Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-07-13, 03:20 PM   #1026
nami_tamaki999
Ultimate Gamer
僕は夢を見てる?

註冊日期: Apr 2008
PSN  IDHarrison_Tang96
引用:
作者: GN00508771 查看文章
兩樣野來\的
師兄,你尋日既料無收錯...謝謝
nami_tamaki999 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-07-13, 03:21 PM   #1027
wai2408
Crazy Gamer

引用:
作者: tylau 查看文章
食AC好過食KNACK
x2 同梱個2隻都無興趣 ac就考慮得過
wai2408 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-07-13, 03:21 PM   #1028
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
http://www.sony.com.hk/ps4/
即係今晚12點入這網址就可以訂 ?

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-07-13, 03:22 PM   #1029
草薙さん
The One

註冊日期: Dec 2003
Apple 玩法

Send "PS4" 去64500366?

メモリはプライスレス
My Trophy Road
草薙さん 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-07-13, 03:24 PM   #1030
glay7676
Senior Gamer
~茅原実里応援~

註冊日期: Mar 2006
3DS Friend Code1993 6950 6165
PSN  IDGlay7676
XBox Live GamertagGLAY7676
有無人會去首賣會?

glay7676 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-07-13, 03:24 PM   #1031
普通人一個
God of Gamer
NEO ZEON萬歲

註冊日期: Aug 2003
PSN  IDjackasukaHK
XBox Live Gamertagjackasuka
引用:
作者: URA 查看文章
藍店可以任揀一隻
online store要硬食AC先有

迎新優惠(2)

親臨PlayStation®Platinum Shop領取已預訂的產品時,同時購買任何一款PS4遊戲,可額外獲贈「PS4免費延長保用計劃一年」

於Sony Store, Online預訂產品時,同時購買PS4遊戲軟件《Assassin’s Creed® IV Black Flag》(建議零售價︰HK$428),可額外獲贈「PS4免費延長保用計劃一年」
但去門市訂,驚一係去到已經比人訂晒,一係到拎GAME已經比人揀晒d好 game

『等價交換』
普通人一個 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-07-13, 03:25 PM   #1032
女裝少年
Game Master
おねーちゃん大好き~

註冊日期: Dec 2007
引用:
作者: HI_Ricky 查看文章
企業交稅你知幾多?沒消費稅,税局唔問你問賣果個你知幾多?作為生產商要從中取得平均只有在定價格著手,叫你list 晒出黎討論你又啞之啞左,我叫你交多幾年税就是想你知道乜野叫稅。
你要自我滿足我阻你唔到,不過你個行為大家會睇到,請繼續,:)
你自己主張要同巴西比
當然係你提出論據去支持返你自己既主張

話你唔理性架啦
引用:
作者: Pandahahaha 查看文章
用緊香港物價同你傾,你咁答我,咁你慢慢自我感覺良好

不過提下你,美國物業稅貴香港一倍有多,一陣你用左7~80美金買左個邊d 樓冇錢交稅就唔好啦
你搵一間位於美國既HOUSE黎講香港物價?

點解你唔講香港同美國都有既野例如老麥/魔法風雲會?

引用:
作者: 普通人一個 查看文章
又要條女靚,又要大波,又唔可以肥,又唔可以矮,但又唔可以高過係,咁高要求,等佢自己慢慢搵啦
呢個仲神奇
無啦啦講女講波

而家唔係我感覺良好自我滿足
我一直都響果個位
係你地不停矮化自己
所以睇起黎先覺得我高左
女裝少年 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-07-13, 03:26 PM   #1033
tylau

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDkeithlau81
而家去藍店問下先
tylau 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-07-13, 03:26 PM   #1034
oldletter
Crazy Gamer

Wii U IDOldLetter
PSN  IDoldlet
XBox Live GamertagOldletter
引用:
作者: pet3 查看文章
http://www.sony.com.hk/ps4/
即係今晚12點入這網址就可以訂 ?
突然發現佢入面寫11月9號既

此篇文章於 11-07-13 03:28 PM 被 oldletter 編輯。
oldletter 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-07-13, 03:26 PM   #1035
DC 97
The One

