Games Animation Forum  

返回   Games Animation Forum > 其他 > Cosplay同人MIX討論區

主題工具 顯示模式
舊 06-15-11, 10:42 PM   #1
赤兵尉SETH
God of Gamer
✌(´◓q◓`)✌

註冊日期: Jun 2002
Nintendo Switch ID8287-9006-2513
PSN  IDGAF_SETH
XBox Live GamertagSeth HK
Amazon

最近響Pixiv非常人氣既題材角色,百忙中都抽時間畫左,雖然遠不及社長畫更強大...
好想畫埋魔法師同箭手...

http://www.pixiv.net/member_illust.p...st_id=19643227

ハイスピードロボットアクションゲームの金字塔

ANUBIS ZONE OF THE ENDERS
BLADE SHOT GRAB

此篇文章於 06-15-11 10:45 PM 被 赤兵尉SETH 編輯。
赤兵尉SETH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-15-11, 11:00 PM   #2
windart
Moderator
海產類

註冊日期: Aug 2003
3DS Friend Code4210 4848 2445
PSN  IDwindart
XBox Live Gamertagwindart
一如以往高水準,除了一貫良好的肌理表達,今次頭髮的質感都做得非常好

201102 台北Fancy Frontier17之旅(coming soon)
201012 コミケ79因果之旅・壱(coming soon)
201003 博麗神社例大祭7之旅
201002 台北Fancy Frontier15之旅
200908 コミケ76砲灰之旅
windart 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-15-11, 11:04 PM   #3
夜貓
Crazy Gamer
\エレちゃん最カワ/

註冊日期: Sep 2002
ドラゴンズクラウン
これはいい筋肉だ!

我等你畫Sorceress和Elf

グランブルーファンタジー:
夜貓 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-15-11, 11:30 PM   #4
代官
Ultimate Gamer

註冊日期: Feb 2005
amazing!
elf我可以要求屁屁畫大d嗎?

代官 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-15-11, 11:46 PM   #5
月牙火介
《kofire》

註冊日期: Oct 2002
3DS Friend Code3093 7346 4244
XBox Live Gamertagkofire
呢隻重口味,你反而好似輕手左~

舊 06-15-11, 11:49 PM   #6
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
我覺得你呢隻有貨過社長好多喎bbbbbbbbb

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-16-11, 12:34 AM   #7
AnTeD
Senior Gamer
模型(自家用)山積中

註冊日期: Apr 2008
話說我仲以為你會畫法師先

健美的女性似乎開正你果瓣
雖然某網上畫阿瑪遜姐姐既人比較少,睇到你呢張我就覺得
真愛一張就夠(啥
阿瑪遜姐姐我喜歡你啊!
AnTeD 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-16-11, 12:48 AM   #8
ゆり

註冊日期: Nov 2004
貧乳幼女elf希望

舊 06-16-11, 09:19 AM   #9
b_boy
↘呆~

註冊日期: Mar 2002
掂啊, 今次個頭同頭髮好正

淯底可保一世平安
祝所有路必拾遺者年年月月日日破財
b_boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-16-11, 01:40 PM   #10
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
好夠肉感啊
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-16-11, 05:20 PM   #11
蒼森.laio

註冊日期: Apr 2008
3DS Friend Code1160 9685 5412
PSN  IDlaio / laiojp
XBox Live Gamertaglaio ccl
頭太大

蒼森.laio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-17-11, 12:47 AM   #12
赤兵尉SETH
✌(´◓q◓`)✌

註冊日期: Jun 2002
Nintendo Switch ID8287-9006-2513
PSN  IDGAF_SETH
XBox Live GamertagSeth HK
引用:
作者: windart 查看文章
一如以往高水準,除了一貫良好的肌理表達,今次頭髮的質感都做得非常好
引用:
作者: b_boy 查看文章
掂啊, 今次個頭同頭髮好正
多謝~
但今次d頭冇話特別去處理...都係一如既往咁做
引用:
作者: 夜貓 查看文章
ドラゴンズクラウン
これはいい筋肉だ!
我等你畫Sorceress和Elf
引用:
作者: 代官 查看文章
amazing!
elf我可以要求屁屁畫大d嗎?
引用:
作者: ゆり 查看文章
貧乳幼女elf希望
雖然好想畫埋呢兩個,但短期內都冇時間畫自己野...
呢個重任交俾你地~
引用:
作者: 月牙火介 查看文章
呢隻重口味,你反而好似輕手左~
俺重口味
太重口味就唔可以響度貼
引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
我覺得你呢隻有貨過社長好多喎bbbbbbbbb
但個人好配服社長可以畫得更放膽,同好鐘意佢d顏色
引用:
作者: AnTeD 查看文章
話說我仲以為你會畫法師先
健美的女性似乎開正你果瓣
雖然某網上畫阿瑪遜姐姐既人比較少,睇到你呢張我就覺得
真愛一張就夠(啥
阿瑪遜姐姐我喜歡你啊!
其實三隻都好想畫,之不過對原畫張Amazon印象比較強烈
pixiv有好多張Amazon都值得愛的
引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
好夠肉感啊
除左肉...俺都好努力去畫其他效果滴
引用:
作者: {蒼} 查看文章
頭太大
弱体化左...
俺仲係局限於幾種頭身比例...............除左個胸

ハイスピードロボットアクションゲームの金字塔

ANUBIS ZONE OF THE ENDERS
BLADE SHOT GRAB

此篇文章於 06-17-11 12:53 AM 被 赤兵尉SETH 編輯。
赤兵尉SETH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-17-11, 12:50 AM   #13
河馬仔河馬仔

註冊日期: Oct 2010
好高水準呢,畫得好有線條感,SETH兄的畫功真係好好呢!
河馬仔河馬仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-17-11, 09:32 PM   #14
魚毛仔

註冊日期: Jun 2006
至少比官方圖的世界先生身材來得好順眼
我看完即時想起QB的傭兵...

多多支持
魚毛仔 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
amazon訂書用 T.K. T.K.專區 8 08-20-12 09:46 PM
about amazon........ i am 17 ~清談館~ 12 09-26-05 10:48 AM
連Amazon都係.............=_=|| sing1980 H-GAMEの部屋 3 08-31-05 11:30 AM
amazon.com 買野... macross7ra ~清談館~ 12 12-20-04 12:15 AM

現在的時間是 10:02 PM

手機版 | APP版