Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 01-21-11, 10:02 PM   #751
Rotagen
Game Master

註冊日期: Jul 2008
引用:
作者: POKA 查看文章
個時個男仔追個港女~
個港女嫌個男仔冇錢冇樣
個男仔七年來一直為左佢努力,減肥,努力爬上
結果到頭來七年食白果,食檸檬,反而比個男仔識到個好女仔
結果為左佢減肥,努力工作,做左個好男人反而比第2個執左~
每年個男仔都會送花比個港女
上年佢有女朋友之後 就變左送黃花~XD
暗指對佢已經冇晒興趣!超串!YEAH
自己自願做喜憨兒又何必翻轉豬肚咁無風度

舊 01-22-11, 02:30 AM   #752
POKA
Banned

註冊日期: Aug 2008
引用:
作者: Rotagen 查看文章
自己自願做喜憨兒又何必翻轉豬肚咁無風度
佛都有火啦,佢又要比希望人,又要玩左人七年
到人地有左女朋友佢就話我從來冇鐘意過佢
個男仔

最近有單好笑D
有個女仔主動去識另一個男仔
條女有BF,跟住呢2個月同個男朋友關係差左,
之後賴個新識既男仔影響左佢個BF既關係囉,笑死
仲要同個新歡話只係朋友
POKA 目前離線  
舊 01-22-11, 10:05 AM   #753
綾小路雷太
God of Gamer

註冊日期: Aug 2005
引用:
佛都有火啦,佢又要比希望人,又要玩左人七年
到人地有左女朋友佢就話我從來冇鐘意過佢
個男仔

最近有單好笑D
有個女仔主動去識另一個男仔
條女有BF,跟住呢2個月同個男朋友關係差左,
之後賴個新識既男仔影響左佢個BF既關係囉,笑死
仲要同個新歡話只係朋友
POKA哥你咁多呢d笑料既?=.="

舊 01-22-11, 10:27 AM   #754
POKA
Banned

引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
POKA哥你咁多呢d笑料既?=.="
我八掛
我認
POKA 目前離線  
舊 01-22-11, 10:34 AM   #755
碧克

註冊日期: Aug 2003
雖然識著呢類男/女可以有多好多花生食,我認我八
但如果煩到自己頭上真係想甩身都冇咁易.

╔══════════════╗
║ UNTIL WE SCORE ║
╚══════════════╝
    \  /

http://xv-s.heteml.jp/skill/v3.php?uid=g16219
碧克 目前離線  
舊 01-22-11, 11:17 AM   #756
POKA
Banned

琴日去占卜
我要到年中先有戀愛運
不過到時好多選擇
我多桃花,但我要求高
難搵
POKA 目前離線  
舊 01-22-11, 12:56 PM   #757
綾小路雷太

註冊日期: Aug 2005
引用:
琴日去占卜
我要到年中先有戀愛運
不過到時好多選擇
我多桃花,但我要求高
難搵
又唔係揀棵菜,揀個人過人世喎...駛唔駛咁急

(↑其實有口話人mode...sosad)

舊 01-25-11, 12:05 PM   #758
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

註冊日期: Mar 2006
由因為時間就唔到而被迫孤獨,到而家習慣甚至寧願1條友你唔好煩我唔好打擾我

好可悲, 可?

舊 01-25-11, 02:58 PM   #759
拉迪-史加羅
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2006
我又唔係禁睇,我係為左下半世努力的目標尋找到方向

舊 01-26-11, 05:45 PM   #760
Cobra
Junior Member

註冊日期: Apr 2003
3DS Friend Code2277 6591 2217
PSN  IDngkaki
引用:
作者: Seppie 查看文章
由因為時間就唔到而被迫孤獨,到而家習慣甚至寧願1條友你唔好煩我唔好打擾我

好可悲, 可?
認清事實唔可悲, 如果對方值得等係唔會有習慣1條友呢回事. 經典例子有楊過, 等16年都肯.

不過現代人感情只爭朝夕, 或者已經唔會有人值得等?
Cobra 目前離線  
舊 01-26-11, 06:41 PM   #761
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

係我愈來愈不安, 想保護自己...
引用:
作者: Cobra 查看文章
認清事實唔可悲, 如果對方值得等係唔會有習慣1條友呢回事. 經典例子有楊過, 等16年都肯.

不過現代人感情只爭朝夕, 或者已經唔會有人值得等?

舊 01-26-11, 11:59 PM   #762
小Tam
Game Master
~~希羅妻~~

註冊日期: Mar 2002
引用:
係我愈來愈不安, 想保護自己...
你們還在一起嗎? (擔心)

舊 01-27-11, 12:09 AM   #763
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
作者: 小Tam 查看文章
你們還在一起嗎? (擔心)
一齊, 不過仍舊為拍拖時間問題嘈下咁

舊 01-27-11, 12:30 AM   #764
小Tam
Game Master
~~希羅妻~~

引用:
一齊, 不過仍舊為拍拖時間問題嘈下咁
沒有取得共識嗎?

