Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 08-28-11, 03:08 AM   #726
PTX-003C
God of Gamer
天下第一盲鬼

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDKazamiChris
XBox Live GamertagGesphest MK III
引用:
作者: 過客 查看文章
Pad不懂用msn,明天回到公司再@你吧,晚安
iPad 用ebuddy 啦
msn apps 好癈

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
PTX-003C 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-11, 03:17 AM   #727
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
引用:
作者: 碧咸廿三 查看文章
最衰小弟怕醜唔敢來~如果唔係可以睇下芭比素顏~仲有我初代既愛人姑姑都巧耐冇見LU~
昨晚你沒有打哈欠嗎!!!
引用:
作者: 才子 查看文章
我對我108磅身材感到非常滿意, nite
不行呀!才百一磅是頂不到一腳百六榜重擊架#!
真的要注重身體呀!該不是縱X後遺症吧!

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-11, 03:24 AM   #728
碧克

註冊日期: Aug 2003
我最fit果陣百七磅,出去跑死人冇命賠

╔══════════════╗
║ UNTIL WE SCORE ║
╚══════════════╝
    \  /

http://xv-s.heteml.jp/skill/v3.php?uid=g16219
碧克 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-11, 03:26 AM   #729
才子
Ultimate Gamer
量地總監

註冊日期: Jun 2006
PSN  IDMr_Bean9060
引用:
作者: KIM 查看文章
不行呀!才百一磅是頂不到一腳百六榜重擊架#!
真的要注重身體呀!該不是縱X後遺症吧!
縱慾後遺症
不好意思我近年享往神交

似喬布斯不好嗎?

(`・ω・´)
才子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-11, 03:29 AM   #730
PTX-003C
天下第一盲鬼

XBox Live GamertagGesphest MK III
引用:
縱慾後遺症
不好意思我近年享往神交

似喬布斯不好嗎?
........佢就釘得...你好想似佢?

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
舊 08-28-11, 03:30 AM   #731
碧克

註冊日期: Aug 2003
生cancer喎...
係好掂好有錢,但太搏太唔顧自己身體真係會唔掂架

╔══════════════╗
║ UNTIL WE SCORE ║
╚══════════════╝
    \  /

http://xv-s.heteml.jp/skill/v3.php?uid=g16219
碧克 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-11, 03:42 AM   #732
下雪邊界

註冊日期: Apr 2002
無上成日網,一上嚟就咁多嘢睇既……
下雪邊界 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-11, 03:57 AM   #733
豆腐
無間豆

註冊日期: May 2002
3DS Friend Code5112 3637 7002
PSN  IDKOUKEN_84
引用:
Kim:
絕對沒可能如豆腐手機裡的國?空姐機司的無格閃卡,絕對無可能。健康點,健康點
我唔想見報XDD

引用:
你地竟然...個個掛住同女孩子玩卻忘了拿聯繫
做朋友這些事情,要主動D先得哎呀

另外,快D發放外星系照片過來吧
應該得盲鬼無羅
btw我都想要相

引用:
大家吹到咁有taste, 我贊助幾支中價野又有咩所謂, 幾時得閒?
引用:
作者: PTX-003C 查看文章
如果講到明係酒聚還好, 如果係平時聚我真係唔建議有酒
先唔講酒量...唔係個個飲完都正常...
酒品差起上來可以ruin 晒成個聚
<--一醉就想打人的某鬼
有酒聚預埋我~~
可以制服一醉就想打人既人

舊 08-28-11, 04:01 AM   #734
下雪邊界

引用:
作者: 豆腐 查看文章
有酒聚預埋我~~
影大合照爭位果陣,麻煩你幫我制服某會員啦
舊 08-28-11, 04:18 AM   #735
PTX-003C
天下第一盲鬼

引用:
我唔想見報XDD

應該得盲鬼無羅
btw我都想要相

有酒聚預埋我~~
我係冇…掛住吹水,吹到唔記得…

before 我想打人,我會選唔飲

舊 08-28-11, 04:26 AM   #736
綾小路雷太

註冊日期: Aug 2005
痴線,淨係刨文都刨死我。

訓醒就發生左咁多事:有人係天台俾個三姑六婆借題發揮左、又有杖義準中醫師同美容師講左D真話等我唔駛係個POST度暴走。

ANYWAY,學提督話齋:「唔高興唔鍾意就唔好出POST,費事你自己勞氣。」
呢個世界唔係八大行星圍住自己轉的,再者容忍有個限度,就算我唔係版主(亦唔係好想做)我都唔想破戒下逐客令。

明我意思既人,好自為之。

BTW,唔好俾我一兩個牢騷破壞氣氛,大家繼續,繼續。

PS:酒聚真係要搞的話,我係FB開EVENT啦好冇?

此篇文章於 08-28-11 05:28 AM 被 綾小路雷太 編輯。
綾小路雷太 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-11, 05:16 AM   #737
蝶戀影
Junior Member

註冊日期: Aug 2011
沒錯
現在沒有九大行星瓞馮
只有八大行星
XDDD
蝶戀影 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-11, 05:19 AM   #738
PTX-003C
天下第一盲鬼

引用:
作者: 蝶戀影 查看文章
沒錯
現在沒有九大行星瓞馮
只有八大行星
XDDD
E個鐘數先上來搞爛gag?

