Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 08-13-09, 11:17 AM   #51
stephen1980
Game Master

註冊日期: Feb 2003
想去,大家接唔接受我玩?
stephen1980 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-13-09, 12:22 PM   #52
埃及使者
God of Gamer
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
哈哈
成日都想去試下
但就成日都係deadline先知唔得閒

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-13-09, 04:33 PM   #53
mihimaru GT
Ultimate Gamer

註冊日期: Sep 2006
PSN  IDSEAMO
沙皮哥哥
而家點樣?
cafe在那裡?

多謝上天賜我一幅咁樣衰既面孔,我會好好利用佢影響市容
mihimaru GT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-13-09, 04:33 PM   #54
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

註冊日期: Mar 2006
今晚收工我打俾雷太先生問下先
因為佢book

舊 08-14-09, 02:13 AM   #55
綾小路雷太

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: Seppie 查看文章
今晚收工我打俾雷太先生問下先
因為佢book
我到而家冇收過妳電話喎,哥哥

卜左啦,星期六晚七半。
等我朋友再俾正式資料我之後再上載餐單。

舊 08-14-09, 02:29 AM   #56
joeypong

註冊日期: Dec 2003
PSN  IDjoeypong
XBox Live Gamertagjoeypong
引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
我到而家冇收過妳電話喎,哥哥

卜左啦,星期六晚七半。
等我朋友再俾正式資料我之後再上載餐單。
book左幾多人?

joeypong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-14-09, 02:38 AM   #57
綾小路雷太

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: joeypong 查看文章
book左幾多人?
沙皮哥哥話五個嘛,我同個frd講左話五個正負先囉
星期六下午收工前要見到實際人頭數呀下各方友好,唔該哂!

舊 08-14-09, 02:47 AM   #58
joeypong

引用:
即係星期六先至confirm...

舊 08-14-09, 08:15 AM   #59
下雪邊界

註冊日期: Apr 2002
搞手同雷太check pm,我send左聯絡電話俾你地
下雪邊界 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-14-09, 09:29 AM   #60
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
其他人未見過我都話ar
你都話我係哥哥~~
星期6 一定打死你

引用:
作者: joeypong 查看文章
即係星期六先至confirm...
你可以愈早firm 我地就愈好啦

舊 08-14-09, 11:17 AM   #61
joeypong

引用:
其他人未見過我都話ar
你都話我係哥哥~~
星期6 一定打死你

你可以愈早firm 我地就愈好啦
今次去食咩?

舊 08-14-09, 12:18 PM   #62
Game Master
狙擊王

註冊日期: Jul 2004
姐係點點點?????
send 手提俾邊個先岩???

0001 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-14-09, 12:32 PM   #63
Middle
Moderator
K歌之王

註冊日期: Oct 2003
............

其實,搞手應該要confirm 同list 返有邊d 人出席,
等其他人都知到時有邊個會去,
同埋要pm 所有出席者,留自己o既contact no. 、問出席者聯絡電話、幾點鐘會到之類,
唔係到時大家走失左、有意外、又搵唔返就唔好。

My BlogFacebook微博
Middle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-14-09, 01:02 PM   #64
mihimaru GT

註冊日期: Sep 2006
PSN  IDSEAMO
引用:
作者: Middle 查看文章

其實,搞手應該要confirm 同list 返有邊d 人出席,
同埋要pm 所有出席者,留自己o既contact no. 、問出席者聯絡電話、幾點鐘會到之類,
終於有人自動請纓做搞手lu~~~~
支持middle兄出席

多謝上天賜我一幅咁樣衰既面孔,我會好好利用佢影響市容
mihimaru GT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-14-09, 01:18 PM   #65
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
作者: Middle 查看文章

我, 作為搞手
完全接受唔到你講既野lor

請問你出post 前, 有冇睇頭版, 我開thread 講過咩野先啦
我叫大家有興趣join既, 係copy 果個namelist 作準
而且
同意左去cafe 後, 我已講明我唔識book cafe 唔知book邊度
叫左人幫手
你有冇睇清楚架

好似只係一直都冇咩人理我wor
除左頭4位朋友一早講好外,
攤左上個星期一直都冇人理我
都只係有網友路過講2句吹下水, 但唔係報名wor

又由於今次係雷太介紹既新cafe, 好多野都要靠佢幫我手, 我唔知詳情,
我要多謝佢先岩

本星期, 自8月11日, 先有多2-3個朋友明確出post 有意join
e家好亂, 係我問題嗎

再唔該, 我唔係第一次做呢d 活動既搞手架喇

各位
頭post 已更新
煩請盡快報名計headcount
thx

此篇文章於 08-14-09 01:36 PM 被 Seppie 編輯。
Seppie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-14-09, 01:28 PM   #66
joeypong

1) seppie
2) 綾小路雷太
3) 雷刀
4) 下雪邊界
5) mihimaru GT
6) joeypong

舊 08-14-09, 01:34 PM   #67
Game Master
狙擊王

註冊日期: Jul 2004
小的失業中...
可唔可以講埋預算用幾多=_=|||

我都係send左手提俾Seppie先~~

0001 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-14-09, 01:37 PM   #68
beagleflash
Crazy Gamer
雜牌萬用刀

