Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 39 89 129 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 149 189 239  ... 最後
電視遊戲討論版>Xbox One 情報區
Hello MiMi 10:43 AM 10-06-14
RYSE 好似已經download 到?
我無開機入store 睇,但 smartglass show "Play on Xbox'
有無人confirm?

thx thx.
ahleung 11:40 AM 10-06-14
作者: Hello MiMi:
RYSE 好似已經download 到?
我無開機入store 睇,但 smartglass show "Play on Xbox'
有無人confirm?

thx thx.
我早幾日打上hotline問過, 佢地話人人unlock時間唔同. 你之前幾時登記個優惠, 後來幾時login XBONE, 都有關係.

我又問佢係email收code定login XBONE自動download, 佢答唔到. 佢話兩樣都有可能....... (即係佢唔知)
Alpha 07:07 AM 10-07-14
【電玩巡場】護航作少兼撞佔中 Xbox One銷情淡靜

http://hk.apple.nextmedia.com/supple...41004/18888056
Hello MiMi 03:04 PM 10-07-14
作者: Alpha:
【電玩巡場】護航作少兼撞佔中 Xbox One銷情淡靜

http://hk.apple.nextmedia.com/supple...41004/18888056
關咩事丫,大部份電器店都有得賣,跟本遲 PS4 成 9 個月出就係錯策略

1. 有心升級都既一早買左PS4 ,唔願意為左寥寥無幾既獨佔game 而買埋 Xbox One
2. 未買既人,因為佢d 朋友都係買PS4 ,自然都係買PS4
3. 有心買既,更加唔會等9 個月買行貨,要買既一早已經買左水貨,而且有段時間水貨做得好平

就簡單三點,針對行貨 Xbox One, 佢想銷情有幾熱烈丫
hkradio 04:51 PM 10-07-14
作者: Hello MiMi:
關咩事丫,大部份電器店都有得賣,跟本遲 PS4 成 9 個月出就係錯策略

1. 有心升級都既一早買左PS4 ,唔願意為左寥寥無幾既獨佔game 而買埋 Xbox One
2. 未買既人,因為佢d 朋友都係買PS4 ,自然都係買PS4
3. 有心買既,更加唔會等9 個月買行貨,要買既一早已經買左水貨,而且有段時間水貨做得好平

就簡單三點,針對行貨 Xbox One, 佢想銷情有幾熱烈丫
不能同意更多.......
mrk 06:54 PM 10-07-14
作者: hkradio:
不能同意更多.......
不能同意更多+2

PS:不過我真係等到9月份先出日版機就真o既!!
Akira1205 01:02 AM 10-08-14
可能仲有d人好似我咁, 諗緊買邊部好。
用慣Xbox, 但朋友話今次PS4好d...

但老實講我只考慮game嘅價錢...

除非Splinter Cell PS4獨佔
GTO 11:37 PM 10-08-14
作者: Akira1205:
可能仲有d人好似我咁, 諗緊買邊部好。
用慣Xbox, 但朋友話今次PS4好d...

但老實講我只考慮game嘅價錢...

除非Splinter Cell PS4獨佔
有,我呀!
有360,冇ps3

由於forza....應該都係one
RS 200 03:18 PM 10-09-14
作者: ahleung:
我早幾日打上hotline問過, 佢地話人人unlock時間唔同. 你之前幾時登記個優惠, 後來幾時login XBONE, 都有關係.

我又問佢係email收code定login XBONE自動download, 佢答唔到. 佢話兩樣都有可能....... (即係佢唔知)
我又係早幾日打去問過,佢覆返個mail黎話隻羅馬仔未o係官網發報,所以未有得dl住
明明見到賣場有得dl....行game又出埋...

作者: :
之前您因為Gold Rush活動致電我們,經過再次確認,遊戲《Ryse:Son of Rome》在官網還沒有正式發佈,所以沒有這款遊戲的兌換代碼提供,不過我們每天都會留意遊戲《Ryse:Son of Rome》的正式發佈時間。有最新的消息會在第一時間通知您,請您耐心等候,謝謝。

gapkei 03:24 PM 10-09-14
想問有無人已經down到ryse?

