鏡才是本體

這說話並不是沒有道理

舊 04-16-18, 03:07 PM   #12488
ShinDou

真化初號真係食buff喎,淨係唔食12妹,2萬罩,每turn補血,唔食異常,血牛,冇大力拳應該殺唔到?

舊 04-16-18, 03:18 PM   #12489
yorkyork

註冊日期: May 2010
唔洗睇血命中迴避已經150%,
今年去唔去到200%?
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-16-18, 03:21 PM   #12490
ShinDou

0號都正喎又係淨係唔食12妹

唔知點解整到2號唔食buff

荷蘭叔都唔差,弱化版白nu,不過好似同12妹1樣咁易死?

想爬山添,有353石,但又驚月尾即刻打面

舊 04-16-18, 03:22 PM   #12491
ShinDou

其實150%唔算勁,唔加回既機食12妹同the end加250%命回

舊 04-16-18, 04:03 PM   #12492
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

有償+無償爬山4次
全部入手+OMG覺醒

舊 04-16-18, 04:16 PM   #12493
ShinDou

原來爬兩次有2張飛換1隻,今次又唔係好多要凸先開技,唔凸都多血好似都用得喎,0波同2號機有得食舊機凸?

射唔射好呢?有冇鬥雞報告難唔難打?好唔好用?

舊 04-16-18, 04:38 PM   #12494
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
作者: ShinDou 查看文章
原來爬兩次有2張飛換1隻,今次又唔係好多要凸先開技,唔凸都多血好似都用得喎,0波同2號機有得食舊機凸?

射唔射好呢?有冇鬥雞報告難唔難打?好唔好用?

0波同2號機有得食舊機凸<<<可以

鬥雞今次冇特殊關

舊 04-16-18, 04:58 PM   #12495
ShinDou

我指用黎鬥雞攻同守勁唔勁 XD 夾uc報喪

舊 04-16-18, 07:57 PM   #12496
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
諗緊隻零號機係唔係入到我個蜈蚣陣....不過佢個前指冇減傷....

隻初號機又好似好惡...
由手機版發出

此篇文章於 04-16-18 08:14 PM 被 J+1 編輯。
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-16-18, 11:19 PM   #12497
ShinDou

清完珠1381排171,打定上去先,而家D陣易打好多 XD
舊 04-16-18, 11:45 PM   #12498
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

我用一日趺番1100
又要連勝儲下coin換突移..

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 04-17-18, 07:13 AM   #12499
ShinDou

換晒啦凸移,不過唔用住,之前亂食拳00,點知中左射,不過而家冇用啦

舊 04-17-18, 09:37 AM   #12500
ShinDou

點解今次冇人射既?應該算勁喎,定係個個等new comer打面?

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 07:46 PM

手機版 | APP版