Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-06-06, 11:07 AM   #551
6eo
God of Gamer
美波様!

註冊日期: Nov 2005
白件手辦????
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-06-06, 11:13 AM   #552
luciferdark

註冊日期: Feb 2003
引用:
作者: iamleoluk 查看文章
白件手辦????
可惜無劍王之劍...

舊 08-29-15, 12:02 PM   #553
martinyau1979

PSN  IDmartin1979
估唔到gaf 有呢個區............點解 埋咗咁多年..............

你將會被誰抱緊 唱什麼歌哄他開心
我想著天空什麼時候會放晴
地球不曾為誰停一停

martinyau1979 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-15, 12:38 PM   #554
clie

註冊日期: Dec 2001
出ROBOT魂時推返呢個POST就啱,而家條LINE都半死狀態
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-15, 03:12 AM   #555
samson13
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2008
完全唔知有呢個post...............

我諗robot魂隻新星龍神號係最後一隻.....
samson13 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-15, 10:09 AM   #556
Game Master
YOONA!!!!

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code0533 5273 8311
PSN  IDQuantic Dream
XBox Live GamertagREGEDIT
Thumbs up

引用:
作者: samson13 查看文章

伏刻邪虎丸先喇

可PM
2009 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-15, 10:42 AM   #557
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
引用:

廠方成日都係
受歡迎角色唔出
出d二線角色跟住話唔好賣唔出落去
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-15, 12:13 PM   #558
PTX-003C
天下第一盲鬼

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDKazamiChris
XBox Live GamertagGesphest MK III
邪戰角應該會出埋gwa...

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
PTX-003C 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-15, 02:42 PM   #559
luciferdark

註冊日期: Feb 2003
引用:
作者: PTX-003C 查看文章
邪戰角應該會出埋gwa...
同空王, 新星邪虎一樣...
黑龍角好大機會出唔到, 就算出都係LAST...

舊 08-30-15, 04:03 PM   #560
神名レオ
Game Master
紅蓮團

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDleoayu
條LINK死一嚟有大陸仔模型同佢爭
二嚟佢出出下又CUT人仔,
三嚟條LINE又新又舊咁唔知想點

舊 08-30-15, 04:19 PM   #561
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: 真!DC 查看文章
廠方成日都係
受歡迎角色唔出
出d二線角色跟住話唔好賣唔出落去
由手機版發出
數碼系列
隻紅蓮連灰模都有埋但隻奧米加又偷膠減料搞到負評然後話唔好賣CUT咗

唔係15週年佢番出我都唔駛指意買到(雖然俾$8XX就有一盒無印)
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-15, 05:47 PM   #562
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID050897379389
3DS Friend Code1118 0515 1117
PSN  IDTommyLauHK
引用:

都未必
或者好似重戰機條line咁慢慢出...

舊 09-03-15, 01:27 AM   #563
samson13
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2008
引用:
作者: Gundam MK-2 查看文章
都未必

如果出埋宇宙界,就出齊全套 (當超魔神冇到)

不過呢隻配色,都好難整得靚
samson13 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-17-15, 06:42 PM   #564

引用:
作者: Gundam MK-2 查看文章
都未必
係就慘.................

地球不曾為誰停一停

martinyau1979 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-15, 11:31 PM   #565

將隻絕創黑龍角, 噴完油, 再噴光油, 效果唔錯

地球不曾為誰停一停

舊 09-24-15, 11:05 AM   #566
野良猫
肥倫

香港好似唔見模型版黑龍角
龍桃子隻曉就見有
舊 06-30-16, 02:58 PM   #567

創界又出番 戰神號, 幻神號............仲要呢幾日出
隻黑龍角 都 鬼隱埋

地球不曾為誰停一停

舊 06-30-16, 03:00 PM   #568
Sito
Ultimate Gamer
人修羅

註冊日期: Mar 2011
我龍星同邪虎都未追返添……
Sito 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-16, 05:06 PM   #569

引用:
作者: Sito 查看文章
我龍星同邪虎都未追返添……
龍星 , 邪虎號買robot 魂算啦, 有robot 魂, 根本唔需要創界

創界既存在價值只係補完robot 魂唔出既機

地球不曾為誰停一停

舊 02-20-17, 03:24 PM   #570

呢幾日完成既作品, 新星邪虎號

地球不曾為誰停一停

舊 03-02-17, 12:15 PM   #571
野良猫
肥倫

奸笑都開始進軍模型界?
見佢有龍神丸
舊 03-02-17, 12:47 PM   #572
Sito
Ultimate Gamer
人修羅

註冊日期: Mar 2011
引用:
作者: 野良猫 查看文章
奸笑都開始進軍模型界?
見佢有龍神丸
响WF現場見幾細隻下(對起R魂同模魂)
Sito 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-02-17, 12:51 PM   #573
野良猫
肥倫

引用:
作者: Sito 查看文章
响WF現場見幾細隻下(對起R魂同模魂)
細先好,唔駛咁多位放
初代模型都係好細隻

係望佢走遠啲出到鳳凰,白虎嗰啲
舊 03-02-17, 03:08 PM   #574
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
有冇圖?? 黏土人size??
由手機版發出
J+1 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 03-02-17, 03:37 PM   #575
野良猫
肥倫

引用:
作者: J+1 查看文章
有冇圖?? 黏土人size??
由手機版發出
一抽開咗訂

佢話約8cm高

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 04:40 PM

手機版 | APP版