Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-12-04, 12:53 PM   #126
★星人44★
Moderator
_(:3 」 ∠)_

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: Hitomi
咁講法你自己都未開過黎睇.. ??

咁計法收藏總值可能有幾百萬...汗...........
我係Fan的舖頭開過黎睇
幾百萬?
無三不成幾
我諗我無0甘「敗家」掛?

舊 06-12-04, 01:01 PM   #127
廢人
The One

註冊日期: Dec 2001
3百萬yen一定有
300萬hkd我相信都差唔多嫁啦

現在於名單的人仕為: comxxxxxxjp,xenxxxxxx??86
廢人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-04, 01:07 PM   #128
Hitomi
Moderator
♥♥♥♥♥♥♥♥

註冊日期: Apr 2002
引用:
作者: 廢人
3百萬yen一定有
300萬hkd我相信都差唔多嫁啦
我唔記得講我指的幾百萬絕對是指港幣

P.S.星人~我今日晏d黎俾訂(限定旅人figure同埋 + 藍蘭島漫畫)

Hitomi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-04, 01:12 PM   #129
★星人44★
Moderator

引用:
作者: Hitomi
我唔記得講我指的幾百萬絕對是指港幣

P.S.星人~我今日晏d黎俾訂(限定旅人figure同埋 + 藍蘭島漫畫)
要夜晩呀
難得今日無貨收不用早返
我係屋企蛇緊王

舊 06-12-04, 01:14 PM   #130
廢人
The One

我篤下機我咁多年係acg都敗佐成10-20萬港紙
佢係15-30倍我絕對相信

現在於名單的人仕為: comxxxxxxjp,xenxxxxxx??86
廢人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-04, 01:36 PM   #131
無聞
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2002
酋長今次放的野好毒

高田明美親筆簽名極秘CD-ROM
這個都可以比酋得到手
好厲害

好想知道其餘的十大仲有咩

舊 06-12-04, 01:40 PM   #132
Kojiro Fuuma
Advance Moderator
15202ST

XBox Live GamertagKojiro Fuuma
小忌廉..

我咩都唔要..只要小忌廉..

01。03。11
Kojiro Fuuma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-04, 01:41 PM   #133
★星人44★
Moderator

引用:
作者: Kojiro Fuuma
小忌廉..

我咩都唔要..只要小忌廉..
DVD?

舊 06-12-04, 01:48 PM   #134
15202ST

XBox Live GamertagKojiro Fuuma
引用:
作者: 水★酋長FX
DVD?
係ALL~!

DVD..你咁問..唔通仲有得買..?

01。03。11
舊 06-12-04, 01:55 PM   #135
★星人44★
Moderator

引用:
係ALL~!

DVD..你咁問..唔通仲有得買..?
有呀
¥33075 x3=¥99225x0.072=$7144

舊 06-12-04, 01:58 PM   #136
15202ST

引用:
有呀
¥33075 x3=¥99225x0.072=$7144
OS..
算~吧啦~
都係攬住套台版過世吧啦~

仲有無其他小忌廉野呀~?

01。03。11
舊 06-12-04, 02:02 PM   #137
★星人44★
Moderator

引用:
OS..
算~吧啦~
都係攬住套台版過世吧啦~

仲有無其他小忌廉野呀~?
更係有
LD非賣品掛布
DVD非賣品掛布
CD
LD-BOX
手辧。。。。。。。。。
等等

舊 06-12-04, 02:06 PM   #138
15202ST

引用:
更係有
LD非賣品掛布
DVD非賣品掛布
CD
LD-BOX
手O。。。。。。。。。
等等
有無相可以比我睇下呀~?
睇下都好呀..

我都係一套OVA LD咋..

01。03。11

此篇文章於 06-12-04 02:09 PM 被 Kojiro Fuuma 編輯。
舊 06-12-04, 10:12 PM   #139
疾風雷電
Game Master
停止進化的人類

註冊日期: Mar 2003
大開眼界 ~~~~幾時再更新 ??

疾風雷電 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-04, 11:25 PM   #140
Terry仔
God of Gamer

註冊日期: Feb 2003
酋長,你有無諗過放D首辦出去
Terry仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-04, 11:52 PM   #141
kog
Moderator
リン・ミンメイ

註冊日期: Jul 2002
引用:
作者: Terry仔
酋長,你有無諗過放D首辦出去
唔好放.........原件好貴........
開模出返件好d.............

kog 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-13-04, 12:16 AM   #142
★星人44★
Moderator

我Fan今日無時間
可能要星期一先再有相睇

舊 06-13-04, 02:06 AM   #143
美堂蠻
Ultimate Gamer
蛇夫座的使者

註冊日期: Oct 2003
好..........回返D HP先...........之前中左毒..........扣左好多血..............

打撃系など花拳繍腿、関節技(サブミッション)こそ王者の技よ!!

生きているのなら…神様だって殺してみせる!
美堂蠻 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-13-04, 02:54 AM   #144
好實昭博
Game Master
貝璐大人萬歲!!

<----我已經死了!!

第一日都仲好D,第二日就即刻俾高田老師一野KO!仲要係當中我最愛既小忌廉

遲少少再Post都好,未復活+回氣之下再俾其他野打擊睇怕我短時間內都唔敢入 收藏版

PS:我有MAC機 /

GAF版友『飛燕』的畫作被「G-ZONE」盜用
講咁多做乜吖,係機迷既就去做返機迷應做既野啦#17837
好實昭博 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-15-04, 05:22 AM   #145
endymion
ハン・イェスル

酋長~~有無呢套??
http://store.yahoo.co.jp/newdisc-yam...9piba1127.html

舊 06-15-04, 05:25 AM   #146
★星人44★
Moderator

引用:
作者: endymion
LD就齊
DVD得 BOX-1

舊 06-15-04, 05:30 AM   #147
endymion
ハン・イェスル

引用:
LD就齊
DVD得 BOX-1
初回限定有什麼特別??

舊 06-15-04, 06:06 AM   #148
★星人44★
Moderator

引用:
作者: endymion
初回限定有什麼特別??
無特別

舊 06-15-04, 07:33 AM   #149
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

註冊日期: Jan 2003
ケロロ軍曹 公仔好鬼正

舊 06-16-04, 07:55 PM   #150
15202ST

酋長樣..幾時有相睇..?

01。03。11

論壇跳轉

現在的時間是 08:02 PM

手機版 | APP版