Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
日本動漫畫討論版>Gundam the Origin一問...
Metal Gear NT 08:25 AM 05-01-05
好耐冇睇Gundam Ace
依家the Origin進度去到邊?
單行本又講到邊?
whitebase 11:42 PM 05-01-05
作者: Metal Gear NT:
好耐冇睇Gundam Ace
依家the Origin進度去到邊?
單行本又講到邊?
gundam ace 連戴講到自護軍查布羅侵攻失敗. 之後就講番馬沙&馬西小時候既故事, 最新一期講到馬沙去到地球, 被人追殺.
呢段新故事可以話係0079前傳, 不能錯過.
草薙さん 12:16 AM 05-02-05
The Origin出書進度快過本EVA好多
本EVA都唔知幾時先肯死下一期出黎
GateHacker 02:07 AM 05-02-05
作者: KUSANAGI 草薙:
一年一期
我係我 02:15 AM 05-02-05
作者: GateHacker:
一年一期
由小學追到e家讀ive........
本第一期已經開始變黃了
月之民 ̄▽ ̄ 02:38 AM 05-02-05
而家連載都係出左3話(64-66)
Oruma 03:16 AM 05-02-05
兩套(EVA同Origin)既單行本我都有儲...不過
唔知我30歲時(8年後)儲得晒未... a
而家係咪EVA出到9﹐Origin(中文版)到7呀??
草薙さん 10:22 AM 05-02-05
作者: GateHacker:
一年一期
而家好似改左年幾先一期
重要期期有限定版

作者: Daidi:
兩套(EVA同Origin)既單行本我都有儲...不過
唔知我30歲時(8年後)儲得晒未... a
而家係咪EVA出到9﹐Origin(中文版)到7呀??
Origin剛出左8
Oruma 11:14 AM 05-02-05
Origin剛出左8
唔該晒
我要即刻contact人幫我買...
Bigwater 01:31 PM 05-02-05
eva真係一年一期嫁.......
Oruma 02:35 AM 05-04-05
Origin剛出左8
Taiwan角川版??
Where can I buy it?
草薙さん 09:18 AM 05-04-05
作者: Daidi:
Taiwan角川版??
Where can I buy it?
34蚊本
Oruma 10:56 AM 05-04-05
188 = ?
sorry, please explain... thx thx
カズキ 11:37 AM 05-04-05
灣仔188商場.
不過好多地方都有.
作天去旺角.新之城,個邊地攤報紙檔都

返回主題版面