舊 01-27-11, 12:45 AM   #765
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
沒有取得共識嗎?
我地尋日電話嘈左, e家只係大家收聲
但, 我覺得沒可能有共識既

佢成日覺得我要佢就哂我, 根本就唔係咁

我話: 大家得閑既時間可以拍到拖就係沒時間
感覺成日就係好似明明大家都在hk, 但d 生活時間好似人地long d 果d咁
整整下, e家我收工得自己一個既時間, 直頭懶得講電話, 寧願早d訓
我覺得愈來愈唔知做緊咩野

此篇文章於 01-27-11 12:48 AM 被 Seppie 編輯。
Seppie 目前離線  
舊 01-27-11, 12:57 AM   #766
小Tam
Game Master
~~希羅妻~~

引用:
我地尋日電話嘈左, e家只係大家收聲
但, 我覺得沒可能有共識既

佢成日覺得我要佢就哂我, 根本就唔係咁

我話: 大家得閑既時間可以拍到拖就係沒時間
感覺成日就係好似明明大家都在hk, 但d 生活時間好似人地long d 果d咁
整整下, e家我收工得自己一個既時間, 直頭懶得講電話, 寧願早d訓
我覺得愈來愈唔知做緊咩野
你們的誤會似乎好深"

舊 02-04-11, 12:17 AM   #767
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
你們的誤會似乎好深"
沒錯, 所以已經回不到轉頭喇
我已經作出決定, 要搵番自己鍾意既生活步伐
沒可能俾人強加自己果套落我度lor!!

大年初一!! 新年流流
連我既感受, 甚至係我俾你家人既印象, 我屋企人既感受,
都可以因為自己鍾意就咩野都唔理!!
真係太自我中心太任性太過份喇!!

你唔駛理家人感受, 因為上班等等而感受唔到過年既意義同重要性
我拒絕跟你lor!

而家都只係男女朋友, 仲係了解階段, 你都咁多野覺得應份既
結婚仲要唔係2個人, 而係2邊家人既大事
點到你自己想點就點, 咩野都唔理? 咁仲得了??????
我真係忍左好耐

此篇文章於 02-04-11 12:51 AM 被 Seppie 編輯。
Seppie 目前離線  
舊 02-04-11, 02:39 AM   #768
dragonwing84
Game Master

註冊日期: Dec 2006
PSN  IDAlbertSIR
XBox Live GamertagAlbert0511
引用:

大年初一!! 新年流流

你唔駛理家人感受, 因為上班等等而感受唔到過年既意義同重要性
我拒絕跟你lor!

我真係忍左好耐

身同感受...
dragonwing84 目前離線  
舊 02-05-11, 01:24 AM   #769
小Tam
Game Master
~~希羅妻~~

引用:

大年初一!! 新年流流

我拒絕跟你lor!

我真係忍左好耐
該不會.........新年一到..........你們就x手了吧???

舊 02-05-11, 01:55 AM   #770
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

你估岩了, 因為對方實在太任性

引用:
該不會.........新年一到..........你們就x手了吧???

舊 02-07-11, 05:06 PM   #771
阿Wing
Game Master

註冊日期: Feb 2004
引用:
你估岩了, 因為對方實在太任性
新一年就分手, 好HURT ga wo...!!!
阿Wing 目前離線  
舊 02-07-11, 05:35 PM   #772
irismong
Goo ◕ ω ◕

註冊日期: May 2008
3DS Friend Code5198 2379 5456
XBox Live GamertagiRis MonG
幾時分手都hurt架啦 =.=

On-going games (?!):
PS3+MOVE: Tokyo Jungle, Harry Potter, Basara 3 + 3宴, L.A. Noire
XBOX360 + KINECT: TROPICO 3, Red Dead Redemption, GTA 4 Liberty City Stories
Wii: [封塵中]
閃綠+粉紅3DS: マリオカート7, Monster Hunter Tri-G, Mario 3D Land
MHP限定3000 X2+紅色3000PSP: [閒置中]
MIKU PSV+BLACK PSV: 初音ミク Project DIVA f, 塊魂ノ・ビ~タ, 真三國無雙NEXT

PSV的日本PSN ACC: devil_hyde
PS3的香港PSN ACC: iRis_MonG
irismong 目前離線  
舊 02-07-11, 08:47 PM   #773
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
作者: irismong 查看文章
幾時分手都hurt架啦 =.=
到左冇左先識珍惜, 就太遲tim!

舊 02-09-11, 10:51 AM   #774
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004
好傷心, 唔見左部電話, 裡面d sms冇晒..........

Lost In Paradise
藍莓咖啡 目前離線  
舊 02-09-11, 11:28 AM   #775
Middle
Moderator
K歌之王

註冊日期: Oct 2003
引用:
作者: 藍莓咖啡 查看文章
好傷心, 唔見左部電話, 裡面d sms冇晒..........
有無呈肉短訊? : p

o係邊到唔見架

My BlogFacebook微博
Middle 目前離線  
關閉主題

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 02:51 AM

手機版 | APP版