註冊日期: Apr 2006
1) seppie
2) 綾小路雷太
3) 雷刀
4) 下雪邊界
5) mihimaru GT
6) joeypong
7) beagleflash

舊 08-14-09, 01:38 PM   #69
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
作者: 0001 查看文章
小的失業中...
可唔可以講埋預算用幾多=_=|||

我都係send左手提俾Seppie先~~

雷太大大 話晏dd 會post cafe既details
你預around 100先啦

舊 08-14-09, 01:39 PM   #70
Middle
Moderator
K歌之王

註冊日期: Oct 2003
引用:
作者: mihimaru GT 查看文章
終於有人自動請纓做搞手lu~~~~
支持middle兄出席
唔喇,原本就唔得閒,
我好耐無寫故事。
你地玩得開心d ~~

引用:

唔該你睇下頭版我開thread 講過咩野先啦
我叫大家有興趣join既, 係copy 果個namelist 作準
......
我又唔係要專登話你,
只係覺得最基本要pm 人地問下係咪真係去,
互傳contact no 、到時約o係邊頭邊區等(就算未confirm )、
同有個updated o既出席表ja ,唔駛等其他人要出post 問。
搞活動,一向參加者無乜手尾,留完名就算,
上次約你同大家放火時都係一樣,
呢個時候搞手就好重要。
我知你唔係第一次,仲好有經驗,請繼續。 =p

My BlogFacebook微博
Middle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-14-09, 02:14 PM   #71
Diana
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2002
大家唔駛甘火~開心D輕鬆D~
Diana 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-14-09, 02:51 PM   #72
圖騰製作中

註冊日期: Dec 2005
其實.....有幾點建議

1)你一星期前先出POST提出,我已經改唔到更表
2)Max 人數、時間、地點、預算,都唔係一日前先出到吧,有心Join既好難決定去唔去
3)中大都係俾建議,唔使起晒槓~

嘛~玩得愉快點~

狼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-14-09, 02:55 PM   #73
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
作者: 古惑的狼 查看文章
其實.....有幾點建議

1)你一星期前先出POST提出,我已經改唔到更表
2)Max 人數、時間、地點、預算,都唔係一日前先出到吧,有心Join既好難決定去唔去
3)中大都係俾建議,唔使起晒槓~

嘛~玩得愉快點~
起槓?
版大又唔會抽水既
我對好些~~唔知邊個呢~~
即係呢...只係抽水既人先會起槓

即係話我上星期已經要close 左佢截單既
由得上星期得4個人成團算數~~就岩哂既??
有人想去cafe但要check details, 有人和議都好
我都應該因為趕住book 位而一意孤行book 左一早firm 得哂details既韓燒算數既

有心Join既好難決定去唔去 <-- 你呢句唔係好岩logic咁既??
有心Join既+果日得既, 點解反而係難決定?a

你都好過份wor咁
俾你做搞手就大鑊喇

此篇文章於 08-14-09 03:00 PM 被 Seppie 編輯。
Seppie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-14-09, 02:57 PM   #74
圖騰製作中

註冊日期: Dec 2005
引用:
我對好些~~唔知邊個呢~~
即係呢...只係抽水既人先會起槓

即係話我上星期已經要close 左佢截單既
由得上星期得4個人成團算數~~就岩哂既??

俾你做搞手就大鑊喇
果然係呢種反應www

嘛~ 或者下次2~3星期前出post 吧...
時間上都起碼鬆動d~

引用:
有人想去cafe但要check details, 有人和議都好
我都應該因為趕住book 位而一意孤行book 左一早firm 得哂details既韓燒算數既

有心Join既好難決定去唔去 <-- 你呢句唔係好岩logic咁既??
有心Join既+果日得既, 點解反而係難決定?a
早少少出post, 可能多d 時間討論啩~

有d 人想參與版聚, 但唔知日定夜搞, 有定人唔知預算, 有d 人唔知去邊度食...所以唔知落唔落名...咁o者....
你都有係叙情2 thread 到問,前期討論就索性係果度搞埋啦(騎劫ww)

嘛, 反正我都係講下o者, 唔使咁激烈

你心中有難以啟齒的話嗎?
有一剎那愉快 、痛悲 的感覺嗎?
想狠狠責備做錯事的朋友嗎?

把在你心的感覺分享出來吧~
將那些不知怎樣去開topic的小事盡情post出來吧~
我們就聚起來敍述心底的衷情吧

OK, 我係完全無諗過呢個THREAD會有聚會POST啦, 就當我抽水啦

此篇文章於 08-14-09 03:14 PM 被 狼 編輯。
狼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-14-09, 03:01 PM   #75
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
作者: 古惑的狼 查看文章
果然係呢種反應www

嘛~ 或者下次2~3星期前出post 吧...
時間上都起碼鬆動d~
大哥
你睇下我幾時開thread 架啦
你又睇下我幾時o係之前出開聚會details既叙情2 thread 到問大家幾時得閑既???

我怕你唔識追post ar
link:
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=191244&page=2

唔追post又話人

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 05:05 AM

手機版 | APP版