Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版 > GAF Racing Engine車迷討論區

主題工具 顯示模式
舊 01-13-08, 09:14 PM   #201
seetold
Eternal Flame™
真貧窮堅冇錢....

註冊日期: Sep 2002
XBox Live Gamertagseetold
輕輕踩唔會有事,係著下brake燈嚇佢姐
當年渣貨van比人閃
我心情一唔好就出依招

舊 01-13-08, 09:45 PM   #202
snowman
┌───────┐
Ben 10

註冊日期: Jun 2002
想問好內, 成日見人地有d mudull貼紙, 係咪好多年前係esso入油送?
而家仲有冇?

舊 01-13-08, 10:50 PM   #203
嘖HEIHEI
Game Master
目標:08 TMAX

註冊日期: Apr 2004
3DS Friend Code3840 6388 1601
PSN  IDKamio-A KAMIO-H
引用:
作者: snowman 查看文章
太埋喇, 一brake實炒
條友係中港牌
中港牌即係黑色果隻?

Chain Chronicle : 187,209,430
Diablo3 : KamioA#3363
嘖HEIHEI 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-13-08, 11:16 PM   #204
snowman
┌───────┐
Ben 10

引用:
作者: 嘖HEIHEI 查看文章
中港牌即係黑色果隻?
掛2個牌個d呀

舊 01-13-08, 11:20 PM   #205
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
引用:
想問好內, 成日見人地有d mudull貼紙, 係咪好多年前係esso入油送?
而家仲有冇?
任取的~當然都係入完油之後啦!
不是貼紙, 而是靜電貼!

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-13-08, 11:35 PM   #206
snowman
┌───────┐
Ben 10

引用:
作者: KIM 查看文章
任取的~當然都係入完油之後啦!
不是貼紙, 而是靜電貼!
唔係o卦, 我係esso fans喎, 點解我次次入油都唔見有?

舊 01-13-08, 11:59 PM   #207
メソウサ
The One

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code5069 4259 0235
俾brake燈佢睇啦
咁都收唔切就擺明係佢貼

舊 01-14-08, 12:02 AM   #208
嘖HEIHEI
Game Master

引用:
掛2個牌個d呀
我知果d~但好似係好d係藍色?
掛黑色大陸牌果d好惡

舊 01-14-08, 10:41 PM   #209
chandler
God of Gamer
上海之夜的第七章

註冊日期: Feb 2002
引用:
我知果d~但好似係好d係藍色?
掛黑色大陸牌果d好惡
o係國內揸車唔惡唔得,所以變左o係香港揸都惡左

I am not concerned about planning for the future.
I will let future take care of itself.
chandler 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-17-08, 11:24 AM   #210
機動盜賊首領-電

註冊日期: May 2002
PSN  IDgutscharm
吐露港中線行100km都俾人推啦.
d死屎忽鬼.鬼唔望有次收唔切撞到入哂肉.

機動盜賊首領-電 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-01-08, 11:12 PM   #211
snowman
┌───────┐
Ben 10

我發覺公路d人通常都係最高速度無視, 只有見到疑似槍物體先會收
如果唔係佢地會以佢地覺得平常的速度駕駛

我係中線行, 已經高過最高速度10公里, 都係咁比人過...

舊 02-01-08, 11:32 PM   #212
seetold
Eternal Flame™
真貧窮堅冇錢....

註冊日期: Sep 2002
XBox Live Gamertagseetold
<----不嬲見相機先停....
一個聽定邊樹有槍

仲有基本上見到槍已經中招
停黎都冇用

舊 02-02-08, 06:50 PM   #213
snowman
┌───────┐
Ben 10

想問下esso smile d積分係咪有得換野?
有冇邊度有得睇有d咩換

舊 02-04-08, 05:35 PM   #214
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
引用:
想問下esso smile d積分係咪有得換野?
有冇邊度有得睇有d咩換
油站~有汽水, 小食~
不過最低都係7500分換$300油!

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-08, 09:16 PM   #215
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDAI_Sleepy
引用:
我發覺公路d人通常都係最高速度無視, 只有見到疑似槍物體先會收
如果唔係佢地會以佢地覺得平常的速度駕駛

我係中線行, 已經高過最高速度10公里, 都係咁比人過...
殖民星d橋咪又係一樣...
基本上全程2-3km左右的路程中你一定會見到d行120+的物體出現的

----------------------- 童子的娛樂亂報 本童子個Twitter -----------------------
死神Lv.3能力覺醒
昏迷童子Sleepy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-05-08, 01:41 PM   #216
豆腐
無間豆

3DS Friend Code5112 3637 7002
PSN  IDKOUKEN_84
新手一問(係香港係新手XD)

我想買架同我係台灣時差唔多款既電單車,唔知邊度會有介紹?
http://www.wretch.cc/album/show.php?...152769595&p=17
^
得返以上呢張遺照 = ="

個名叫做 Suzuki 星艦125......

