Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 08-31-10, 08:50 PM   #26
iu fu pig
Ultimate Gamer
塵埃...

註冊日期: Jul 2004
引用:
作者: 藍莓咖啡 查看文章
就算你係軍官, 將領都可能會跟左人走......

你會偏向虎山行?
所以知道依一點...
真係開始迷失在男女間的感情...
朋友問我有冇拖拍,我都只會選擇一笑而已..畢竟太難為決定對方是收兵還是真心,..
iu fu pig 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-31-10, 08:58 PM   #27
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004
引用:
作者: iu fu pig 查看文章
所以知道依一點...
真係開始迷失在男女間的感情...
朋友問我有冇拖拍,我都只會選擇一笑而已..畢竟太難為決定對方是收兵還是真心,..
但係, 如果你成日諗住對方可能係軍官......
而對方又發現左, 佢可能會由有好感變為冇好感

Lost In Paradise
藍莓咖啡 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-31-10, 10:17 PM   #28
iu fu pig
塵埃...

引用:
但係, 如果你成日諗住對方可能係軍官......
而對方又發現左, 佢可能會由有好感變為冇好感
最慘,直到對方說...不如你做我牙哥我才醒覺,我做左兵...
但係如果知道對方係軍官,我就會即刻做逃兵...
做過幾次忠誠士兵,但係最後都係不了了之...明知沒可能,我覺得唔想再花依d心機...

其實...可能我沒咩專長or優點,好多異性追求原來都只係為左收兵....
每次最hurt果句係[其實我覺得你好好人,我個心有你的...不如你做我牙哥呀...好冇...我真係喜歡你架...不過,唔係果陣鍾意...]
舊 08-31-10, 11:16 PM   #29
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004
可能佢想比面你落台, 而唔係收你做兵呢?

Lost In Paradise
藍莓咖啡 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-31-10, 11:22 PM   #30
iu fu pig
塵埃...

引用:
可能佢想比面你落台, 而唔係收你做兵呢?
也許啦...
不過....很難接受呢...
不過..在此不多OT了...發現我在這OT得很多..
期待樓主有新進展=]
舊 09-01-10, 09:10 PM   #31
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: iu fu pig 查看文章
也許啦...
不過....很難接受呢...
不過..在此不多OT了...發現我在這OT得很多..
難得你終發現到...

回樓主
既然想一招了/速戰速決...
一於一炮過做d返到轉頭既野喇

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 05:05 PM

手機版 | APP版