Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 08-17-11, 02:48 PM   #326
綾小路雷太
God of Gamer

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: 才子 查看文章
頂你
我一日有成10張8張advice, 點keep咁多
再入過

舊 08-17-11, 03:14 PM   #327
才子
Ultimate Gamer
量地總監

註冊日期: Jun 2006
PSN  IDMr_Bean9060
妖, 唔黎啦...

100蚊都咁麻煩

(`・ω・´)
才子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-11, 05:08 PM   #328
才子
量地總監

怕左你...

係96張準備掉的advice裡面摷返出黎

(`・ω・´)
舊 08-17-11, 06:13 PM   #329
joeypong

註冊日期: Dec 2003
PSN  IDjoeypong
XBox Live Gamertagjoeypong
引用:
頂你
我一日有成10張8張advice, 點keep咁多
你自己問題黎啫...

joeypong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-11, 06:58 PM   #330
綾小路雷太

引用:
作者: joeypong 查看文章
你自己問題黎啫...
咪抽水啦...(雖然俾着我都會照抽無誤...:0))

舊 08-17-11, 07:05 PM   #331
才子
量地總監

引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
咪抽水啦...(雖然俾着我都會照抽無誤...:0))
上科林唔係為抽水的嗎?

(`・ω・´)
舊 08-17-11, 09:00 PM   #332
滅龍士
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
張收條我放置play半個月先會重見天日b

此篇文章於 08-17-11 09:03 PM 被 滅龍士 編輯。
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-11, 11:17 PM   #333
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
引用:
再入過
借住幾毫子你找數先喇

舊 08-18-11, 12:42 PM   #334
豆腐
無間豆

註冊日期: May 2002
3DS Friend Code5112 3637 7002
PSN  IDKOUKEN_84
入左數,pls check

舊 08-18-11, 02:29 PM   #335
才子
量地總監

引用:
作者: >>>>>劉伯<<<<< 查看文章
借住幾毫子你找數先喇
咁8卦, 其實你係咪好想黎?

(`・ω・´)
舊 08-18-11, 03:56 PM   #336
The One
業餘歌手

引用:
我想黎一早報左啦

我宜家既心態係:人老喇, 唔太鐘意呢d熱鬧野, 想見既三幾個就夠啦
你地玩得開心d咪得囉

舊 08-18-11, 04:08 PM   #337
綾小路雷太

引用:
算把啦,大合照KEY返佢個樣咪一樣還到佢願

舊 08-18-11, 05:57 PM   #338
The One
業餘歌手

引用:
有病睇醫生啦

舊 08-18-11, 11:02 PM   #339
才子
量地總監

引用:
有冇聽版友講過我唔可以隨便上鏡?

(`・ω・´)
舊 08-18-11, 11:28 PM   #340
The One
業餘歌手

引用:
有冇聽版友講過我唔可以隨便上鏡?
放心啦, 會做特別效果架嘛

舊 08-19-11, 12:01 AM   #341
綾小路雷太

引用:
放心啦, 會做特別效果架嘛
佢可能冇睇舊版聚post

舊 08-19-11, 12:14 AM   #342
碧克

註冊日期: Aug 2003
樓主,數已入,影張單sms比你?

╔══════════════╗
║ UNTIL WE SCORE ║
╚══════════════╝
    \  /

http://xv-s.heteml.jp/skill/v3.php?uid=g16219
碧克 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-19-11, 12:15 AM   #343
才子
量地總監

引用:
佢可能冇睇舊版聚post
唔係冇睇, 係唔知今次個攪手有咩賤野想攪

(`・ω・´)
舊 08-19-11, 12:19 AM   #344
綾小路雷太

引用:
作者: 碧克 查看文章
樓主,數已入,影張單sms比你?
Scan 張單入電腦e mail俾我啦sosad
引用:
好明顯你諗多左

舊 08-19-11, 12:31 AM   #345
碧克

註冊日期: Aug 2003
請check

╔══════════════╗
║ UNTIL WE SCORE ║
╚══════════════╝
    \  /

http://xv-s.heteml.jp/skill/v3.php?uid=g16219
碧克 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-19-11, 12:35 AM   #346
綾小路雷太

引用:
作者: 碧克 查看文章
請check
chked la Dai Yeah

舊 08-19-11, 12:40 AM   #347
The One
業餘歌手

引用:
YOU'RE RIGHT

舊 08-19-11, 12:52 AM   #348
綾小路雷太

引用:
最終報名名單:(藍字已落訂)
零號.綾小路雷太
1. 滅龍士
2. 盲鬼
3.
4. Deviantnip[帶多一位朋友]
5. 下雪邊界
6. 才子
7. 豆腐
8. mark
9. HI_Ricky
10. Godfather教父
11.芭比(暫定會帶兩位朋友來?)
12.beagleflash
13. (隱藏人物)
14.joeypong
15. 拉迪-史加羅

waiting list
16. Beck
17. noyeah
18. Norm
19. 管家婆
20. 天才廿三
21. sunhikari
22. 龍寶寶
23. Lilith
24.
追數時間到:

1. 盲鬼你張單我未收到...
2. 管家婆(算唔算搭埋Norm?)、joeypong:等你們回覆我PM。
3. 芭比:已聯絡妳,但現時仍未收到妳進一步確認。
4. 教父:已通知你可以直接將現金經各大獅子入錢機匯入我戶口,請謹記準時入數。
5. 廿三、寶寶:未收到你們的訂金,請緊記留意截數日,如有任何問題,請盡早通知我,謝謝。

以上八位朋友請留意截數日...thx@@

引用:
YOU'RE RIGHT
RIGHT 你個頭=A=#

舊 08-19-11, 01:13 AM   #349
滅龍士
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
話咁快截數死線剩番唔夠兩日a
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-19-11, 01:29 AM   #350
綾小路雷太

1. 已收到盲鬼張單,謝!
2. 管家婆(算唔算搭埋Norm?)、joeypong:等你們回覆我PM。
3. 已聯絡到芭比,謝!
4. 教父:已通知你可以直接將現金經各大獅子入錢機匯入我戶口,請謹記準時入數。
5. 廿三、寶寶:未收到你們的訂金,請緊記留意截數日,如有任何問題,請盡早通知我,謝謝。

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 09:19 AM

手機版 | APP版