Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版 > 國家隊討論區

主題工具 顯示模式
舊 06-25-14, 02:23 AM   #951
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhigurash66442088
引用:
作者: 無賴男 查看文章
一個黑哨紅牌
一個痴線佬復發咬人無牌乜事都無

毫無公平下又踢走左比較正氣的一隊球隊
真係無天理
鞋底落又好難話黑哨0既
不過頂唔順佢上半場吹得勁鬆搞到巴神係咁被抽水,下半場無啦啦吹返緊...

sugihara 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-25-14, 02:25 AM   #952
Dangerous-boy
God of Gamer
D-boy

註冊日期: May 2011
引用:
作者: DevilElvis 查看文章
3號點會紅?用手頂位,唔係報復
再睇精華,咬完人對方真係批肘回禮。
另外烏拉圭下半場應該有個21號被人拉跌的十二碼,但球証沒判到!
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-25-14, 02:25 AM   #953
無賴男
復仇勇者

註冊日期: Mar 2002
XBox Live Gamertagsteve ng714
引用:
作者: BOYBOYBOY 查看文章

又咬人
依鑊野幾好波都無用,
一d咁刻意傷害他人身體 足球上理應用唔到的身體部位.....
重蹈覆徹 一再用黎傷害人
真係幾好波都無用

舊 06-25-14, 02:26 AM   #954
鷹柳
Insane Gamer

註冊日期: Jul 2005
紅牌 唔算係黑哨既, 可以比 可以唔俾
但咬人唔比番紅牌就真係
雖然意國踢得唔多好 但咁樣輸真係
今屆世界杯真係好失望
鷹柳 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-25-14, 02:28 AM   #955
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
引用:
作者: Dangerous-boy 查看文章
另外烏拉圭下半場應該有個21號被人拉跌的十二碼,但球証沒判到!
喂,痛都有D反射動作呀,你唔係咁呀..........

卡雲尼有球拉人都無吹罰啦,你咁努力找平衡點為乜?

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-25-14, 02:28 AM   #956
小嘉
The One

我估佢睇唔到多
阿蘇呢D野不嬲好陰濕
9成係佢無係歐洲執過法唔知
一係就做唔足功課
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-25-14, 02:30 AM   #957
FREDDY@o@

註冊日期: Apr 2003
PSN  IDfreddy_lam
引用:
作者: Dangerous-boy 查看文章
唔大大力批到佢爆江已經好好脾氣

引用:
作者: 鷹柳 查看文章
紅牌 唔算係黑哨既, 可以比 可以唔俾
但咬人唔比番紅牌就真係
雖然意國踢得唔多好 但咁樣輸真係
今屆世界杯真係好失望
意大利上半場都OK呀, keep到有攻勢

舊 06-25-14, 02:31 AM   #958
mario0606
The One
G101一ノ瀬はじめ

註冊日期: Oct 2006
3DS Friend Code4553 9940 3673
PSN  IDedward_hk2011
一個球員可以幾年內咬人3次,唔停返佢夠本真係唔得服眾

2000:F91、Strike、紅渣
1000:電池、V仔、黑MK2、IJ(拉克絲)
PSN ID:edward_9105

曼聯迷M群:group659819@msnzone.cn
歡迎曼聯迷進入討論

**舊有成員請轉Skype入新群,ID:mario910502
mario0606 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-25-14, 02:32 AM   #959
小嘉
The One

引用:
作者: FREDDY@o@ 查看文章
唔大大力批到佢爆江已經好好脾氣

意大利上半場都OK呀, keep到有攻勢
失勢都係打少過開始
加上歐洲隊平均70分鐘開始唔夠氣
比人反炒唔奇
舊 06-25-14, 02:36 AM   #960
無賴男
復仇勇者

註冊日期: Mar 2002
XBox Live Gamertagsteve ng714
引用:
作者: sugihara 查看文章
鞋底落又好難話黑哨0既
不過頂唔順佢上半場吹得勁鬆搞到巴神係咁被抽水,下半場無啦啦吹返緊...
我個人感覺黃牌已經得..
你講得岩 烏拉圭有好多犯規抽水都無乜吹比牌
反而依野就直紅 有好大落差
頂到尾比人咬無紅無罰 之後就仍然11打10下 81分鐘頂唔住比人人多蝦人少撞入個波

另外意記23號好勁 防守得好好
雖然佢和基亞連尼係咁比人侵犯 但都無影響發揮
可惜收尾23號仔佢傷出....

