Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 02-04-09, 12:27 PM   #1
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

註冊日期: Mar 2006
單身人士情人節俱樂部!

我冇bf, 只好同gf (guitarfreaks)過

你地會點過ar

舊 02-04-09, 12:29 PM   #2
埃及使者
God of Gamer
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
報到~~
今年依舊單獨過
冇特別野做多半係屋企

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-04-09, 12:32 PM   #3
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
作者: 埃及使者 查看文章
報到~~
今年依舊單獨過
冇特別野做多半係屋企
今年我係5年來歷史性地一個人過
(i mean being single)
特別唔開心~

舊 02-04-09, 12:35 PM   #4
seed
Ultimate Gamer
時を越えて

註冊日期: Feb 2008
2月14呢個日子一向都對我冇咩意義
(全文完)

REFLEC BEAT部門:click here
iidx部門:IIDX 21 SPADA~ dj.VALLIS[9441-1116]
Diablo3: Captiseed#1472
seed 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-04-09, 12:40 PM   #5
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
入會

邊個係死死團會友

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-04-09, 01:26 PM   #6
基路亞
The One
LUCKY☆STAR

PSN  ID各位可以問我拎ID
引用:
作者: Seppie 查看文章

你地會點過ar
唔知點解~ 我覺得你呢個係「徵友」post~

(光速逃~~~~~ XDDDDDDDDD

無咩姐~ 上年我1 月分手咪又係咁過~ 唔駛整野諗去邊諗食咩仲開心~

歷代「ギタドラ」スキルセット
XG3 (v3 UID=g21774, v4 UID=g14465, v5 UID=g8309, v6 UID=g8674)
GFV3 Complete Skill Set (203 FC, 10 EX, 2 HZD)
V Series Complete Skill Set (WIP)

PS プラチナコレクション (PS4: 9, PS3: 21, PSV: 1)
UC, BH5, KZ2, BOP, 塊魂Tribute, UC2, FFXIII, Dead Space, ガンダム無双3, KZ3, BioShock, SOCOM4, UC3, ガンダムExtreme VS, TOX, BH6, KZ, MGR, TR, TLoU, ガンダムExtreme VS FB, KZM, Destiny, The Order: 1886, MGSV:GZ, MGSV:TPP, BH0, UC4, Gravity Daze, Rise of TR, Gundam VS
基路亞 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-04-09, 01:30 PM   #7
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID050897379389
3DS Friend Code1118 0515 1117
PSN  IDTommyLauHK
引用:
作者: 基路亞 查看文章

無咩姐~ 上年我1 月分手咪又係咁過~ 唔駛整野諗去邊諗食咩仲開心~
以樓主女性身份,應該好快成功「徵友」
我應該搵雷比爾陪我過(打PS2新出隻基利之野望)

舊 02-04-09, 01:48 PM   #8
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:

5年ar~~~5年來第一次ar~~
你話我咩野感覺ar~~!!!

我要化悲忿為我同seed既skill point!!!!!!!!!

引用:
作者: Gundam MK-2 查看文章
以樓主女性身份,應該好快成功「徵友」
我應該搵雷比爾陪我過(打PS2新出隻基利之野望)
你sure我係女??????

此篇文章於 02-04-09 01:52 PM 被 Seppie 編輯。
Seppie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-04-09, 01:55 PM   #9
Middle
Moderator
K歌之王

註冊日期: Oct 2003
引用:

你地會點過ar
@_@

係暫時o既事,定係長期一個?

My BlogFacebook微博
Middle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-04-09, 01:57 PM   #10
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
作者: Middle 查看文章
@_@

係暫時o既事,定係長期一個?

暫時既意思=?
長期既意思=???

總之e家係堅散左唔會番轉頭果隻啦

我都冇諗有幾長期單身架wor

舊 02-04-09, 01:59 PM   #11
管家婆
Game Master
wow

註冊日期: Jun 2003
約返單身既朋友食返餐丫
上年我去食飯見到班人都係成班朋友食飯 見佢地換送一支花都幾開心

舊 02-04-09, 02:07 PM   #12
基路亞
The One
LUCKY☆STAR

引用:
5年ar~~~5年來第一次ar~~
你話我咩野感覺ar~~!!!

我要化悲忿為我同seed既skill point!!!!!!!!!