註冊日期: Jun 2003
Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
唔知有冇得沙田拎~
身体問題~唔識合去太遠買

DC 97 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-07-13, 03:27 PM   #1036
一一
sureone

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsureone
XBox Live Gamertagsureone
懶人一問
hk首發其實有咩games?
除左killzone 無雙同ac4
一一 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-07-13, 03:29 PM   #1037
tylau

PSN  IDkeithlau81
唔好再講世界價錢好無?
住香港就香港價啦
又唔係必須品
tylau 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-07-13, 03:29 PM   #1038
普通人一個
NEO ZEON萬歲

引用:
作者: 一一 查看文章
懶人一問
http://asia.playstation.com/hk/cht/newsdetail?id=1390

好似有好多

『等價交換』
舊 11-07-13, 03:30 PM   #1039
草薙さん
The One

註冊日期: Dec 2003
引用:
作者: glay7676 查看文章
有無人會去首賣會?
首賣會要預先登記 唔係先到先得排隊

登記左首賣會 中就去 唔中就唔買住
有66.67%拎多樣走 (Vita TV / 10年PS Plus走)

メモリはプライスレス
My Trophy Road
草薙さん 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-07-13, 03:30 PM   #1040
URA
盡皆過火 盡是癲狂

PSN  IDyungandrew
引用:
作者: 一一 查看文章
懶人一問
http://asia.playstation.com/hk/cht/newsdetail?id=1390

Call of Duty: Ghosts
Battlefield 4
FIFA 14
Need for Speed: Rivals
NBA Live 14
Killzone Shadow Fall 中英文合版
KNACK 中英文合版 (繁體‧簡體中文)
NBA 2K14 中英文合版
真•三國無雙7 with 猛將傳 繁體中文版
Assassin’s Creed IV Black Flag
Just Dance 2014
INJUSTICE: GODS AMONG US ULTIMATE EDITION
LEGO MARVEL SUPER HEROES

舊 11-07-13, 03:32 PM   #1041
普通人一個
NEO ZEON萬歲

引用:
作者: 女裝少年 查看文章
你自己主張要同巴西比

話你唔理性架啦

呢個仲神奇
無啦啦講女講波

我一直都響果個位
係你地不停矮化自己
所以睇起黎先覺得我高左
你買唔起咪算數囉,講咁多做咩組,你唔通走去鬧點解人地其他地方賣寶馬平香港咁多咩,人地買得起覺得平就得,買唔起覺得貴係自己廢,無人迫你買,你覺得貴既可以唔買,世界唔係圍住你一個人轉

『等價交換』
舊 11-07-13, 03:33 PM   #1042
tung999
Game Master

註冊日期: Nov 2008
Wii U IDknuckles0102
3DS Friend Code1891 1127 3592
PSN  IDtung0001jp
XBox Live Gamertagtung0001
引用:
作者: 草薙さん 查看文章

有66.67%拎多樣走 (Vita TV / 10年PS Plus走)
原來係登記制 咁我都去登下w
100位有60位有extra送 去抽下都好
一樣都係中左首賣名額就出機 唔中就等下先
tung999 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-07-13, 03:34 PM   #1043
シェンムー
Moderator
ドリームキャスト

註冊日期: Jul 2006
Wii U IDbb.729
Nintendo Switch IDSW-3362-5797-5988
3DS Friend Code3909 7471 5185
PSN  IDhideki_asaki
XBox Live Gamertaglapplay
首賣會要online 訂的首100名人仕先可以去

舊 11-07-13, 03:35 PM   #1044
Pandahahaha
釈由美子の死忠者

註冊日期: Apr 2002
XBox Live Gamertagpandahahaha
引用:
作者: 女裝少年 查看文章
你自己主張要同巴西比

話你唔理性架啦

呢個仲神奇
無啦啦講女講波

我一直都響果個位
係你地不停矮化自己
所以睇起黎先覺得我高左
就答埋你呢次

呢個例子係要話你聽到到都有自己物價,唔係掛鈎就一定要咩都同價

老麥我一早提左,你自己追post,唔係話串你,你由香討都呢到都成日用住一套眾人皆醉我獨醒個態度,好難同你討論落去

此篇文章於 11-07-13 03:38 PM 被 Pandahahaha 編輯。
Pandahahaha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-07-13, 03:37 PM   #1045
nami_tamaki999
Ultimate Gamer
僕は夢を見てる?