舊 03-05-08, 07:25 PM   #217
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

引用:
作者: 豆腐 查看文章
新手一問(係香港係新手XD)

我想買架同我係台灣時差唔多款既電單車,唔知邊度會有介紹?
http://www.wretch.cc/album/show.php?...152769595&p=17
^
得返以上呢張遺照 = ="

個名叫做 Suzuki 星艦125......
依上幾頁所講
香港好似好少人出under 250的羊架喎

以殖民星黎講
S記之前頽左一輪,而家主要都係推緊隻GSR125
不過呢隻個樣都幾惡下,比較爛仔格d
反而你果隻星艦而家好少見有人出

----------------------- 童子的娛樂亂報 本童子個Twitter -----------------------
死神Lv.3能力覺醒
舊 03-05-08, 10:20 PM   #218
豆腐
無間豆

3DS Friend Code5112 3637 7002
PSN  IDKOUKEN_84
引用:
作者: 昏迷童子Sleepy 查看文章
依上幾頁所講
香港好似好少人出under 250的羊架喎

以殖民星黎講
S記之前頽左一輪,而家主要都係推緊隻GSR125
不過呢隻個樣都幾惡下,比較爛仔格d
反而你果隻星艦而家好少見有人出
要知道係香港發生較通意外既通常就係大車
我自己都借過fd既黎玩,一開始真係好難控制
部車太重.....所以想買架輕D既,可以代步就得,我唔想玩型

舊 03-14-08, 06:18 PM   #219
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

引用:
部車太重.....所以想買架輕D既,可以代步就得,我唔想玩型
(以殖民星所見)
125唔係冇,不過大部份都係惡形惡相...
個樣唔惡的,一係就係玩cutie的,一係就係祖國出品......

死神Lv.3能力覺醒
舊 03-19-08, 11:44 PM   #220
機動盜賊首領-電

引用:
當你日日要係高速公路同D重形車一齊行時,就會想要部大D,重D既車.
我第一部羊都250.但係吐露港行個時真係漂到好似溜冰咁.
而家換左部400好好多.
不過今日翻風.車女朋友返屋企時都風到左搖右擺.

舊 04-03-08, 12:34 AM   #221
嘖HEIHEI
Game Master

小弟近來想學車,唔知各位師兄覺得邊間教得好d呢?and有咩要注意,另外想問下各學校/院有冇得現金分期付款架? 唔該晒咁多位師兄解答小弟的問題

舊 04-03-08, 10:00 AM   #222
jlai
Ultimate Gamer
下一站 南美....

註冊日期: May 2006
引用:
小弟近來想學車,唔知各位師兄覺得邊間教得好d呢?and有咩要注意,另外想問下各學校/院有冇得現金分期付款架? 唔該晒咁多位師兄解答小弟的問題
我係搵c傅的
通常去駕駛學校果0的出0黎都唔識揸車要再補鐘

jlai 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-09-08, 11:10 PM   #223
嘖HEIHEI
Game Master

電單車你o地一個月要用幾錢來養部車?
另外想問,大鷹王200係細羊定大羊?

此篇文章於 04-11-08 10:05 PM 被 嘖HEIHEI 編輯。
舊 04-26-08, 07:59 PM   #224
嘖HEIHEI
Game Master

引用:
作者: jlai 查看文章
我係搵c傅的
通常去駕駛學校果0的出0黎都唔識揸車要再補鐘
電單車係唔係正係得學校先有得學?
養一架電單車(125cc)一個月約幾錢到? thx
觀記得唔得的

此篇文章於 04-27-08 01:09 AM 被 嘖HEIHEI 編輯。
舊 08-01-08, 02:22 PM   #225
機動盜賊首領-電

引用:
電單車係唔係正係得學校先有得學?
養一架電單車(125cc)一個月約幾錢到? thx
觀記得唔得的
唔知你考左未呢?

我係觀記前身.荃記學的.係啲車舊啲囉.

125cc而家油價我諗都要$0.2-$0.3一公里.
每3000公里換一次揭油$100
年年驗車,更換消耗品.$1000-$1500
每年牌費$1314
三保$1400(我30%ncb$1000左右)
泊街唔洗錢.
其實都唔係要好多錢.

論壇跳轉

現在的時間是 06:54 AM

手機版 | APP版