Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-31-11, 11:13 PM   #326
up2u2003
Game Master
貓車之常客

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDleung2801
引用:
作者: chunwai0091 查看文章
神姬NET byebye了
希望可以晌psp度薪火相傳

舊 05-31-11, 11:56 PM   #327
AKD
Junior Member

註冊日期: Dec 2006
引用:
等左咁耐終於可以用甲虫和蝎子蝙蝠, 可惜只係玩得三個月..........
AKD 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-01-11, 02:19 AM   #328
latfh2002
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2004
引用:
這麼快完了...等我仲玩返mk2....

暁ちゃんいいレディー!
まったく、第六駆逐隊は最高だぜぇ!
latfh2002 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-13-11, 09:19 PM   #329
tung999
Game Master

註冊日期: Nov 2008
Wii U IDknuckles0102
3DS Friend Code1891 1127 3592
PSN  IDtung0001jp
XBox Live Gamertagtung0001
白子越掛越多野www
tung999 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-13-11, 10:51 PM   #330
datauiy
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2004
我相信573遲下會出套追加裝備的異色版黑白子

舊 06-13-11, 10:53 PM   #331
chunwai0091
God of Gamer
雛見澤症候群L3患者

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: datauiy 查看文章
我相信573遲下會出套追加裝備的異色版黑白子
573不會不出異色嗎

PAD: 160 103 862
CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
白貓Project: 石都唔派
IM@S: 200抽0ssr, 垃圾game
chunwai0091 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-11, 10:47 AM   #332
tung999
Game Master

...........................
舊 06-23-11, 10:54 AM   #333
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
先行販売............
之後應該都是web

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-11, 01:44 PM   #334
Gallardo
最強(最凶)アイドル

註冊日期: Mar 2003

舊 06-23-11, 02:36 PM   #335
Q- 
Game Master
      ①   

島田兩幅画得好太多了

一直都係等等等紗羅たん異色...
新作応該只会買chopper型

--Σ(゚Д゚#)--(;´Д`)~♥--
↘.㊥②♪   .../次回:S;G(予/

此篇文章於 06-23-11 02:57 PM 被 Q-  編輯。
Q-  目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-11, 09:28 PM   #336
gazzii
Senior Gamer

註冊日期: Jun 2010
武裝神姬就只有不斷異色這條路嗎?已經沒有任何新意,甚至係反感.
gazzii 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-11, 02:34 AM   #337
Fish-y
魚、魚骨

註冊日期: Sep 2008
引用:
作者: gazzii 查看文章
武裝神姬就只有不斷異色這條路嗎?已經沒有任何新意,甚至係反感.
如果僅僅是異色還好...
現在出一次價又升一次
上次黑白鳥官方售價才4200,今次已經到5000啦!
更別說QC問題,唉。
Fish-y 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-11, 03:06 AM   #338
xeno
○9

註冊日期: Feb 2003
返而中呢隻色多過之前既紅同藍

睇黎今次過去都有d野買下XD

客人是神, 所以他們不是人
唔支持我地既就係愚民

此篇文章於 06-24-11 01:47 PM 被 xeno 編輯。
xeno 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-11, 03:10 AM   #339
ゆり

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: xeno 查看文章
返而中呢隻色多過之前既紅同藍

睇黎今日過去都有d野買下XD
你鍾意露出度高

舊 06-24-11, 01:19 PM   #340
xeno
○9

引用:
作者: ゆり 查看文章
你鍾意露出度高
關於呢點...我唔可以否認

http://www.konamistyle.jp/sp/wf2011s/index.html

今日係fb見到......25000yen多幾個盒同袋
我唔會中計嫁......係睇到d圖之前

唔支持我地既就係愚民
舊 06-24-11, 01:41 PM   #341
ゆり

引用:
作者: xeno 查看文章
關於呢點...我唔可以否認

http://www.konamistyle.jp/sp/wf2011s/index.html

今日係fb見到......25000yen多幾個盒同袋
我唔會中計嫁......係睇到d圖之前
恭喜晒~

原色最高

此篇文章於 06-24-11 01:43 PM 被 ゆり 編輯。
ゆり 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-11, 02:12 PM   #342
Q- 
Game Master
      ①   

全買都淨送你一個袋ってこと

--Σ(゚Д゚#)--(;´Д`)~♥--
↘.㊥②♪   .../次回:S;G(予/
Q-  目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-26-11, 01:31 PM   #343
gazzii
Senior Gamer

註冊日期: Jun 2010
當年出神姬,每SET設計都有賣點,而家隻隻只係輕裝份量,仲要毫無賣點.自紅藍鳥之後就已經1隻都無入過。如果神姬唔想走上末路唔該,比返D驚喜同變化.而家出果D,咁既質量同份量+咁既價錢,點會有人買丫..
gazzii 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-26-11, 02:37 PM   #344
:bface:
Game Master

註冊日期: Jun 2003
XBox Live GamertagRedowata
一個iphone case竟然賣成3000yen .....

Chain Chronicle(日版):174 393 601
BD版白毛、各種天魔
加左請在gaf down聲
:bface: 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-26-11, 11:03 PM   #345
tung999
Game Master

iphone case 2-3000yen好普遍w
舊 06-27-11, 05:04 AM   #346
zaladestiny
叶岚

註冊日期: Jan 2008
怎算,,,我竟然有种想為了I-PHONE殼去買IPHONE的沖動!!如果買的到神姬I殼,我馬上買IP
zaladestiny 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-11, 08:12 AM   #347
ゆり

引用:
作者: zaladestiny 查看文章
怎算,,,我竟然有种想為了I-PHONE殼去買IPHONE的沖動!!如果買的到神姬I殼,我馬上買IP
唔好衰一事衝動做傻事

新機i風就出

此篇文章於 06-27-11 08:18 AM 被 ゆり 編輯。
ゆり 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-11, 01:34 PM   #348
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: zaladestiny 查看文章
有冇圖?

PAD: 160 103 862
CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
白貓Project: 石都唔派
IM@S: 200抽0ssr, 垃圾game
chunwai0091 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-11, 08:20 PM   #349
tung999
Game Master

http://www.konamistyle.jp/item/71086...83%83%E3%83%88
15750YEN = =
舊 06-27-11, 09:08 PM   #350
xeno
○9

7千幾YEN1隻呀大佬...

唔支持我地既就係愚民

論壇跳轉