Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > 潮流版

主題工具 顯示模式
舊 02-24-08, 09:31 PM   #126
HuGo_達之礦工
Moderator
潮流礦工

註冊日期: Mar 2005
其實LVC因已洗水, 著耐左也不會闊好多, 最多半寸~

www.hkprokicker.com
HuGo_達之礦工 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-26-08, 12:13 AM   #127
KARAS
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2003
PSN  IDrazgriz13ghost
我想問邊度仲有501原色? 吾該

《 N  Music No Life》
KARAS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-26-08, 12:25 AM   #128
HuGo_達之礦工
Moderator
潮流礦工

501原色?? Blue?

舊 02-26-08, 02:59 AM   #129
tetsu
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2002
好...我決定再去試真d

之前睇板友話jean house搬...請問而家jean house係邊??
另外邊到仲會有日版levis賣? 想搵果d五顏六色既505

此篇文章於 02-26-08 03:04 AM 被 tetsu 編輯。
tetsu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-26-08, 10:43 AM   #130
zero006

註冊日期: Apr 2004
XBox Live Gamertagzero1198
引用:
作者: tetsu 查看文章
好...我決定再去試真d

之前睇板友話jean house搬...請問而家jean house係邊??
另外邊到仲會有日版levis賣? 想搵果d五顏六色既505
尖咀加連威佬道~
幾多號就唔清楚
但係 佢係OHIO 隔離
zero006 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-27-08, 01:09 AM   #131
KARAS
Crazy Gamer

引用:
作者: HuGo_達之礦工 查看文章
501原色?? Blue?
藍唷 吾該
唔係501都OK...522唔知好唔好睇呢?

舊 02-29-08, 12:34 PM   #132
HuGo_達之礦工
Moderator
潮流礦工

引用:
作者: 天立﹏. 查看文章
藍唷 吾該
唔係501都OK...522唔知好唔好睇呢?
其實我係唔太明你想要咩的...

你係要unwash藍色褲?

舊 03-01-08, 12:40 AM   #133
tetsu

引用:
作者: zero006 查看文章
尖咀加連威佬道~
幾多號就唔清楚
但係 佢係OHIO 隔離
搵到了 thanks
最後我買左66501...不過係zabool買唔係jean house
好正
舊 03-01-08, 12:41 AM   #134
HuGo_達之礦工
Moderator
潮流礦工

zabool @@ 應該唔平喔@@

舊 03-01-08, 02:11 AM   #135
tetsu

引用:
zabool @@ 應該唔平喔@@
又唔係喎....我買左新果條0047, $2480, 仲平過jean house...
我仲見到有0001同0002....不過lowrise 34吋唔岩我size
另外佢有d LVC on sale緊$1980, 有興趣既板友可以睇睇!
舊 03-02-08, 02:18 AM   #136
HuGo_達之礦工
Moderator
潮流礦工

引用:
作者: tetsu 查看文章
又唔係喎....我買左新果條0047, $2480, 仲平過jean house...
我仲見到有0001同0002....不過lowrise 34吋唔岩我size
另外佢有d LVC on sale緊$1980, 有興趣既板友可以睇睇!
oh 0047....really cheaper than jean house @@???

my friend also bought this model~ but he bought it in Jean House
$2480 x 0.9= $2232 wor haha

Sea Food price!!

舊 03-03-08, 07:07 PM   #137
Final
Insane Gamer

註冊日期: May 2006
我想問如果606著32,
LVC66501著34<--覺得太闊
NH D牛應該買SIZE S還是M?我指NARROW
還有NH既牛會有水貨鋪可以試嗎?
THANKS~
Final 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-08, 02:26 PM   #138
HuGo_達之礦工
Moderator
潮流礦工

Neighborhood jean you can go R.S.R or Anytime try

舊 03-18-08, 07:38 AM   #139
黃昏之魔彈
Ultimate Gamer
閃光的王牌駕駛員

註冊日期: May 2002
XBox Live Gamertagjohnnywmh
雖然條牛仔褲本身已經係洗水,但我都係覺得深色左D
想問下有咩方法可以加速牛仔褲ga洗水效果???

永遠都不可能真正的再次擁有過去
黃昏之魔彈 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-18-08, 12:00 PM   #140
HuGo_達之礦工
Moderator
潮流礦工

引用:
作者: 黃昏之魔彈 查看文章
雖然條牛仔褲本身已經係洗水,但我都係覺得深色左D
想問下有咩方法可以加速牛仔褲ga洗水效果???
最好方法就是放落洗衣機洗..幾次

舊 03-23-08, 01:34 AM   #141
黃昏之魔彈
閃光的王牌駕駛員

半離題一問
黑色方頭red wing襯咩色牛仔褲好?

舊 03-23-08, 11:41 AM   #142
HuGo_達之礦工
Moderator
潮流礦工

引用:
半離題一問
黑色方頭red wing襯咩色牛仔褲好?
你問我我覺得 黑...藍均可..
反而穿咩cutting比較看係重點d
501 and 505 i think is ok

舊 03-23-08, 03:03 PM   #143
黃昏之魔彈
閃光的王牌駕駛員

引用:
你問我我覺得 黑...藍均可..
反而穿咩cutting比較看係重點d
501 and 505 i think is ok
我都打算著直腳(家中亦只有直腳 )
不過條牛仔褲太深色又好似有D怪
相反亦有人話淺色牛仔褲會唔好睇
完全迷惑中

舊 03-24-08, 11:16 AM   #144
HuGo_達之礦工
Moderator
潮流礦工

black redwing 咁最fit一定係重洗水的!

舊 03-28-08, 09:59 PM   #145
Misaki Taro
God of Gamer

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDShSh4A
有無人有買rmc ????
無人講下既 ????

Call of Duty: Modern Warfare 2
PSN: ShSh4A
Misaki Taro 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-28-08, 11:22 PM   #146
黃昏之魔彈
閃光的王牌駕駛員

想問下501闊d定523闊d

舊 03-29-08, 02:17 AM   #147
HuGo_達之礦工
Moderator
潮流礦工

501闊d

舊 04-03-08, 08:08 PM   #148
KARAS
Crazy Gamer

有咩藍色未洗水牛牛推介下?
想買返501, 但見到STORE賣799很不智=.=

舊 04-03-08, 08:32 PM   #149
黃昏之魔彈
閃光的王牌駕駛員

買左條washed jean
點樣處理佢keep得好D

舊 04-05-08, 12:42 PM   #150
HuGo_達之礦工
Moderator
潮流礦工

引用:
買左條washed jean
點樣處理佢keep得好D
小洗! haha

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[SEGA] 大家的世嘉年代 III [詳細頭 post] 世嘉祭 2019 | 新版 Nomad 及 DC HDMI adaptor | 巴西主機 Zeebo 簡介 八仙果 電視遊戲討論版 1507 03-20-24 10:46 AM
[粉絲區] 燕姿 fans專區vol 2: 11 年最新大碟 ”It's Time”是時候, 3月8日是時候了 JACKY Neo Music UNIVERSE 799 04-12-11 09:56 PM
[SEGA] SEGA HI-SATURN 及 DC 的 KARAOKE UNIT (P.20) - 大家的世嘉年代續集 鳴謝劉公子提供 八仙果 電視遊戲討論版 1001 10-24-09 05:19 PM
[日,美]遊戲發售時間表(不定期更新) 神祕人1號 電視遊戲討論版 9 11-26-05 02:09 PM

現在的時間是 06:02 AM

手機版 | APP版