你sure我係女??????
我22 歲仔過個21 個情人節... 都有18 個係單身咁過啦~
人生總有佢的第一次既~~~~

XG3 (v3 UID=g21774, v4 UID=g14465, v5 UID=g8309, v6 UID=g8674)
GFV3 Complete Skill Set (203 FC, 10 EX, 2 HZD)
V Series Complete Skill Set (WIP)

PS プラチナコレクション (PS4: 9, PS3: 21, PSV: 1)
UC, BH5, KZ2, BOP, 塊魂Tribute, UC2, FFXIII, Dead Space, ガンダム無双3, KZ3, BioShock, SOCOM4, UC3, ガンダムExtreme VS, TOX, BH6, KZ, MGR, TR, TLoU, ガンダムExtreme VS FB, KZM, Destiny, The Order: 1886, MGSV:GZ, MGSV:TPP, BH0, UC4, Gravity Daze, Rise of TR, Gundam VS
舊 02-04-09, 02:11 PM   #13
ayato
ʕ‧ᴥ‧ʔ

註冊日期: Mar 2007
5年持續一個人過

其實會有單身friend 飯局
不過唔想出街見到d情侶眼冤(其實係妒忌 )
所以唔去

NINTENDO FDCODE:4098 5464 9475
ayato 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-04-09, 02:14 PM   #14
Middle
Moderator
K歌之王

註冊日期: Oct 2003
引用:

暫時既意思=?
長期既意思=???

總之e家係堅散左唔會番轉頭果隻啦

我都冇諗有幾長期單身架wor
無喇,因為之前見你d 留言仲好似幾好咁......

搵朋友過喇,都可以開開心心

My BlogFacebook微博
Middle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-04-09, 02:21 PM   #15
yeah yeah

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: DevilElvis 查看文章
入會

邊個係死死團會友
我....
一直都係....
對個會一直忠心...

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-04-09, 02:23 PM   #16
ELT
Lunar使者

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: ayato 查看文章
5年持續一個人過

其實會有單身friend 飯局
不過唔想出街見到d情侶眼冤(其實係妒忌 )
所以唔去
樂觀d睇, d男仔一晚唔見幾千蚊, 你就會覺得自己好幸福

舊 02-04-09, 02:34 PM   #17
ayato
ʕ‧ᴥ‧ʔ

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: ELT 查看文章
樂觀d睇, d男仔一晚唔見幾千蚊, 你就會覺得自己好幸福
悲觀d睇, 我連一晚洗幾千蚊響自己鍾意ge人身上ge機會都無, 我就會覺得自己好慘

NINTENDO FDCODE:4098 5464 9475
ayato 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-04-09, 02:38 PM   #18
LonelyBlue

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code3652 0501 5654
PSN  IDChho_eadgbe
睇黎樓主總比一d連手仔都沒拖過
見人地一pair一pair就羨慕的人好

當日要返學, 無可奈何下都要出街睇人哂命
如果唔係都會留響屋企睇下一早down好既美劇好過

唔知有冇人呢日會去speeddating?
我想我而家既環境就快要行呢步
LonelyBlue 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-04-09, 02:39 PM   #19
ELT
Lunar使者

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: ayato 查看文章
悲觀d睇, 我連一晚洗幾千蚊響自己鍾意ge人身上ge機會都無, 我就會覺得自己好慘
樂觀d睇, 果d付出大部份只係落響商人手中 (逃)

舊 02-04-09, 02:41 PM   #20
基路亞
The One
LUCKY☆STAR

引用:
作者: 斯羅少尉 查看文章

你唔駛啦~~~ 我覺得你份人ok 呀! 唔會識唔到架喎!

舊 02-04-09, 02:44 PM   #21
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
作者: 斯羅少尉 查看文章

咁我寧願一直單身都唔會玩呢d野對我來說係折墜既野

舊 02-04-09, 02:52 PM   #22
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

註冊日期: Jan 2003
情人節對我黎講係 meaningless 的 /

還是單身好 vv
Marco 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-04-09, 03:09 PM   #23
LonelyBlue

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code3652 0501 5654
PSN  IDChho_eadgbe
引用:
你唔駛啦~~~ 我覺得你份人ok 呀! 唔會識唔到架喎!
承你貴言吧......

引用:
咁我寧願一直單身都唔會玩呢d野對我來說係折墜既野
如果圈子內無咩機會, 就好自然有咁既覺悟
LonelyBlue 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-04-09, 03:46 PM   #24
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用: