Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 20  ... 最後
電視遊戲討論版>Monster Hunter XX Switch版 | 已售 | 心得交流區已開
赤武神 09:56 PM 06-05-17
作者: qwe:
無想像中咁好, 打怪時幾粗糙同偷格
畫面感覺似PSP GAME HD落PS3度
switch版d貼圖完全唔同而細節位都多左好多,絕對唔係只係解像度高左
我見唔到有咩偷格,整體表現比想像中理想
野良猫 10:06 PM 06-05-17
可能我唔識嘢
3D模組動作會有偷格都係第一次聽
通常都係2D偷格多,例如以前細個打PS拳皇96再去同學屋企用SS打先知咩叫偷格
Akira 明 10:17 PM 06-05-17
係咪無中文?

擔心新手好難追進度
其他人繼承一開始有勁裝
野良猫 10:25 PM 06-05-17
作者: Akira 明:
係咪無中文?

擔心新手好難追進度
其他人繼承一開始有勁裝
睇你同邊個打,街場新手多的是

我自己玩都嘅話要由頭嚟過
滅龍士 10:35 PM 06-05-17
作者: 野良猫:
我自己玩都嘅話要由頭嚟過
難得你個名隔離有個紅皇冠,就咁砍掉重練大o徙o左D喎
Eking 11:37 PM 06-05-17
作者: qwe:
無想像中咁好, 打怪時幾粗糙同偷格
畫面感覺似PSP GAME HD落PS3度
粗糙應該係YOU壓片造成, 靜止時其實幾清楚
Eking 11:38 PM 06-05-17
作者: 滅龍士:
難得你個名隔離有個紅皇冠,就咁砍掉重練大o徙o左D喎
有3DS版唔駛重練吧?
qwe 11:57 PM 06-05-17
SORRY, 用錯詞, 係想表達好似FPS唔順, 同開頭係村個順暢感唔同
純感覺, 反正都為左佢買左NS, 到時點都會買, 同埋點都好過起格...
carychow 09:20 AM 06-06-17
本身只有 mhx, 如果想繼承有冇建議打到邊度夠?
印象中打到上位開左就冇玩, 搵番餅帶出黎先確認到.
天恨情 09:31 AM 06-06-17
點解你地可以咁有趣對住條720P仲係直播既片講起格同粗糙...
唔係以為實機係咁嘛
滅龍士 09:38 AM 06-06-17
作者: carychow:
本身只有 mhx, 如果想繼承有冇建議打到邊度夠?
印象中打到上位開左就冇玩, 搵番餅帶出黎先確認到.
打o左上位緊急骸龍就夠。因為就算你上集打到HR999,今集都會俾Crapcom reset到得返HR8,打完螳螂解放HR都係得返兩位數
DevilElvis 09:47 AM 06-06-17
打o左上位緊急骸龍就夠。因為就算你上集打到HR999,今集都會俾Crapcom reset到得返HR8,打完螳螂解放HR都係得返兩位數
多口問句,上位滅燼裝夠唔夠殺住先?
強化人間ですの~★ 09:49 AM 06-06-17
作者: 野良猫:
可能我唔識嘢
3D模組動作會有偷格都係第一次聽
通常都係2D偷格多,例如以前細個打PS拳皇96再去同學屋企用SS打先知咩叫偷格
3D偷格

雖然呢個係特登偷格會好睇D既
Eking 10:39 AM 06-06-17
繼承X正常都係錢同埋會有少量特別優惠, 正常係唔會繼承裝備, 最多可能送特別裝備
Eking 10:44 AM 06-06-17
3DGAME正常係因為機能而DISPLAY唔到全動作, 畫面出現好似30FPS左右, 佢地唔係好似以前2D GAME咁做少格數, 同PC GAME一樣, 機能強機FPS會自動上升(會上升超過60FPS), 但係差PC可能只會有20-30FPS, 只不過係畫面上係20-30FPS, 實際上電腦係有運算哂成個動作
滅龍士 11:03 AM 06-06-17
作者: DevilElvis:
多口問句,上位滅燼裝夠唔夠殺住先?
升爆Lv.10實夠
話時話,你唔係唔打3DS+NS o既MHXX咩?
DevilElvis 11:29 AM 06-06-17
升爆Lv.10實夠
話時話,你唔係唔打3DS+NS o既MHXX咩?
NS無話唔打,係唔滿意佢出隻高清唔加新o野
神名レオ 11:31 AM 06-06-17
作者: 強化人間ですの~★:
3D偷格

雖然呢個係特登偷格會好睇D既
你這是認真解釋定吐嘈!?
HAKAIDER 01:36 PM 06-06-17
睇完成段試玩...........

有種好似一般三流PC game 要靠行Mod 改貼圖加AA 先見得吓人嘅感覺

起角嘅奶子一樣係起角, 四方形嘅下巴行1080 後更見四方

似乎只要係Gapcom 出品, 都唔好其待會有新3d 建模
野良猫 01:40 PM 06-06-17
作者: HAKAIDER:

有種好似一般三流PC game 要靠行Mod 改貼圖加AA 先見得吓人嘅感覺

新模唔會啦
Wiiu嗰次都係咁上下,陰影位都起格
Eking 02:11 PM 06-06-17

你以為NS係一部好勁機?.....
HAKAIDER 06:35 PM 06-06-17
作者: Eking:
你以為NS係一部好勁機?.....
NS 機能好唔好係期次

Gapcom 技術力同食老本態度先係重點
Jockey 06:48 PM 06-06-17

非常中肯~終於有人講左我心果句~
Jockey 06:59 PM 06-06-17

人物模組,水面effect, 倒映....全部不合格~
都唔攞Horizon Zero Dawn比~
2013 GTAV都仲有一大段距離,起碼8-10年~

除非Numbering新作出黎見人,
否則都無討論/研究/買既價值~
wsx360 07:10 PM 06-06-17
佢而家只係將一隻3ds game高清化

就算3ds隻bio revelations高清化出係PS4都唔會有bio5/6/7畫質
標籤:Monster Hunter XX, Nintendo Switch, モンスターハンターダブルクロス
第一 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 20  ... 最後

返回主題版面