Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-02-16, 08:00 PM   #1576
luciferdark
God of Gamer

註冊日期: Feb 2003
魂SHOP試過針對同一個地址大量貨CUT單喎

舊 02-02-16, 08:05 PM   #1577
草薙さん
The One

註冊日期: Dec 2003
今日快過上次無晒

メモリはプライスレス
My Trophy Road
草薙さん 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-02-16, 08:08 PM   #1578
埃及使者
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
放到入購物車但結帳唔到
即係得個吉
不斷F5睇下咩環境

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-02-16, 08:12 PM   #1579
カンザキ
Senior Gamer
自宅警備員

註冊日期: Apr 2013
入到落購物車, 但結唔到數…
想問問係唔係夜d結數都得架??

Fate/GO
村人A
ID: 650137825

此篇文章於 02-02-16 08:14 PM 被 カンザキ 編輯。
カンザキ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-02-16, 08:15 PM   #1580
luciferdark

引用:
作者: カンザキ 查看文章
入到落購物車, 但結唔到數…
想問問係唔係夜d結數都得架??
如果同上次一樣無改的話, 由你ADD入去起計一個鐘左右, 就會踢你出去。

啱啱被踢了
We released layaway out of your cart because more than 1 hour has passed since you last added the item to your cart.
To complete purchase transaction, please go back to item description page and add the item to your cart again.

舊 02-02-16, 08:19 PM   #1581
カンザキ
自宅警備員

引用:
作者: luciferdark 查看文章
如果同上次一樣無改的話, 由你ADD入去起計一個鐘左右, 就會踢你出去。

啱啱被踢了
We released layaway out of your cart because more than 1 hour has passed since you last added the item to your cart.
To complete purchase transaction, please go back to item description page and add the item to your cart again.
thx, 即係要繼續博殺…

Fate/GO
村人A
舊 02-02-16, 08:24 PM   #1582
luciferdark

引用:
作者: カンザキ 查看文章
thx, 即係要繼續博殺…
但已無STOCK...
不過今次幫人搞而已
我自己上次搞掂晒了

舊 02-02-16, 08:32 PM   #1583
カンザキ
自宅警備員

引用:
作者: luciferdark 查看文章
但已無STOCK...
不過今次幫人搞而已
我自己上次搞掂晒了
上次我完全唔知開左訂…
今次都衰唯有等佢開第3次啦 (如果有的話… )

Fate/GO
村人A
舊 02-02-16, 08:37 PM   #1584
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

註冊日期: Oct 2005
搶唔到, 想問問上次橙命運是不是有第3次訂? 是的話使唔使搶...?
ryvius123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-02-16, 08:42 PM   #1585
luciferdark

引用:
作者: ryvius123 查看文章
搶唔到, 想問問上次橙命運是不是有第3次訂? 是的話使唔使搶...?
個隻係開三次, 唔洗搶, 但呢隻原色吸引咁多,
多左水貨佬同炒佬搶

舊 02-02-16, 08:48 PM   #1586
忍者

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDchanryo
XBox Live Gamertagchanryo
搶左一部就算,咁舊個隻就開得

舊 02-02-16, 08:54 PM   #1587
luciferdark

引用:
作者: 忍者 查看文章
搶左一部就算,咁舊個隻就開得
我反而怕再版關節鬆...

舊 02-02-16, 09:54 PM   #1588
草薙さん
The One

又搶到隻

メモリはプライスレス
舊 02-02-16, 10:01 PM   #1589
埃及使者
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
9點鐘開始左陣F5
跟住行開返黎再睇直入PAYPAL俾錢
成功訂到兩隻

終於唔使再煩

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-02-16, 10:08 PM   #1590
bbdaishogun

註冊日期: Oct 2013
F5極可買數目都係0隻
bbdaishogun 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-02-16, 10:09 PM   #1591
草薙さん
The One

引用:
作者: bbdaishogun 查看文章
F5極可買數目都係0隻
上次經驗 2-3am / 7am 會補貨

メモリはプライスレス
舊 02-02-16, 10:35 PM   #1592
カンザキ
自宅警備員

突然訂到, 唔洗再煩

Fate/GO
村人A
舊 02-02-16, 10:47 PM   #1593
杯具土怒羅
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2013
仲係OUT OF STOCK
杯具土怒羅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-02-16, 10:52 PM   #1594
鳳熾魂
紅蓮の焔神

3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
未訂到Ge大大試下12點

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-03-16, 03:01 AM   #1595
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

F5佐成晚, 我先知簡錯佐10月果個....而家仲未訂到
舊 02-03-16, 03:03 AM   #1596
explosion

註冊日期: Sep 2008
3點訂到2隻,自動F5 真好用
explosion 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-03-16, 03:14 AM   #1597
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

訂到了, 3:57AM.....玩死人

此篇文章於 02-03-16 03:55 AM 被 ryvius123 編輯。
舊 02-03-16, 04:22 AM   #1598
tony1983
Junior Member

註冊日期: Feb 2015
啱啱4am 訂到兩隻
tony1983 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-03-16, 08:47 AM   #1599
杯具土怒羅

註冊日期: Jun 2013
都係訂唔到
杯具土怒羅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-03-16, 09:06 AM   #1600
Reishin
Feels good

註冊日期: Feb 2006
3DS Friend Code1118 1586 3100
搞咗成晚,最後毛都無條

哀しみで強くなれた  歓びは僕等を包む
何度でも願うよ  何処まででも振り返らずに

raize / INORAN
Reishin 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PS2]Metal Saga ~砂塵之鎖~ (Metal Max remix) neo2046 電視遊戲討論版 25 06-10-05 11:51 PM
S.T.A.L.K.E.R. ALPHA build 1096泄漏 ..lol macross7ra PC電腦遊戲討論版 7 01-18-04 02:13 PM

現在的時間是 01:18 PM

手機版 | APP版