Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 
手提遊戲機討論版>Monster Hunter X(クロス)/Generations 情報區 2 | 日版已售/美版 2016 Summer
enishi 06:41 PM 11-28-15
モンスターハンタークロス Monster Hunter X
メーカー:カプコン
http://www1.capcom.co.jp/monsterhunter/X/

心得交流區
http://www.gaforum.org/showthread.ph...wpost&t=243375

作者: axe1292:
想問下港版機是否要買行版?
我朋友黃金問話只能買點數上網買GAME
http://www.nintendo.com.hk/3ds/mhx/
行機得 download 版 (基本上 2015 年剩係出左 Zelda 同大亂鬥 2 隻實體), $368

買點同信用卡都得, 唯一好處係 7-11 都有得買 points
axe1292 06:53 PM 11-28-15
作者: enishi:
http://www.nintendo.com.hk/3ds/mhx/
行機得 download 版 (基本上 2015 年剩係出左 Zelda 同大亂鬥 2 隻實體), $368

買點同信用卡都得, 唯一好處係 7-11 都有得買 points
是否只可以買點數卡?
信用卡買唔買到GAME?
t-cup 07:09 PM 11-28-15
作者: enishi:
其實呢隻 9 成機會係 3DS 最後一隻 MH (如果有 XG 唔係 PS4 就係 NX 架喇)

要出機應該 4G 已經出左, 反而為呢隻換 new 3DS 既人會唔少, 因為 yen 平, 而家 $1100 左右就有新機, 亦聽講舊 3DS 有少少 lag
我覺得未必話 3DS 或者手提機,玩咗一陣覺得佢係十年嘅總結。而且,遊戲轉咗手俾第二個 producer,唔只機種,可能會係完全唔同嘅玩法。
野良猫 07:21 PM 11-28-15
作者: axe1292:
是否只可以買點數卡?
信用卡買唔買到GAME?
VISA、MASTER都得
年輕所犯下的錯誤 12:01 AM 11-29-15
今日行過時袋果間U記 真係冇T賣T_T...........唔通去日本先有?
kamikaze 01:11 AM 11-29-15
作者: 武泰利:
置樂問咗兩間,一間 $478.00、一間 $488.00……
今日變左 650
DevilElvis 01:30 AM 11-29-15
作者: kamikaze:
今日變左 650
真係好笑
忍者 09:23 AM 11-29-15
又幾平喎
swatty 09:41 AM 11-29-15
作者: t-cup:
我覺得未必話 3DS 或者手提機,玩咗一陣覺得佢係十年嘅總結。而且,遊戲轉咗手俾第二個 producer,唔只機種,可能會係完全唔同嘅玩法。
但是最賣得同出名係手提機果d...
武泰利 09:49 AM 11-29-15
作者: kamikaze:
今日變左 650
痴線,我慢慢等算~
enishi 02:20 PM 11-29-15
今朝經過 SSP, 回落少少到 $408

作者: t-cup:
手機版 MH 暫時未追得上 console/handheld 版本, 完整版 MH support 麻煩 (iOS 隻 MHP2G 上唔到 iOS9, $1xx 一隻 game 出左一年就要下架), Explorer 系列玩法明顯唔同

應該仲有一段時間係雙線發展, 如果 X 成功, 會向呢個方向再改進
朔望~ 05:48 PM 11-29-15
轉左機同改晒野後發現自己唔識玩芒亨
完全唔知做咩
benltc0000 05:50 PM 11-29-15
星期五,4號再出去睇,唔知有冇$380嘅可能呢
神名レオ 06:44 PM 11-29-15
作者: 朔望~:
轉左機同改晒野後發現自己唔識玩芒亨
完全唔知做咩
你想我地點幫你?
alexmichael 06:49 PM 11-29-15
遲下貨多到瀉,3百中都應該買得到
上集玩了廿零個鐘已封印,已經無幾年前咁大瘾。
唔玩呢隻game咪玩下其他嘢先囉
朔望~ 09:42 PM 11-29-15
作者: 李奧涼介:
你想我地點幫你?
我要操熟部機先
玩耐左隻手好似好累咁
有無咩配件可以搞搞佢

同埋係咪無左貓貓農場?
D素材要自己去跑地圖?
LR猫 08:26 AM 11-30-15
作者: alexmichael:
遲下貨多到瀉,3百中都應該買得到
上集玩了廿零個鐘已封印,已經無幾年前咁大瘾。
唔玩呢隻game咪玩下其他嘢先囉
貴過四百採佢有味
swatty 09:23 AM 11-30-15
我要操熟部機先
玩耐左隻手好似好累咁
有無咩配件可以搞搞佢

同埋係咪無左貓貓農場?
D素材要自己去跑地圖?
有手柄, 有平有貴
看自己習慣, 我自己倒不用

慢慢玩下了解下
野良猫 09:39 AM 11-30-15
作者: swatty:
有手柄, 有平有貴
看自己習慣, 我自己倒不用

慢慢玩下了解下
我都要買個手柄,長期玩隻手真係幾攰…
ist 10:01 AM 11-30-15
今集未免太易玩了

裝武都唔駛點整

4條友,二百防.百五攻,垃圾裝,武以經可以全清7星

除非之後有類似G級的,唔係隻game好快賣得
fortel 11:17 AM 11-30-15
作者: ist:
今集未免太易玩了

裝武都唔駛點整

4條友,二百防.百五攻,垃圾裝,武以經可以全清7星

除非之後有類似G級的,唔係隻game好快賣得
d怪攻同血都好似明顯少左咁,出大技又唔秒,4個人斬斬斬一陣就跛腳
swatty 11:23 AM 11-30-15
作者: fortel:
d怪攻同血都好似明顯少左咁,出大技又唔秒,4個人斬斬斬一陣就跛腳
4 個人差好遠, 4 隻跳跳王圍你一個都難打
拓飛 01:03 PM 11-30-15
藍店458
enishi 01:16 PM 11-30-15
http://www.nintendo.co.jp/3ds/software/ranking.html

Download 版 3 日已經過左 MH4G 總 download 版銷量
由手機版發出
charcsc2000 02:20 PM 11-30-15
想當年為MHP2 出PSP
今次為MHX出3DS既人多唔多
自從好多人得知sony放棄psv後...
好多人都轉去買3ds啦....
1 2 3 4 

返回主題版面