舊 08-28-11, 05:19 AM   #739
下雪邊界

引用:
作者: 蝶戀影 查看文章
沒錯
現在沒有九大行星瓞馮
只有八大行星
XDDD
請問你是……?
舊 08-28-11, 05:28 AM   #740
綾小路雷太

引用:
作者: 下雪邊界 查看文章
請問你是……?
屏屏。
妳來了

這麼點小錯也俾妳遞到,我認輸鳥sosad

edit返先。

PS~很精采的開場白!歡迎妳來到GAF情版: )

舊 08-28-11, 09:18 AM   #741
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
極危險

係聚都吾使咁快既,聖誕前後啦!
不過吾好呢度講,去番FB慢慢講
畢竟呢度冇左板主,有危險呢(你明架啦

舊 08-28-11, 09:20 AM   #742
Norm
=_="""""

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: >>>>>劉伯<<<<< 查看文章
極危險

係聚都吾使咁快既,聖誕前後啦!
不過吾好呢度講,去番FB慢慢講
畢竟呢度冇左板主,有危險呢(你明架啦
FB唔係講GAF果個GROUP嘛?好像全部人都唔識既...

舊 08-28-11, 09:20 AM   #743
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
痴線,淨係刨文都刨死我。

訓醒就發生左咁多事:有人係天台俾個三姑六婆借題發揮左、又有杖義準中醫師同美容師講左D真話等我唔駛係個POST度暴走。

ANYWAY,學提督話齋:「唔高興唔鍾意就唔好出POST,費事你自己勞氣。」
呢個世界唔係八大行星圍住自己轉的,再者容忍有個限度,就算我唔係版主(亦唔係好想做)我都唔想破戒下逐客令。

明我意思既人,好自為之。

BTW,唔好俾我一兩個牢騷破壞氣氛,大家繼續,繼續。

PS:酒聚真係要搞的話,我係FB開EVENT啦好冇?
我只係將"如果我玩完唔滿意...."呢個狀況下會點講出黎JE,其實有FEEDBACK唔緊要,不過唔係D懶係風趣實為摟打既說話囉...

至於教父....你入去水區有追哂既,就睇到佢自己都係有D攞黎......

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-11, 09:26 AM   #744
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
引用:
作者: Norm 查看文章
FB唔係講GAF果個GROUP嘛?好像全部人都唔識既...
我係指開黎下次用

其他野我乜都吾知架

舊 08-28-11, 09:46 AM   #745
sunhikari
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2009
PSN  IDHikariLeung
XBox Live Gamertagsunhikari
引用:

應該得盲鬼無羅
btw我都想要相
我都唔記得左攞......
因為顧住返工早走而忘了.......
我都想補下鑊
有無人可以幫下手
sunhikari 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-11, 10:59 AM   #746
圖騰製作中

註冊日期: Dec 2005
引用:
作者: sunhikari 查看文章
我都想補下鑊
有無人可以幫下手
多啦A夢時光機

自己去PM人啦 除左珠珠應該全部人都有GAF AC 吧?

狼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-11, 11:10 AM   #747
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
呀,我都未拎相,麻煩零號send埋比我Steve_nkh@yahoo.com.hk謝謝
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-11, 11:28 AM   #748
HI_Ricky
深山人士

註冊日期: Sep 2009
PSN  ID封左塵....
XBox Live Gamertag封左塵....
引用:
作者: sunhikari 查看文章
我都想補下鑊
有無人可以幫下手
乜咁大意呀.....

http:/www.machouse.hk
https://www.facebook.com/machouse2004/
另回收/維修各類特殊,開發,除錯 用途主機,可以PM 我
寵物用品 零售 http://www.applecare.com.hk
HI_Ricky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-11, 11:30 AM   #749
綾小路雷太

引用:
作者: 陸奧 貴志 查看文章
我只係將"如果我玩完唔滿意...."呢個狀況下會點講出黎JE,其實有FEEDBACK唔緊要,不過唔係D懶係風趣實為摟打既說話囉...

至於教父....你入去水區有追哂既,就睇到佢自己都係有D攞黎......
岩啦提督,係呢句。謝謝補完。

其實佢晨早俾左我睇啦,兩邊都爭D架啦,我係FB都同教父講左做乜衝去三姑六婆區度自投羅網

PS~碧克,梁山泊.....你真係太抬高佢地
如果梁山前眾人知道佢地被人同一班三姑六婆相提並論,我諗即時彈返起身都似

舊 08-28-11, 11:44 AM   #750
Middle
Moderator
K歌之王

註冊日期: Oct 2003
路過一句,大家多 d 溝通包容喇 =)

另外,滅龍士,都識左幾年,
同你傾都傾過幾次,希望你多d 試下學下企o係人地角度去思考去感受

My BlogFacebook微博
Middle 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 06:45 AM

手機版 | APP版