PSN  IDHarrison_Tang96
引用:
作者: tylau 查看文章
唔好再講世界價錢好無?
住香港就香港價啦
又唔係必須品
我地都算喇, 好聲好氣講又係咁, 攻擊性多D又係咁
自己買到心頭好就算喇
nami_tamaki999 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-07-13, 03:38 PM   #1046
oldletter
Crazy Gamer

Wii U IDOldLetter
PSN  IDoldlet
XBox Live GamertagOldletter
引用:
你買唔起咪算數囉,講咁多做咩組,你唔通走去鬧點解人地其他地方賣寶馬平香港咁多咩,人地買得起覺得平就得,買唔起覺得貴係自己廢,無人迫你買,你覺得貴既可以唔買,世界唔係圍住你一個人轉
算啦唔好再應佢
大家諗既方向都唔同

舊 11-07-13, 03:40 PM   #1047
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: oldletter 查看文章
突然發現佢入面寫11月9號既
8號登記
9號收到sms 就代表你一定有份

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-07-13, 03:40 PM   #1048
cent1743
Junior Member

註冊日期: Nov 2013
我想問,如果官方網上訂ps4,到時點樣攞貨
cent1743 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-07-13, 03:41 PM   #1049
glay7676
Senior Gamer
~茅原実里応援~

註冊日期: Mar 2006
3DS Friend Code1993 6950 6165
PSN  IDGlay7676
XBox Live GamertagGLAY7676
引用:
作者: 草薙さん 查看文章

THanks

glay7676 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-07-13, 03:41 PM   #1050
女裝少年
Game Master
おねーちゃん大好き~

註冊日期: Dec 2007
引用:
你呢D咪非理性回覆既典型例子囉

根據你既邏輯:
我有串魚蛋賣$3380, 你買唔買丫?
你唔買呀?買唔起呀?覺得呢串魚蛋貴呀?
係咪你廢咋?
你話呢D咩邏輯?

SONY個網突然好LAG
搞到我SEND唔到個E-MAIL
引用:
作者: Pandahahaha 查看文章
就答埋你呢次

呢個例子係要話你聽到到都有自己物價,唔係掛鈎就一定要咩都同價

老麥我一早提左,你自己追post,唔係話串你,你由香討都呢到都成日用住一套眾人皆醉我獨醒個態度,好難同你討論落去

我一向都咁清醒

至於你地有冇醉

醉到講巴西但又唔拎巴西既資料出黎

醉到用位於美國既HOUSE黎講香港物價

醉到講女講波

醉到覺得貴就係廢

我係阻唔到你地

此篇文章於 11-07-13 03:48 PM 被 女裝少年 編輯。
女裝少年 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
PlayStation 4, 綜合情報

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PS4] PlayStation 4 情報總合 01 | 2013年年末商戦に発売 neo 電視遊戲討論版 1009 06-29-13 11:55 PM
[XBLA,PSN]The Simpsons Arcade Game(XBLA版Feb 03,2012)(美PS+會員07/02-29/02免費) IDGAF 電視遊戲討論版 18 09-05-12 04:32 AM
[演唱會] "左麟右李演唱會2009" 01/02/09~14/02/09 香港體育館 Busconcamp Neo Music UNIVERSE 42 04-14-09 01:48 AM
[TVB] "耳分高下" 主持:哈林,Honey鄧 & 眾閒角Sing之天使 02/02/09~13/03/09 星期一至五 22:35~23:05播映 Busconcamp Neo Entertainment TREND 157 03-30-09 12:24 PM
拳皇02 單眼皮男孩 街機遊戲討論版 1 03-30-05 05:39 AM

現在的時間是 01:01 AM

手機版 | APP版