Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 11-19-15, 11:54 PM   #1
犬夜叉
Game Master
徇眾要求改下先啦

註冊日期: Jan 2004
是不是代表正式承認左?

話說係夜校識左個女同學
初級宅女, 性格帶點男仔頭, 但亦有拘謹唔夠膽既一面
佢既社交圈子大部分都係男性 (當然, 包括夜校)
偶然中我地係what's app開始彼此聯系, 乜都講一餐

雖然佢同時跟其他男性朋友關係友好
而最近我亦開始單獨約佢出街
甚至身體接觸例如拖手和攬膊頭, 而佢亦冇抗拒既動作

雖然我未直接或間接問, 但其實係咪已經承認左呢段關係?

公式

超絕可愛+賣萌+天然呆+冒失娘+短髮=本田翼
紅字為重點

本王決定中日開戰之時會去做漢奸
犬夜叉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-15, 01:09 AM   #2
Avelcain
Game Master

註冊日期: Jan 2007
你問我地點知呀? 我地又唔係佢, 識讀佢心

得兩個CHOICE:
1) 唔想再拖拖拉拉就直接問佢
2) 驚冇把握就繼續ENJOY下曖昧繼續抽下水/做兵

此篇文章於 11-20-15 01:11 AM 被 Avelcain 編輯。
Avelcain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-15, 01:25 AM   #3
綾小路雷太
God of Gamer

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: 犬夜叉 查看文章
話說係夜校識左個女同學
初級宅女, 性格帶點男仔頭, 但亦有拘謹唔夠膽既一面
佢既社交圈子大部分都係男性 (當然, 包括夜校)
偶然中我地係what's app開始彼此聯系, 乜都講一餐

雖然佢同時跟其他男性朋友關係友好
而最近我亦開始單獨約佢出街
甚至身體接觸例如拖手和攬膊頭, 而佢亦冇抗拒既動作

雖然我未直接或間接問, 但其實係咪已經承認左呢段關係?
理論上係,實際上就問佢本人吧。

舊 11-20-15, 10:01 AM   #4
D.K.
Game Master
こなみきりえ

註冊日期: Jan 2009
PSN  IDKatyherDave
XBox Live GamertagDaveKatyher
覺得有機咪正式表白囉, 呢D step唔少得, 就算係宅女, 你以為乜都心照咩?

大જિંગ
大징

D.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-15, 10:44 AM   #5
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
應該都係架喇, 恭喜晒~~~
快d開口將件事正式化啦
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-15, 02:16 PM   #6
yeah yeah

註冊日期: Dec 2002
拖手我覺得已經係...
你搵晚直接表白啦..

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-15, 02:47 PM   #7
Terry仔

註冊日期: Feb 2003
某member 會問,食左未先
Terry仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-15, 11:41 PM   #8
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
理論上俾你拖得手,九成九都冇走雞!恭喜哂!

快快向她表白吧!
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-15, 12:17 AM   #9
fiendray
未来は僕らの手の中

註冊日期: Jan 2006
Nintendo Switch ID8526-5981-1889
3DS Friend Code0860 3263 4537
找日直接表白就得,佢會俾答案你
唔想就繼續拖下手,抽下水先,慢慢將抽手級別升級,佢都繼續受,應該都十拿九穩
fiendray 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-15, 01:18 AM   #10
haha3156
Ultimate Gamer
↓相良宗介(?)↓

註冊日期: Dec 2001
恭喜啦!!
都拖手囉....直接表白啦
唔是女方會以為大家只是曖昧關係

舊 11-22-15, 03:17 AM   #11
HI_Ricky
深山人士

註冊日期: Sep 2009
PSN  ID封左塵....
XBox Live Gamertag封左塵....
確定是女兒身未?

http:/www.machouse.hk
https://www.facebook.com/machouse2004/
另回收/維修各類特殊,開發,除錯 用途主機,可以PM 我
寵物用品 零售 http://www.applecare.com.hk
HI_Ricky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-15, 09:00 PM   #12
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
恭喜大大先
不過拖左手快D認定開口呢段關係啦

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-15, 11:42 PM   #13
犬夜叉
Game Master
徇眾要求改下先啦

......
剛剛佢讚我好人個陣, 我個心驚一驚......

公式

紅字為重點

舊 11-23-15, 01:14 PM   #14
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID050897379389
3DS Friend Code1118 0515 1117
PSN  IDTommyLauHK
引用:
......
咁最後答案係咩啫?

