Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 飲食版

主題工具 顯示模式
舊 04-11-08, 08:59 PM   #251
Gnosis
Advance Moderator
グノーシス

註冊日期: Dec 2002
食完芝士波
感想: 我不如買返一大筒果d芝士波食仲好

得果5粒, 我篤兩串魚蛋仲滿足過佢

舊 04-13-08, 11:14 PM   #252
Nina
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2005
前排其實hk未出個時, 我係大陸食左...同樣係勁難食丫~
香港咪好囉有5粒, 大陸得3粒咋~ 食完都唔知食左咩勁慘丫~
佢仲呃人話咩蝦波!!! 連類似蝦既物體都冇...

大陸kfc真係好難食, d雞同香港一樣貴但又唔好食又鹹...
下次一定唔會再去食!!
早知試食真功夫算數...

此篇文章於 04-13-08 11:27 PM 被 Nina 編輯。
Nina 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-13-08, 11:58 PM   #253
HFK
Banned

註冊日期: Dec 2007
引用:
作者: Nina 查看文章
前排其實hk未出個時, 我係大陸食左...同樣係勁難食丫~
香港咪好囉有5粒, 大陸得3粒咋~ 食完都唔知食左咩勁慘丫~
佢仲呃人話咩蝦波!!! 連類似蝦既物體都冇...

大陸kfc真係好難食, d雞同香港一樣貴但又唔好食又鹹...
下次一定唔會再去食!!
早知試食真功夫算數...
我07年係大陸食過,大陸kfc好食d架
HFK 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-13-08, 11:59 PM   #254
二伍
God of Gamer

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: HFK 查看文章
我07年係大陸食過,大陸kfc好食d架
我都覺得大陸好d
二伍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-14-08, 02:14 AM   #255
killua
天上天下正太唯我獨尊
廚二

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDKILLUAJP1986
XBox Live Gamertag窮到喊,就黎訓街
個芝士波真係少得濟
同埋果層皮d 味蓋過入面d芝士味,雖然感覺上好食過之前果盒雞,不過都係唔抵食 orz

舊 04-14-08, 12:05 PM   #256
Nina

引用:
作者: 二伍 查看文章
我都覺得大陸好d
大陸kfc好似係4月頭加左價, 我食個時已經加左價
加價之後有冇縮水咁唔知囉
舊 04-14-08, 12:22 PM   #257
HFK
Banned

引用:
大陸kfc好似係4月頭加左價, 我食個時已經加左價
加價之後有冇縮水咁唔知囉
聽講大陸D KFC D野食多好多款
舊 04-14-08, 12:47 PM   #258
IamO
無聊人一號

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: killua 查看文章
個芝士波真係少得濟
同埋果層皮d 味蓋過入面d芝士味,雖然感覺上好食過之前果盒雞,不過都係唔抵食 orz
芝士聞落有芝士味,
但入口卻沒有味...

但我反而覺之前的雞粒味道不差,
不過是太貴呢...

唔抵食x2

舊 04-14-08, 01:16 PM   #259
OMGodfrey//蕉
Game Master
*We need.*

註冊日期: Sep 2003
XBox Live GamertagOMGodfrey
我都試左...

感想:還我薯塊+雞+包+汽水=$27.8

NOW PLAYING : [ LEFT 4 DEAD ] [ LOST PLANET:COLONIES ] [ SPLOSION MAN ]
WAITING : [ LOST PLANET 2 ][ LEFT 4 DEAD 2 ]
OMGodfrey//蕉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-16-08, 10:59 PM   #260
emiko
Crazy Gamer

註冊日期: May 2005
D芝士波真係好鬼馬,都無芝士味。
emiko 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-17-08, 04:07 PM   #261
Nina

今日想比較下個芝士咩同大陸有咩分別丫~
點知咁難食都賣晒!
出新野果然賺到笑....
舊 04-17-08, 07:48 PM   #262
HFK
Banned

引用:
今日想比較下個芝士咩同大陸有咩分別丫~
點知咁難食都賣晒!
出新野果然賺到笑....
一人領一次野都夠啦...
食隻雞包好過
舊 04-17-08, 11:20 PM   #263
基路亞
The One
LUCKY☆STAR

註冊日期: Aug 2002
PSN  ID各位可以問我拎ID
引用:
作者: OMGodfrey//蕉 查看文章
我都試左...

已經沒有了嗎?

歷代「ギタドラ」スキルセット
XG3 (v3 UID=g21774, v4 UID=g14465, v5 UID=g8309, v6 UID=g8674)
GFV3 Complete Skill Set (203 FC, 10 EX, 2 HZD)
V Series Complete Skill Set (WIP)

PS プラチナコレクション (PS4: 9, PS3: 21, PSV: 1)
UC, BH5, KZ2, BOP, 塊魂Tribute, UC2, FFXIII, Dead Space, ガンダム無双3, KZ3, BioShock, SOCOM4, UC3, ガンダムExtreme VS, TOX, BH6, KZ, MGR, TR, TLoU, ガンダムExtreme VS FB, KZM, Destiny, The Order: 1886, MGSV:GZ, MGSV:TPP, BH0, UC4, Gravity Daze, Rise of TR, Gundam VS
基路亞 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-17-08, 11:39 PM   #264
OMGodfrey//蕉
Game Master
*We need.*

