Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-16-18, 08:45 PM   #1526
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
槌係打龍先會跌,地圖任派咁少槌打黎晒氣,唔打龍梗係升唔到 XD
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-18, 08:53 PM   #1527
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
其實馬修係唔差 但我可惜龍騎 如果係骨騎我利昂分分鐘都唔中想課呢抽

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-18, 09:08 PM   #1528
ShinDou

岩岩世界鬥雞打左3場,有兩場唔知係咪打緊電腦,完全唔駛諗直衝既 @@ 但佢個LOGO冇寫AUTO,有BUG﹖
舊 11-16-18, 09:17 PM   #1529
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

黑毛得A攻~始終爭D~S攻秒敵輕鬆好多~

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-18, 09:29 PM   #1530
ShinDou

主角飛有S,但冇勁裝都唔會秒到人,有勁裝攻A都秒到人 XD

43協力D人仲未知有得卡位 @@ 問點解唔出,叫隻雷丁過番黎開護衛又唔返,仲走落去,之後由佢算,1出黎秒佢奶騎 XD

為中級附魔又要打多次,不過打得太慢,都係鬥埋雞先1陣唔記得

鬥雞上番千9了,1911排48

此篇文章於 11-16-18 09:52 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 11-16-18, 09:58 PM   #1531
鳳熾魂
紅蓮の焔神

打48我都無卡頭先2P明明用25 我雷丁 無啦啦轉芙蕾雅
同埋奶騎克莉絲都A但奶騎明顯低智D

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
舊 11-16-18, 10:04 PM   #1532
ShinDou

應該A都有RANGE同埋星數同精通都有影響

隻坦識走位既話1隻坦都夠,可能佢驚唔係個個識走位,不過都係要打左次先知D增援出咩位都出D乜

協力我以前打33架咋,係最近D FD話跌左D好野先試下打難D,始終驚伏晒左體 XD
舊 11-16-18, 10:15 PM   #1533
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

Smile

協力3個都肯打字~易好多~

舊 11-16-18, 10:33 PM   #1534
ShinDou

主線29章前既糟遇戰超難喎,唔死得人,殺1隻就出成堆刺客俾人圍,俾佢1掂到即秒,死左好多次先識打 @@

29章隻迪哈29TURN無敵 @@ 點打,又係咁俾奶騎冇限距驅散

傳上去殺奶騎變左全場增援再加超多全能力 @@ 唔俾人快殺過版

此篇文章於 11-16-18 10:44 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 11-16-18, 10:49 PM   #1535
鳳熾魂
紅蓮の焔神

引用:
作者: (=v=)b 查看文章
協力3個都肯打字~易好多~
係,有時我見雪莉利昂都講有再動安心殺

舊 11-16-18, 11:22 PM   #1536
ShinDou

打到就贏果陣俾最後增援屈死,好煩

SEARCH下先知原來可以唔理迪哈行另1邊,出D卒唔同,睇唔到有咩卒同點擺,試下跟佢行第2邊先,跟佢出果D太難

俾隻GAME隻迪哈呃左,佢話行另1邊唔會贏,我以為會1路無敵落去 @@

此篇文章於 11-16-18 11:46 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 11-17-18, 06:01 AM   #1537
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

Smile

引用:
作者: ShinDou 查看文章
打到就贏果陣俾最後增援屈死,好煩

SEARCH下先知原來可以唔理迪哈行另1邊,出D卒唔同,睇唔到有咩卒同點擺,試下跟佢行第2邊先,跟佢出果D太難

俾隻GAME隻迪哈呃左,佢話行另1邊唔會贏,我以為會1路無敵落去 @@
你打到咁高都係29章咋~!?咁之後條主線故事點搞呀~???
好快會出第4階職業~!?