剛剛打去hotline問幾時有,佢話陸陸續續送緊
我再話我個a/c係HK,不過部機係美版, 佢就話有可能送唔到=_=
佢地話因為個優惠寫明要"行版機",但我又唔記得係唔係有寫....
我再問,咁如果我而家用部"行版機"login多一次呢....
佢話都唔係太清楚,叫我不如耐心d再等下......
八仙果 04:40 PM 10-09-14
大家可以參詳一下:

Xbox LIVE 贈送 Xbox One 遊戲(以下簡稱「促銷活動」)

規定與條款

http://www.xbox.com/zh-HK/xboxliveoffer/terms

RS 200 06:08 PM 10-09-14
其實隻Killer Instinct Ultra Edition係咪已經可以dl?
我之前美store dl左個free版,係咪要o係香港賣場再dl先得?
RS 200 06:08 PM 10-09-14
作者: 八仙果:
大家可以參詳一下:

冇講明要行機
八仙果 09:08 PM 10-09-14
作者: RS 200:

冇講明要行機
不過佢有呢條喎。

規定與條款之變更
依照法律許可的最大範圍,Microsoft 得隨時修改此等規定與條款的內容,恕不另行通知。Microsoft 保留因故取消、暫停或變更促銷活動或其中任何元素的權利,包括任何因超出 Microsoft 控制範圍之事件而必須採取之取消、暫停或變更措施。

D-Joe 09:58 PM 10-09-14
作者: 八仙果:
不過佢有呢條喎。
冇呢條既公司一係做個慈善一係short左
不過就算到時唔俾你都可以嘈到俾為止,M$成日怕事,就算唔放,嘈下就又放返
龍寶寶 10:22 PM 10-09-14
DELETE
仁魂 12:51 AM 10-10-14
作者: RS 200:
我又係早幾日打去問過,佢覆返個mail黎話隻羅馬仔未o係官網發報,所以未有得dl住
明明見到賣場有得dl....行game又出埋...
因為.... 出左齊晒野的Legendary版, 價錢差唔多, 舊版只係比舊版人用黎reinstall之類, 無再賣嘛~~
所以真係睇下HK點拆
ahleung 01:04 PM 10-11-14
HK xbox faceboook話未收到果兩隻game既可以send facebook message俾佢地喎
https://www.facebook.com/xboxhk/posts/10152556803264900

COD:AW & SunsetOverdrive特別版主機預訂
https://www.facebook.com/xboxhk/posts/10152554603524900
https://www.facebook.com/xboxhk/posts/10152554661264900
GTO 11:54 PM 10-11-14
大家好, 小弟早幾日買左行機 x1 啦 !
Akira1205 01:07 AM 10-12-14
作者: GTO:
咁快!? 連Kinect定?
我下個月出刺客先買...
mrk 04:16 AM 10-12-14
作者: GTO:
恭喜你做左新機主!
GTO 10:48 AM 10-12-14
作者: Akira1205:
咁快!? 連Kinect定?
我下個月出刺客先買...

only機 3380果隻 有隻fifa,另外買左隻forza h2
kinect 再考慮,因為360果陣部kinect玩左幾次就冇玩

作者: mrk:
恭喜你做左新機主!
多謝
ahleung 10:40 AM 10-14-14
https://www.facebook.com/xboxhk/posts/10152565825269900
今日起至15日 (早上11時至晚上10時)Xbox於銅鑼灣時代廣場連卡佛地庫舉行「Xbox One Fun分Show」。屆時,大家將可試玩剛推出巿場的熱門足球遊戲《FIFA 15》、最新籃球遊戲《NBA2K15》、賽車勁作《Forza Horizon 2》。另外,凡於銅鑼灣區的指定特約經銷商購買Xbox主機套裝,並攜同正本單據到會場,即可獲得額外禮品。