此篇文章於 06-25-14 02:38 AM 被 無賴男 編輯。
無賴男 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-25-14, 03:35 AM   #961
Darby
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2005
3DS Friend Code0387 8749 2265
PSN  IDlynx_darby
引用:
作者: 小嘉 查看文章
紅牌正確WO
無黑哨
個球點睇都唔會直紅啦
馬治斯奧0個球自己轉緊身, 會咁樣特登打斜踩落防守球員度??兜野踩鞋面唔好?
咁樣唔係蓄意踩人, 都要直紅, 我睇唔透囉

舊 06-25-14, 03:37 AM   #962
無題
Game Master

註冊日期: May 2004
認真明顯吹得對烏龜髮對意粉嚴~
咁輸真係好唔抵~

阿穌呢D1而再再而3= =
唔長停根本有作用對佢~

兩個月亮証明了平行線不會有交會點,縱使距離多近依然是沒有交雜。人們天真的傷信幻想只是變成永恆的妄想。

IRiS,mIu與喬的迷思~

IC:霧里ななか
無題 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-25-14, 03:51 AM   #963
小嘉
The One

引用:
作者: Darby 查看文章
個球點睇都唔會直紅啦
馬治斯奧0個球自己轉緊身, 會咁樣特登打斜踩落防守球員度??兜野踩鞋面唔好?
咁樣唔係蓄意踩人, 都要直紅, 我睇唔透囉

自己睇
唔講咁多

轉完身,之後走幾步,跟著一野踏埋去上下五吋
你話一轉身就踏埋去就無得講姐

此篇文章於 06-25-14 03:53 AM 被 小嘉 編輯。
舊 06-25-14, 04:06 AM   #964
FREDDY@o@

註冊日期: Apr 2003
PSN  IDfreddy_lam
直紅我都覺得可以接受, 如果收唔切腳都斷

舊 06-25-14, 04:16 AM   #965
DevilElvis
The One
還我香港!!

日本皮已收,哥軍1-0

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
舊 06-25-14, 04:43 AM   #966
DevilElvis
The One
還我香港!!

聖鬥士連自傷兩個後,爆小宇宙 1-0大象國

舊 06-25-14, 04:45 AM   #967
DevilElvis
The One
還我香港!!

日本仔1-1 bbbbbbbbb

舊 06-25-14, 04:57 AM   #968
BOYBOYBOY
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2011
岡崎慎司果然係日本唯一識入波的前鋒

舊 06-25-14, 05:15 AM   #969
BOYBOYBOY

輸多球,玩完

舊 06-25-14, 05:19 AM   #970
DevilElvis
The One
還我香港!!

大久保嘉人你E條廢柴退出國家隊啦

舊 06-25-14, 05:20 AM   #971
BOYBOYBOY

換小志強都入唔到2球啦

舊 06-25-14, 05:21 AM   #972
DevilElvis
The One
還我香港!!

其實日本仔有冇諗過培訓D日本混外國的

舊 06-25-14, 05:24 AM   #973
BOYBOYBOY

有佢唔用je
日本隊不嬲都有歸化球員
以前有三都主
再上d有田中鬥利王

舊 06-25-14, 05:25 AM   #974
mario0606
The One
G101一ノ瀬はじめ

註冊日期: Oct 2006
3DS Friend Code4553 9940 3673
PSN  IDedward_hk2011
引用:
作者: DevilElvis 查看文章
其實日本仔有冇諗過培訓D日本混外國的
夏雲拿咪係囉,不過唔用之嘛
雖然佢都唔係勁

2000:F91、Strike、紅渣
1000:電池、V仔、黑MK2、IJ(拉克絲)
PSN ID:edward_9105

曼聯迷M群:group659819@msnzone.cn
歡迎曼聯迷進入討論

**舊有成員請轉Skype入新群,ID:mario910502
mario0606 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-25-14, 05:26 AM   #975
BOYBOYBOY

大久保嘉人真係唔得

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 10:07 AM

手機版 | APP版