Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 12-13-05, 08:33 AM   #1
武藤遊戲
The One

註冊日期: Nov 2004
Wii U ID(ω・∩(ω・∩(ω
PSN  IDペロペロ(^ω^)
XBox Live Gamertag>_>
TALES OF THE ABYSS 10周年紀念日 a9網站好似星期五復元

12月15日是tales紀念日值得慶祝...xd

行貨有售
水貨特典再度返貨...

官網
http://namco-ch.net/talesoftheabyss/index.php

日文攻略...
http://game360.net/toa/
http://gamekouryaku.com/tota/

中文官網攻略
巴哈討論區
http://forum2.gamer.com.tw/B.php?bsn=00544&subbsn=11
A9社區 深淵傳說 迷 (要做會員先看到)
http://bbs.a9tg.com/thread.php?fid=162
簡易爆機攻略
http://bbs.a9tg.com/read.php?tid=359255&fpage=1

注*(a9tg→a9vg) 同換左網址了

《深淵傳說》流程攻略(PS2)
[ 2005-12-15 17:27:05 ] 作者:A9tg—crazyjojo660 收藏至365Key! 責編:wangwei
http://www.pcgames.com.cn/tvgames/go...12/746488.html

《深淵傳說》全部技能詳解(PS2)
[ 2005-12-17 09:14:26 ] 作者:A9tg—udasfaye 收藏至365Key! 責編:wangwei
http://www.pcgames.com.cn/tvgames/go.../746897_1.html

水荓囓
http://bbs.a9tg.com/read.php?tid=361535&page=1&fpage=1

全員换裝
http://bbs.a9tg.com/read.php?tid=300305&fpage=1

請報價

2ch
http://game9.2ch.net/test/read.cgi/gamerpg/1134637463/
玩家影片進度

留意左下角同右上角

證實有TOP、TOD 1 2、TOE人物出現過

此篇文章於 03-30-06 01:53 AM 被 武藤遊戲 編輯。
武藤遊戲 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-13-05, 08:35 AM   #2
松田悟志
God of Gamer
隼龍

註冊日期: Aug 2003
PSN  IDFaiz82
XBox Live Gamertagfaiz82
引用:
作者: 武藤遊戲
我想開
行貨今日到
水貨星期四到

官網

攻略...
遲些後補

請報價
咁快到?xd
隻RG我重有排都未clear wo
黎緊重有隻kh2,今個月果然係RPG 月

舊 12-13-05, 10:39 AM   #3
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

註冊日期: Jan 2003
想買手貨,但係龍珠o個度應該唔會入
上幾隻 Tales 都係咁

舊 12-13-05, 10:46 AM   #4
~天~
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: Marco
想買手貨,但係龍珠o個度應該唔會入
上幾隻 Tales 都係咁
龍珠唔入Tales咁得意
~天~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-13-05, 10:52 AM   #5
我係我
Banned

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDFoX_1217
XBox Live GamertagFoX1217
引用:
作者: ~天~
龍珠唔入Tales咁得意
可能因為隻隻tales都跌價跌到 咁...

呢隻我都諗緊好唔好一出即買,照慣例9成都會跌到落200蚊到.
我係我 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-13-05, 11:37 AM   #6
奇蹟少年J
Ultimate Gamer
高登駐GAF特派社員

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: 我係我
可能因為隻隻tales都跌價跌到 咁...

呢隻我都諗緊好唔好一出即買,照慣例9成都會跌到落200蚊到.
我都覺會跌到阿媽都唔認得

舊 12-13-05, 03:07 PM   #7
カズキ
Game Master

PSN  IDKazuki-KTW
我估R同L係d人設先少人買......
今次d人設都唔錯.應該唔會大跌吧...
カズキ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-13-05, 04:13 PM   #8
奇蹟少年J
Ultimate Gamer
高登駐GAF特派社員

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: PokaNights
我估R同L係d人設先少人買......
今次d人設都唔錯.應該唔會大跌吧...
TOS都係平到乜咁喎

舊 12-13-05, 04:39 PM   #9
呆王
Game Master

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDleocy_2011
XBox Live Gamertagleo cy
引用:
作者: 奇蹟少年J
TOS都係平到乜咁喎
GC版仲係高價

呆王 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-13-05, 04:43 PM   #10
カズキ
Game Master

引用:
作者: 奇蹟少年J
TOS都係平到乜咁喎
我TOS玩GC版
舊 12-13-05, 05:09 PM   #11
ゆり

tor-死貨....
tos-仲算高
tod2-仲算高
tol-死到亞媽都唔認得...出左一星期,即到2字頭....
希望tota不會吧....