「Xbox One Fun分Show」會場限定優惠

1. Xbox One主機優惠
顧客凡於指定Xbox特約經銷商*購買或預訂以下任何一款Xbox One主機套裝*,憑單據到「Xbox One Fun分Show」會場,可獲得:
Xbox One紀念Tee
Xbox聯乘759阿信屋積分卡

購買或預訂以下任何一款Xbox One主機套裝**同時購買指定遊戲,將可額外獲得遊戲下載內容兌換碼:

a. 同時購買《Forza Horizon 2》
可額外獲得:
2008 Ferrari California超級跑車賽車下載碼

b. 同時購買《Dead Rising 3》
可額外獲得:
《Street Fighter》系列主角人物Ken Master的專用服裝下載碼

**Xbox One主機套裝包括:
《FIFA 15》Xbox One主機同捆版(已推出)
《FIFA 15》Xbox One主機連Kinect同捆版(已推出)
《Call of Duty: Advanced Warfare》限量版Xbox One主機套裝(11月3日推出)
《Sunset Overdrive》白色Xbox One主機同捆版(10月28日推出,可享預訂優惠:
• 1, 額外獲得3款珍貴道具:OD Wannabe Outfit角色服裝、Head Banger Gun、The Bigfoot。
• 2, 預訂「《Sunset Overdrive》白色Xbox One主機同捆版」同時購買12個月金會員訂閱卡,再可額外獲得:Fizzco Bot Outfit 角色服裝、AK-FOFF武器、《Zoo Tycoon》遊戲下載版、《Max: The Curse of Brotherhood》遊戲下載版、港幣$50 Xbox Live儲值兌換碼。
• 換領方法:於10月28日或之前,請將單據副本、姓名、gamertag電郵到xbox@grandsky.hk。完成核對之後會於10月28日或於5個工作天內以電郵送出兌換碼。)

2. Xbox 360主機優惠
顧客凡於指定Xbox特約經銷商*購買以下任何一款Xbox 360主機套裝#及購買指定遊戲,憑單據到「Xbox One Fun分Show」會場,將可獲得Paul Lafayet港幣$50優惠券2張##,及Jeanasis 咕臣一個。

‪#‎Xbox‬ 360主機套裝括:
Xbox 360 500GB主機套裝
Xbox 360 4GB主機連Kinect套裝

#‪#‎Paul‬ Lafayet港幣$50優惠券於2014年12月1日到期,請細閱優惠券背面的使用條款及細則。

條款及細則:
*指定Xbox特約經銷商包括:
豐澤:
銅鑼灣時代廣場7 (719-721號舖)及8樓 (818-821號舖)
銅鑼灣駱克道478-484號本德大廈地下A舖及1-2樓
銅鑼灣皇室堡地庫73, 75及76號舖
銅鑼灣9-15號V銅鑼灣地下3號舖
蘇寧:
銅鑼灣時代廣場8樓 (826-827號舖)
銅鑼灣皇室堡地庫B1舖
每人只可購買或預訂Xbox One主機套裝或Xbox 360套裝一套,及享受額外優惠一次。所有優惠不得兌換現金。
預訂《Sunset Overdrive》白色Xbox One主機同捆版及購買12個月Xbox LIVE金會員訂閱卡必須為同一單據才能享受「Xbox LIVE同購追加優惠」。
場會限定優惠必須於購買當日換領,預訂優惠必須於限期內換領,過期無效,並不會獲得任何補償。
以上優惠如有更改,恕不另行通知。
如有爭議,Xbox HK擁有最終決定權。

david 02:26 PM 10-14-14
點解SO純白版無連純白KINECT...

仲諗住出呢套O架嘛...
mrk 05:18 PM 10-14-14
作者: david:
點解SO純白版無連純白KINECT...

仲諗住出呢套O架嘛...
因為MS E3時已睇得出打算放棄KINECT 2啦!

PS:依家「XBOX ONE連KINECT套裝機」感覺好似PS3時代的皇族機一樣,不比大眾玩家所接受!!
第一 ... 39 89 129 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 149 189 239  ... 最後

返回主題版面