舊 11-17-18, 08:10 AM   #1538
半島鐵盒
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2002
引用:
主角飛有S,但冇勁裝都唔會秒到人,有勁裝攻A都秒到人 XD

43協力D人仲未知有得卡位 @@ 問點解唔出,叫隻雷丁過番黎開護衛又唔返,仲走落去,之後由佢算,1出黎秒佢奶騎 XD

為中級附魔又要打多次,不過打得太慢,都係鬥埋雞先1陣唔記得

鬥雞上番千9了,1911排48
什麼卡位...我都吾知
半島鐵盒 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-17-18, 09:15 AM   #1539
ShinDou

有幾高﹖我51LV咋喎 @@

條女行到某格先會出增援,如果見唔齊人,D人亂走走散左可以卡住果格唔俾佢行過黎,等D人返先企出去,不過都唔係好多人識返黎
舊 11-17-18, 10:05 AM   #1540
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

Smile

引用:
有幾高﹖我51LV咋喎 @@
51咋咩~!?睇你攻略心得~似緊貼更新進度個批~

舊 11-17-18, 10:40 AM   #1541
ShinDou

我慢左十幾日架喎,奶騎POOL出我先轉區重打 XD

我都係打番我個LV難度果D時空,最多高我幾個LV

有冇人知D技寫主動進入戰鬥時係要單體定MAP砲都有效﹖

終於過到29章,真係要唔理佢行左路先得

7連勝又上番黃金段可以放置了,1647排44

此篇文章於 11-17-18 01:05 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 11-17-18, 01:24 PM   #1542
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
我而家41就到42
都煩惱緊快d升過45打45級活動任定為一路35到尾
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-17-18, 01:32 PM   #1543
半島鐵盒
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2002
大家會吾會用1000鬥技場幣換SSR 飾品?
半島鐵盒 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-17-18, 01:43 PM   #1544
ShinDou

41升到45如果每日爆5體應該每日都係1個LV多D,你唔急既其實可以夠LV先打,有兩星期時間慢慢刷

鬥雞除左藍石同SSR裝飾都冇咩好換啦,兩樣換晒都係換300RANDOM裝飾搏佢出SSR姐
舊 11-17-18, 01:44 PM   #1545
T.S
君だけを…

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: 半島鐵盒 查看文章
大家會吾會用1000鬥技場幣換SSR 飾品?
每月必換
T.S 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-17-18, 02:02 PM   #1546
ShinDou

7-2精英都係打唔到 @@ 等55先打了

8-5今次入到城但唔係好殺到兩隻拉打6格既法師,後面仲有隻神衛卒拍隻大佬法師,遲D先搞了,而家應該開始專心刷龍升裝算 @@ 等聽日暗龍全力刷先

此篇文章於 11-17-18 02:28 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 11-17-18, 02:42 PM   #1547
鳳熾魂
紅蓮の焔神

7-2精英我52都岩岩好三星到普通8章唔係太想打住 俾兩版龍打到唔想打

舊 11-17-18, 02:46 PM   #1548
ShinDou

7-2精英你點打﹖普通果陣我傳隻里昂上去撞隻大佬搞到佢減移動再慢慢打,精英用呢招唔掂,殺唔切俾蘭斯佢地出黎屈
舊 11-17-18, 03:06 PM   #1549
鳳熾魂
紅蓮の焔神

引用:
7-2精英你點打﹖普通果陣我傳隻里昂上去撞隻大佬搞到佢減移動再慢慢打,精英用呢招唔掂,殺唔切俾蘭斯佢地出黎屈
一開始快打前面果批,之後我海恩傳過去火球佢呢版又劍又騎海恩帶單體電同火球

舊 11-17-18, 03:19 PM   #1550
ShinDou

但槍坦好易俾劍卒秒喎 @@ 好難打得快

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[iOS/An]新作情報區 okabe 手機平板遊戲討論版 1283 今天 03:23 PM
[iOS/An] DomiNations f2light 手機平板遊戲討論版 4 06-11-16 02:00 AM
[iOS/AN]誰ガ為のアルケミスト 傑斯特 手機平板遊戲討論版 14 02-04-16 07:43 PM
[IOS/AN]三國志Puzzle大戰 jerry 手機平板遊戲討論版 86 06-01-15 09:41 AM
[ios]古の女神と宝石の射手 HOIHOI 手機平板遊戲討論版 1 11-21-13 06:50 AM

現在的時間是 06:32 PM

手機版 | APP版