舊 12-13-05, 05:31 PM   #12
我係我
Banned

忍唔住$390入左orz...
舊 12-13-05, 05:31 PM   #13
House
里村★紅葉

註冊日期: Jun 2004
PSN  IDHouse544
引用:
忍唔住$390入左orz...
行定水 有無碟送 thx

Get

グリザイアの果実 ED SONG+OST

Get 周防天音!

House 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-13-05, 05:37 PM   #14
ゆり

邊到賣~!~~!
有冇特典~~

舊 12-13-05, 05:38 PM   #15
我係我
Banned

星星,
行貨冇特典,
本來都冇諗住即刻買,但見到播緊個op太正,忍唔到手就入左...orz
舊 12-13-05, 05:39 PM   #16
House
里村★紅葉

註冊日期: Jun 2004
PSN  IDHouse544
引用:
星星,
行貨冇特典,
本來都冇諗住即刻買,但見到播緊個op太正,忍唔到手就入左...orz
聽日先買 THANK
唔鐘意中文底

Get

グリザイアの果実 ED SONG+OST

Get 周防天音!

House 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-13-05, 05:40 PM   #17
ゆり

引用:
星星,
行貨冇特典,
可惜我今日見唔到...希望聽日有~
好想睇op

舊 12-13-05, 05:44 PM   #18
細路翔
The One

tos我都未爆機...

出咁快做乜...orz

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-13-05, 05:47 PM   #19
カズキ
Game Master

namco行貨係中文底嫁?
390都ok,可以.
如果係係中文底就等下日版睇下咩價位先...
舊 12-13-05, 06:10 PM   #20
我係我
Banned

係中文底..

玩左陣..不愧係10周年紀念既game...音樂,場景,人設都好正
3D畫面除左d走唔甩既狗牙之外,我覺得都唔錯
唯一不滿係可能變左3D既關係,loading時間明顯長左...and做咩都要load一 load..

戰鬥就同以前果d冇乜分別,好快上到手
仲有係好似SO3咁見到隻怪行埋去先會打,唔係踩地雷,我幾鐘意咁樣
總括黎講抵玩

此篇文章於 12-13-05 06:12 PM 被 我係我 編輯。
舊 12-13-05, 06:20 PM   #21
ゆり

引用:
係中文底..

玩左陣..不愧係10周年紀念既game...音樂,場景,人設都好正
3D畫面除左d走唔甩既狗牙之外,我覺得都唔錯
唯一不滿係可能變左3D既關係,loading時間明顯長左...and做咩都要load一 load..

戰鬥就同以前果d冇乜分別,好快上到手
仲有係好似SO3咁見到隻怪行埋去先會打,唔係踩地雷,我幾鐘意咁樣
總括黎講抵玩
那種戰鬥方法好~
d怪衝來自殺~

此篇文章於 12-13-05 06:35 PM 被 ゆり 編輯。
ゆり 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-13-05, 06:45 PM   #22
武藤遊戲
The One

慘得灣仔一間有398 game (he)
沒特典唔買

舊 12-13-05, 06:47 PM   #23
カズキ
Game Master

引用:
作者: 武藤遊戲
慘得灣仔一間有398 game hit
沒特典唔買
唔去sogo 個邊間pro shop睇下有冇?
舊 12-13-05, 07:03 PM   #24
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002
元朗喜利賣哂

舊 12-13-05, 07:10 PM   #25
武藤遊戲
The One

引用:
作者: PokaNights
唔去sogo 個邊間pro shop睇下有冇?
唔去...暴動重去個度 返來玩Rogue Galaxy

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[分享] OP (Game opening) 放送區 艾莉娜 電視遊戲討論版 65 06-04-09 04:43 PM
[PS2] Tales of the Abyss 深淵傳說 攻略心得 vol.2 武藤遊戲 攻略及心得交流區 67 12-03-06 05:03 PM
[NDS]Tom and Jerry Tales 神祕人1號 手提遊戲機討論版 0 08-30-06 01:39 PM
[PS2]Tales of Destiny 2運命を解き放つ討論區*_* chiming 攻略及心得交流區 866 11-04-04 10:24 AM

現在的時間是 03:04 PM

手機版 | APP版