Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 11 51  ... 最後
手提遊戲機討論版>Monster Hunter 4G/Ultimate | 已售
enishi 04:51 PM 01-26-14
官網
http://www.capcom.co.jp/monsterhunter/4G/

http://www.4gamer.net/games/999/G999903/20140124036/

カプコンは本日(2014年1月26日),東京都内で「モンスターハンターフェスタ’13 決勝大会」を開催し,シリーズ最新作となる「モンスターハンター4G」を2014年秋に発売すると発表した。プラットフォームはニンテンドー3DS。なお,「4」のセーブデータがほぼ引き継げるとのこと。
Navism 04:55 PM 01-26-14
d 人 又話獨占上年完??

啊...原來會續約的....
enishi 05:01 PM 01-26-14
3DS『モンスターハンター4G』 制作決定発表映像

Navism 05:04 PM 01-26-14
希望隻game同部機都有進化.
唔好話出部2DS就當係!
enishi 05:07 PM 01-26-14
作者: Navism:
希望隻game同部機都有進化.
唔好話出部2DS就當係!
呢 2 個星期好大機會有 Nintendo Direct (財報前後通常有一個, 尤其呢次要救亡), 或者會見到 HD edition
鈴蘭 05:13 PM 01-26-14
對MHFG心動D
axe1292 05:30 PM 01-26-14
有沙漠9成有片角魔王~
Suda 05:30 PM 01-26-14
執返正個online系統先

仲有放隻紅黑出來
Netnet 05:31 PM 01-26-14
d 人 又話獨占上年完??

啊...原來會續約的....
謠言攻勢你都信
老作故仔咁愈吹愈大 ........

《MH4G》將可繼承《Monster Hunter 4》的 save
Suda 05:35 PM 01-26-14
作者: axe1292:
有沙漠9成有片角魔王~
應該會加返嗰堆淨係有得換料嘅舊怪
enishi 05:39 PM 01-26-14
官網
http://www.capcom.co.jp/monsterhunter/4G/

MH 10 周年網站
http://www.capcom.co.jp/monsterhunter/10th/
柚原このみ 05:44 PM 01-26-14
好想玩,4得200個鐘左右真係唔夠喉
魔靈娘 05:51 PM 01-26-14
今次會吾會有WiiU HD 版...
月牙火介 05:52 PM 01-26-14
感覺今次出得好快咁...
野良猫 05:54 PM 01-26-14
對MH嘅火差唔多熄哂
依家見到佢都冇咗以前嗰種期待同衝動
Suda 05:57 PM 01-26-14

系列回顧好正,到依家都係最鐘意DOS片頭

作者: 野良猫:
對MH嘅火差唔多熄哂
依家見到佢都冇咗以前嗰種期待同衝動
3G嗰陣已經係咁,到隻game出又點返著
DevilElvis 06:01 PM 01-26-14
唉,又要忍多年幾

老任幾先肯出高清的手提機
Navism 06:10 PM 01-26-14
作者: enishi:
呢 2 個星期好大機會有 Nintendo Direct (財報前後通常有一個, 尤其呢次要救亡), 或者會見到 HD edition
hope 3DS HD edition

作者: 鈴蘭:
對MHFG心動D
最新叫MHFGG !!!

作者: DevilElvis:
唉,又要忍多年幾

老任幾先肯出高清的手提機
無2016都唔洗諗,
可能2015 有 MH4V (vita)
鈴蘭 06:14 PM 01-26-14
最新叫MHFGG !!!
係喎,岩岩先留意到加穿龍棍係MHFGG
講真 真係心動,我好有機會再踩番呢個坑......不過都係踩番港台服
ZOMA 06:18 PM 01-26-14
玩就會玩
不過我應該都係200小時就收工~

MHFGG個畫面提升PATCH係咪淨係得PC版有?
Navism 06:24 PM 01-26-14
作者: 鈴蘭:
係喎,岩岩先留意到加穿龍棍係MHFGG
講真 真係心動,我好有機會再踩番呢個坑......不過都係踩番港台服
我好辛苦戒左3x日 , 但upgrade後應該玩返

不如轉psv, 最少同ps3共用又方便!
川上双葉 06:30 PM 01-26-14
開始對4人狩GAME興趣下降,隻4我個遊戲時數低左好多
GODEATER冇買, SS DELTA應該都唔會買
Navism 06:32 PM 01-26-14
作者: ZOMA:
玩就會玩
不過我應該都係200小時就收工~

MHFGG個畫面提升PATCH係咪淨係得PC版有?
係, 得PC版, 除非佢地好人將360移去ONE, 我就出機
N0T51B 06:33 PM 01-26-14
唔好俾我烏鴉口up中
下個禮拜nintendo direct話MH5 wiiU獨佔全速開發中
DevilElvis 06:39 PM 01-26-14
無2016都唔洗諗,
可能2015 有 MH4V (vita)
有風唔駛駛盡嘅,遲早他朝君體也相同~~
1 2 3 4 5 6 7 11 51  ... 最後

返回主題版面