Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-20-15, 09:28 PM   #1326
杯具土怒羅
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2013
隻凶鳥就咁睇幾四正,支黑洞炮好夠份量,不過睇過報告話甩皮甩骨得好嚴重下

另岩岩開左隻sf 我果隻qc無乜野,未去到又毛又盛咁誇張,係個頭金色天線個水口位(好似好多人都係呢個位有事?)
不過隻野堅型
杯具土怒羅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-15, 09:31 PM   #1327
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: 鳳熾魂 查看文章
我習慣有港魂都係自己訂多
啡盒自己一來唔儲,二來有貼都唔介意
其實係貪方便懶出街
國產兇鳥我今日買左
大大戈盒有冇問題?

我戈盒QC正常 係股關節鬆鬆地....

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-15, 09:34 PM   #1328
鳳熾魂
God of Gamer
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
Check件時無問題但關節有D鬆應該係全部係咁?
但咁Ge價真係抵
今晚開盒玩完再報告下

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-15, 09:36 PM   #1329
神龍
Banned Banana
↘大家比d掌聲

註冊日期: May 2005
3DS Friend Code3780 9311 2412
PSN  IDMalcolm_Shum
有無凶鳥同的的你嘅持有者可以話到我知個支架連接機體條柱係咪一樣粗幼a

我發現金天條柱係粗d

舊 11-20-15, 09:57 PM   #1330
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
[魂の骨格] METAL BUILD 「ストライクフリーダムガンダム」&「光の翼オプションセット」発売記念 アニメーター・重田 智 スペシャルインタビュー
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-15, 10:39 PM   #1331
Led Mirage

註冊日期: Feb 2003
我仲猶疑緊...4片膠5舊水
仲貴過蕉爺overlord隻SHF...

人を変えるのは、心。
心を変えるのは、たった一言の言葉で足りる。』
スマガ -STAR MINE GIRL-
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=609322&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=348911&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=310854&fpage=1

此篇文章於 11-20-15 10:41 PM 被 Led Mirage 編輯。
Led Mirage 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-15, 10:55 PM   #1332
鳳熾魂
紅蓮の焔神

引用:
作者: GN00508771 查看文章
大大戈盒有冇問題?

我戈盒QC正常 係股關節鬆鬆地....
我發覺原來兩把劍吉唔入手爭位腰個關節反而鬆
不過算數啦幾舊水貨仔

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
舊 11-20-15, 11:06 PM   #1333
神龍
↘大家比d掌聲

引用:
作者: Led Mirage 查看文章
點可以唔買嘅a
係咪痴咗線a

唔買sf本體都要買呢4塊膠啦

舊 11-20-15, 11:14 PM   #1334
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
作者: 鳳熾魂 查看文章
我發覺原來兩把劍吉唔入手爭位腰個關節反而鬆
不過算數啦幾舊水貨仔
真係買來入櫃

今生都唔知有冇機會見過官方版的情況下

舊 11-20-15, 11:15 PM   #1335
鳳熾魂
紅蓮の焔神

引用:
作者: GN00508771 查看文章
真係買來入櫃

今生都唔知有冇機會見過官方版的情況下
呢個問題
支炮真係超級巨雖則想放下其他post但封面咁樣攞炮已經型爆

舊 11-20-15, 11:25 PM   #1336
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
冇買光之翼既SF只係大氣圈內版本
但係有買光之翼就可以飛上宇宙

舊 11-20-15, 11:25 PM   #1337
柚原このみ

註冊日期: Oct 2002
引用:
果套野買盒送膠架…

今次隻野好離譜
連d師奶、蝗語大媽都組隊週街掃貨

柚原このみ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-15, 11:30 PM   #1338
神龍
↘大家比d掌聲

引用:
作者: Sar8 查看文章
冇買光之翼既SF只係大氣圈內版本
但係有買光之翼就可以飛上宇宙
飛上宇宙x
成為神o

舊 11-20-15, 11:47 PM   #1339
鳳熾魂
紅蓮の焔神

今次SF係大改左但唔知點解見到佢個肚支炮就興趣大減
反而我有心想搵番隻EXIA

舊 11-21-15, 12:02 AM   #1340
flpchoho
Ultimate Gamer

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: 柚原このみ 查看文章
果套野買盒送膠架…

今次隻野好離譜
連d師奶、蝗語大媽都組隊週街掃貨
咁恐怖!?
睇來METAL BUILD係上面又係好好炒
唔炒IPHONE就炒METAL BUILD
flpchoho 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-15, 02:55 AM   #1341
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
metal build
一個痴線嘅title(除咗隻freedom)

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり

此篇文章於 11-21-15 04:26 PM 被 T.K. 編輯。
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-15, 02:56 AM   #1342
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
引用:
我一落就落咗3set膠片

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-15, 12:00 PM   #1343
神龍
↘大家比d掌聲

https://youtu.be/AWK5WoqZpG8
橙色嘅光翼....
唔會再嚟多鑊掛

舊 11-21-15, 12:17 PM   #1344
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
冇事既
光束刀都係橙色
我就唔信佢拆開來賣一SET啦

舊 11-21-15, 12:22 PM   #1345
神龍
↘大家比d掌聲

光翼set連刀光收你7k5

舊 11-21-15, 12:22 PM   #1346
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

劇中ではストライクフリーダムとデスティニーが戦うシーンはそれほど多くなかったですが、やはりライバル機なので、

重田你係咪係度暗串緊福田

舊 11-21-15, 12:26 PM   #1347
鳳熾魂
紅蓮の焔神

再咁開多對翼我想游水過去打笨大

舊 11-21-15, 12:29 PM   #1348
神龍
↘大家比d掌聲

b記沒有甚麼幹不出來

舊 11-21-15, 12:31 PM   #1349
森羅

註冊日期: Feb 2004
PSN  IDcavelife87
把回力標呢
森羅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-15, 01:25 PM   #1350
fmptsrhk
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2009
橙色命運三次受注都滿
笨大點會放過大好機會
fmptsrhk 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PS2]Metal Saga ~砂塵之鎖~ (Metal Max remix) neo2046 電視遊戲討論版 25 06-10-05 11:51 PM
S.T.A.L.K.E.R. ALPHA build 1096泄漏 ..lol macross7ra PC電腦遊戲討論版 7 01-18-04 02:13 PM

現在的時間是 09:16 PM

手機版 | APP版