Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 06-26-08, 10:49 PM   #26
darkvolver
God of Gamer
頹冗

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDhwong909
引用:
作者: Norm 查看文章
都係架...20樓下果啲...可能嘈兩句已經話分手.....容易得到也容易失去...
令我想起1~2首80's~90's的歌

舊 06-26-08, 11:46 PM   #27
wykaegis
Insane Gamer
無情

註冊日期: Jun 2007
引用:
作者: darkvolver 查看文章
女人是總是令男人,有不少無奈..............
那其實男人算不算是一個女人發洩用的替代品/工具

兩面睇.....

男人都成日令女人無奈.....

冇得講ge...

舊 06-27-08, 11:47 AM   #28
GEESE
Game Master
Ψ血族.狂氣之伯爵Ψ

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: MPS 查看文章
大家發唔發覺其實"臭脾氣"係有兩種︰
一種係發自內心既脾氣暴燥/刁蠻任性。
另一種係裝出黎, 一種相處角力既技考, 以爭取兩人關係既主導權或用黎測試自己既重要性。

第一種應該可以話係無得救,
第二種你地會點拆招?
傾國皇權,盡操吾手;逆我王道,定殺不留。

被風吹拂白色的病房中 急落的花瓣隨風飛舞著
最後的時刻來臨 回憶起最重要的人
明天將化為灰燼回歸塵土吧
櫻花於窗中看見了 我要沈睡於他們之下
被溫暖包圍著 在你的手中...
沉靜的搬離304號室之時 似乎把你再次忘記
此後我將與櫻花共舞於風中搖曳回憶著你
GEESE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-08, 11:58 AM   #29
windycg
Junior Member

註冊日期: Aug 2006
脾氣個個都有
睇點樣可以互相遷就
另一半脾氣大,未退一步海闊天空
當然有時大家一齊有脾氣
咁嘈完未主動和談
windycg 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-08, 12:54 PM   #30
大情大性武大帝
God of Gamer
世嘉電子娛樂集團總裁

註冊日期: Nov 2003
引用:
作者: MPS 查看文章
大家發唔發覺其實"臭脾氣"係有兩種︰
一種係發自內心既脾氣暴燥/刁蠻任性。
另一種係裝出黎, 一種相處角力既技考, 以爭取兩人關係既主導權或用黎測試自己既重要性。

第一種應該可以話係無得救,
第二種你地會點拆招?
但「主導權」佢主導到,搞得掂,對我來講我所謂個喎…

最怕係果D,主導唔到,搞唔掂,死賴爛賴…果類就無得搞…

論壇跳轉

現在的時間是 10:03 AM

手機版 | APP版