註冊日期: Sep 2003
XBox Live GamertagOMGodfrey
引用:
作者: 基路亞 查看文章
已經沒有了嗎?
被芝波波取代了

NOW PLAYING : [ LEFT 4 DEAD ] [ LOST PLANET:COLONIES ] [ SPLOSION MAN ]
WAITING : [ LOST PLANET 2 ][ LEFT 4 DEAD 2 ]
OMGodfrey//蕉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-18-08, 02:24 AM   #265
kay
Banned
Underclass

註冊日期: Apr 2003
PSN  IDrubbish_kay
引用:
作者: HFK 查看文章
一人領一次野都夠啦...
食隻雞包好過
個雞包....上次係黃埔食
個包係由三個item組成:上面塊包+雞+下面塊包
d醬同菜少到見唔到....完全係乾啃

引用:
被芝波波取代了
我想要番之前果set

此篇文章於 04-18-08 02:27 AM 被 kay 編輯。
kay 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-18-08, 09:26 PM   #266
Nina

引用:
我想要番之前果set

係囉~ 仲以為佢汁留野
舊 04-19-08, 10:53 PM   #267
FOKKIT
Banned

註冊日期: Apr 2002
引用:
我都試左...

我前日去買先發覺冇左薯塊
食完感覺同你一樣:還我薯塊

Dexter
My Favorite Drama
FOKKIT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-07-08, 01:21 AM   #268
House
里村★紅葉

註冊日期: Jun 2004
PSN  IDHouse544
今日試左個什麼珍珠脆皮雞扒飯
諗住試下
見到實物即無哂胃口
件雞扒好似生性病咁,好影響胃口

Get

グリザイアの果実 ED SONG+OST

Get 周防天音!

House 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-09-08, 03:10 AM   #269
基路亞
The One
LUCKY☆STAR

註冊日期: Aug 2002
PSN  ID各位可以問我拎ID
引用:
作者: House 查看文章
諗住試下
見到實物即無哂胃口
有無相~ XD

歷代「ギタドラ」スキルセット
XG3 (v3 UID=g21774, v4 UID=g14465, v5 UID=g8309, v6 UID=g8674)
GFV3 Complete Skill Set (203 FC, 10 EX, 2 HZD)
V Series Complete Skill Set (WIP)

PS プラチナコレクション (PS4: 9, PS3: 21, PSV: 1)
UC, BH5, KZ2, BOP, 塊魂Tribute, UC2, FFXIII, Dead Space, ガンダム無双3, KZ3, BioShock, SOCOM4, UC3, ガンダムExtreme VS, TOX, BH6, KZ, MGR, TR, TLoU, ガンダムExtreme VS FB, KZM, Destiny, The Order: 1886, MGSV:GZ, MGSV:TPP, BH0, UC4, Gravity Daze, Rise of TR, Gundam VS
基路亞 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-08, 02:36 PM   #270
laurance
Insane Gamer
~

註冊日期: Nov 2005
3DS Friend Code1891 1504 8314
引用:
諗住試下
見到實物即無哂胃口
同感
切塊雞扒個陣d粒粒仲周圍彈
d粒粒搞到我食唔到塊雞d味
我零願要塊正常雞扒好過
d咖哩就ok好味
laurance 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-08, 11:35 PM   #271
龍之子
Game Master

註冊日期: Sep 2006
引用:
諗住試下
見到實物即無哂胃口
今日試食完
無切開好難食...
果D粒粒除了口感之外
無咩作用
D咖哩唔夠辣

出位? 笑話 真係笑話
龍之子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-14-08, 11:31 PM   #272
kimtch

註冊日期: Mar 2008
PSN  IDkimtch
引用:
作者: 龍之子 查看文章
今日試食完
無切開好難食...
果D粒粒除了口感之外
無咩作用
D咖哩唔夠辣
kfc d 咖哩好似係辣中帶甜果隻黎既日本咖哩?
今日食完
我發覺我第一次食野會後悔
就好似踩地雷咁
kimtch 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-15-08, 02:46 PM   #273
河野貴明
Game Master

註冊日期: Feb 2005
PSN  ID有無人拖捨部比我…:(
XBox Live Gamertag有無人拖捨部比我…:(
呢個餐十個雷我比夠九個半

★★★★★★★★★1/2

飯少飯黐,個咖哩汁仲衰過平日白汁/磨菇飯
食到一半至記得影相

KFC知唔知脆同硬有乜唔同,呢塊雞可以咬到卡卡聲…

層皮硬過合金,各位食果時拜託一啖啖都要睇清楚

\\___(`・ω・´)//
河野貴明 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-15-08, 03:40 PM   #274
fiendray
未来は僕らの手の中

註冊日期: Jan 2006
Nintendo Switch ID8526-5981-1889
3DS Friend Code0860 3263 4537
引用:
作者: 河野貴明 查看文章
呢個餐十個雷我比夠九個半

★★★★★★★★★1/2
層皮硬過合金,各位食果時拜託一啖啖都要睇清楚
睇完這張圖,真係笑左
塊雞好硬,個膠'差'好脆
fiendray 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-15-08, 04:55 PM   #275
GR614

註冊日期: May 2007

我覺得幾好食....

d豆甜甜地我鐘意

塊雞大過我女朋友隻手,硬又唔係幾覺,可能係因為切左做一舊舊咁食

此篇文章於 05-15-08 04:57 PM 被 GR614 編輯。
GR614 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 01:21 AM

手機版 | APP版