Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-07-13, 02:37 PM   #951
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: lauyan 查看文章
17/12 發售
$3380

聽日接受預訂
大約幾點

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-07-13, 02:38 PM   #952
普通人一個
God of Gamer
NEO ZEON萬歲

註冊日期: Aug 2003
PSN  IDjackasukaHK
XBox Live Gamertagjackasuka
引用:
作者: pet3 查看文章
大約幾點

一定要有訂IPHONE既心理準備先得

『等價交換』
普通人一個 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-07-13, 02:38 PM   #953
Alpha
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2012
見到有陳豪,蒙嘉慧
Alpha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-07-13, 02:38 PM   #954
シェンムー
Moderator
ドリームキャスト

註冊日期: Jul 2006
Wii U IDbb.729
Nintendo Switch IDSW-3362-5797-5988
3DS Friend Code3909 7471 5185
PSN  IDhideki_asaki
XBox Live Gamertaglapplay
真係3380 , 哈

舊 11-07-13, 02:38 PM   #955
URA
盡皆過火 盡是癲狂

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDyungandrew
sony online store個server.....

from PCM facebook

舊 11-07-13, 02:40 PM   #956
now_loading
VanHelsing

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDN0W_L0ADlNG
XBox Live Gamertagdiabloex2
項生成功爭取亞洲首個地區發售..
now_loading 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-07-13, 02:40 PM   #957
女裝少年
Game Master
おねーちゃん大好き~

註冊日期: Dec 2007
引用:
作者: Pandahahaha 查看文章
美國7-80萬美金可以買到house,香港house幾錢?
你在香港, 買一間位於美國的house
我相信大約都係7-80萬美金

$3380
要問sony了
女裝少年 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-07-13, 02:42 PM   #958
tylau

PSN  IDkeithlau81
各位兄弟READY?
tylau 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-07-13, 02:43 PM   #959
pet3
The One

引用:
作者: 普通人一個 查看文章
唔計某個傻既

大家都好像好滿意

項生倍感安慰

又要玩F5
好累啦
又無得好似IPHONE 咁入定帳戶

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
舊 11-07-13, 02:43 PM   #960
草薙さん
The One

註冊日期: Dec 2003
引用:
iPhone 好易訂...
佢又唔會玩到SMS+驗證

メモリはプライスレス
My Trophy Road
草薙さん 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-07-13, 02:44 PM   #961
普通人一個
NEO ZEON萬歲

買多一隻GAME可以多一年保養???

『等價交換』
舊 11-07-13, 02:45 PM   #962
普通人一個
NEO ZEON萬歲

引用:
作者: 草薙さん 查看文章
ireserve喎,唔係AOS,AOS太小兒科了

『等價交換』
舊 11-07-13, 02:45 PM   #963
HI_Ricky
深山人士

註冊日期: Sep 2009
PSN  ID封左塵....
XBox Live Gamertag封左塵....
引用:
作者: 女裝少年 查看文章
你呢d咪非理性回覆既典型範例囉
企業交稅你知幾多?沒消費稅,税局唔問你問賣果個你知幾多?作為生產商要從中取得平均只有在定價格著手,叫你list 晒出黎討論你又啞之啞左,我叫你交多幾年税就是想你知道乜野叫稅。
你要自我滿足我阻你唔到,不過你個行為大家會睇到,請繼續,:)

http:/www.machouse.hk
https://www.facebook.com/machouse2004/
另回收/維修各類特殊,開發,除錯 用途主機,可以PM 我
寵物用品 零售 http://www.applecare.com.hk
HI_Ricky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-07-13, 02:46 PM   #964
nami_tamaki999
Ultimate Gamer
僕は夢を見てる?

註冊日期: Apr 2008
PSN  IDHarrison_Tang96
引用:
作者: pet3 查看文章
唔計某個傻既

大家都好像好滿意

項生倍感安慰

又要玩F5
好累啦
又無得好似IPHONE 咁入定帳戶
我尋晚都計咗$33xx 淨機喇,佢都唔滿意無計架喎
仲要話人非理性買機
nami_tamaki999 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-07-13, 02:46 PM   #965
Pandahahaha
釈由美子の死忠者

註冊日期: Apr 2002
XBox Live Gamertagpandahahaha
引用:
作者: 女裝少年 查看文章
你在香港, 買一間位於美國的house
我相信大約都係7-80萬美金