舊 11-24-15, 12:05 PM   #15
sunnypigdog
滅絕小五郎

註冊日期: Sep 2003
引用:
......
咁係咪講得恭喜先

舊 11-24-15, 10:02 PM   #16
犬夜叉
Game Master
徇眾要求改下先啦

被拒,但仍未game over
因為過去,佢有點陰影

公式

紅字為重點

舊 11-25-15, 12:38 PM   #17
LonelyBlue

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code3652 0501 5654
PSN  IDChho_eadgbe
無野既 KEEP住咩都傾,拖手 攬頭攬頸
遲早都得

又或者都睇梗幾條友掛
LonelyBlue 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-25-15, 01:01 PM   #18
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
又唔使失望嘅!俾得手你拖,只要你俾尐心機給她信心,衝破佢情傷的陰影,成功在望!

不如你在她面前撕破翼BB的照片、海報和掉哂翼BB的東西以表誠意!
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-25-15, 02:17 PM   #19
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
引用:
因為過去,佢有點陰影
如果係真的話咁就要俾d耐性....

希望係真架啦~
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-25-15, 04:22 PM   #20
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID050897379389
3DS Friend Code1118 0515 1117
PSN  IDTommyLauHK
引用:
因為過去,佢有點陰影
唔......
認真一句,小心被收為兵

舊 11-25-15, 05:00 PM   #21
fami~yan
Game Master

註冊日期: Nov 2009
Nintendo Switch ID302513154147
PSN  IDfami-yan
引用:
作者: Gundam MK-2 查看文章
唔......
認真一句,小心被收為兵
所見略同,我都覺得好有娘娘收兵既感覺
唔俾你擔正,但又間唔時俾啲軍糧你

FGO 009 862 141
非洲人...
fami~yan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-25-15, 08:07 PM   #22
( ゚ω゚)?
Volks初音已接收

註冊日期: Dec 2010
收好人卡。。。

引用:
......

\(^o^)/オワタ (;´Д`) ヽ(; ゚д゚)ノ ( ̄∀ ̄) (´・ω・`) ∠(゚Д゚)/ キタ━━(゚∀゚)━━ !!!!(´๑•ω•๑`) (๑*д*๑) (˘ω˘)zZ ( ゚ω゚ ) ∞ヾ(´д´)ノ ก็ʕ•͡ᴥ•ʔก้ (¯ 3 ¯)(◕‿◕✿) ('A`)(・ิω・ิ) (´д`) <( ̄ω ̄・)> 〆(・ω・`*) (´༎ຶД༎ຶ`)淚目 (๑•̀ㅂ•́)و✧掂 +×(ง⌐□ل͜□) 退休啦! (ง︡'-'︠)ง┗( _)┛(ʘдʘ)
EA-y( ̄Д ̄)。o :game怪有咁勁得咁勁,裝備有咁屎得咁屎,咪等啲友玩得咁舒服,玩完嗱嗱聲pay-to-win.抽loot box有咁難得咁難,box有咁罕有放咁罕有,啲課長咪啫聲抽完抽過第二次囉.
( ゚ω゚)? 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-25-15, 09:42 PM   #23
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

註冊日期: Nov 2006
3DS Friend Code3222 5528 5573
PSN  IDAhHonHon
XBox Live GamertagAhHon Go
死心做返朋友... 可能會好D.

HON HON 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-26-15, 12:11 AM   #24
犬夜叉
Game Master
徇眾要求改下先啦

引用:
作者: Dangerous-boy 查看文章
又唔使失望嘅!俾得手你拖,只要你俾尐心機給她信心,衝破佢情傷的陰影,成功在望!

不如你在她面前撕破翼BB的照片、海報和掉哂翼BB的東西以表誠意!
個一千零最後一本既寫真集都要撕爛佢?

引用:
作者: fami~yan 查看文章
所見略同,我都覺得好有娘娘收兵既感覺
唔俾你擔正,但又間唔時俾啲軍糧你
又唔覺得有呢個傾向, 因為佢冇特別想佔便宜既意思 (指平常社交)

公式

紅字為重點

舊 11-26-15, 12:29 AM   #25
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
又唔洗覺得一疑似收兵就收手,可以再觀望下先啦
過多排覺得似先收手都唔遲啦

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 06:13 AM

手機版 | APP版