$3380
要問sony了
用緊香港物價同你傾,你咁答我,咁你慢慢自我感覺良好

不過提下你,美國物業稅貴香港一倍有多,一陣你用左7~80美金買左個邊d 樓冇錢交稅就唔好啦

此篇文章於 11-07-13 02:48 PM 被 Pandahahaha 編輯。
Pandahahaha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-07-13, 02:47 PM   #966
普通人一個
NEO ZEON萬歲

一開頭諗住全逝野計埋要5000落樓,現在真係比我預計平好多

『等價交換』
舊 11-07-13, 02:47 PM   #967
草薙さん
The One

Killzone pack幾抵玩
又有2個月PS plus送

引用:
ireserve喎,唔係AOS,AOS太小兒科了
iR 我手上可以玩既Quota都玩晒

メモリはプライスレス
舊 11-07-13, 02:48 PM   #968
pet3
The One

引用:
0口0 < 咬 你哦

我只想玩
Knack奇勝小精靈

如果無得純單機+一遊戲咁買

我只好 鏡頭組合+Knack 啦

不食人間煙火的聖人再現

FGO 目標預算
舊 11-07-13, 02:48 PM   #969
tylau

PSN  IDkeithlau81
$3380好抵啦, 第一日買部死人3DS都係呢個價. 轉左頭同我減去$15000YEN.
tylau 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-07-13, 02:49 PM   #970
卡柏

註冊日期: May 2004
PSN  IDpalfong
XBox Live Gamertagkapal
絕對唔係硬食得好緊要,有良心喇
不過都係唔訂住,根本冇時間打機,手提機都還可以
卡柏 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-07-13, 02:49 PM   #971
URA
盡皆過火 盡是癲狂

PSN  IDyungandrew
配件價錢

from PCM facebook

舊 11-07-13, 02:49 PM   #972
nami_tamaki999
Ultimate Gamer
僕は夢を見てる?

註冊日期: Apr 2008
PSN  IDHarrison_Tang96
引用:
Killzone pack幾抵玩
又有2個月PS plus送

iR 我手上可以玩既Quota都玩晒
最驚訂唔到, 立即無哂Mood
nami_tamaki999 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-07-13, 02:50 PM   #973
oldletter
Crazy Gamer

Wii U IDOldLetter
PSN  IDoldlet
XBox Live GamertagOldletter
引用:
作者: nami_tamaki999 查看文章
我尋晚都計咗$33xx 淨機喇,佢都唔滿意無計架喎
仲要話人非理性買機
冇機比我買果陣就真係非理性

舊 11-07-13, 02:50 PM   #974
普通人一個
NEO ZEON萬歲

引用:
作者: Pandahahaha 查看文章
用緊香港物價同你傾,你咁答我,咁你慢慢自我感覺良好

不過提下你,美國物業稅貴香港一倍有多,一陣你用左7~80美金買左個邊d 樓冇錢交稅就唔好啦
又要條女靚,又要大波,又唔可以肥,又唔可以矮,但又唔可以高過係,咁高要求,等佢自己慢慢搵啦

『等價交換』
舊 11-07-13, 02:51 PM   #975
草薙さん
The One

引用:
作者: nami_tamaki999 查看文章
最驚訂唔到, 立即無哂Mood
佢個預訂期咁長 應該都預左接好多單
否則佢直接寫聽日開始預訂就得
唔駛寫幾時完

メモリはプライスレス

標籤
PlayStation 4, 綜合情報

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PS4] PlayStation 4 情報總合 01 | 2013年年末商戦に発売 neo 電視遊戲討論版 1009 06-29-13 11:55 PM
[XBLA,PSN]The Simpsons Arcade Game(XBLA版Feb 03,2012)(美PS+會員07/02-29/02免費) IDGAF 電視遊戲討論版 18 09-05-12 04:32 AM
[演唱會] "左麟右李演唱會2009" 01/02/09~14/02/09 香港體育館 Busconcamp Neo Music UNIVERSE 42 04-14-09 01:48 AM
[TVB] "耳分高下" 主持:哈林,Honey鄧 & 眾閒角Sing之天使 02/02/09~13/03/09 星期一至五 22:35~23:05播映 Busconcamp Neo Entertainment TREND 157 03-30-09 12:24 PM
拳皇02 單眼皮男孩 街機遊戲討論版 1 03-30-05 05:39 AM

現在的時間是 05:04 PM

手機版 | APP版