Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-25-11, 08:12 AM   #376
chunwai0091
God of Gamer
雛見澤症候群L3患者

註冊日期: Apr 2006
今次總算有新野
唔係只得異色

PAD: 160 103 862
CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
白貓Project: 石都唔派
IM@S: 200抽0ssr, 垃圾game
chunwai0091 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-25-11, 12:14 PM   #377
tung999
Game Master

註冊日期: Nov 2008
Wii U IDknuckles0102
3DS Friend Code1891 1127 3592
PSN  IDtung0001jp
XBox Live Gamertagtung0001
好像去年開始就有了新貨都在wf展出平時都在放異色資料 o口o"
我看由現在開始都不看電擊只等wf新神姬好了w
今次竟然一次拿出4隻全新+一台未知大機體
tung999 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-25-11, 06:48 PM   #378
zaladestiny
Junior Member
叶岚

註冊日期: Jan 2008
引用:
作者: tung999 查看文章
新一波又來了
中好多槍=口=
我有种被重炮手高達用全彈發射全中后的感覺...媽呀...我的錢包...

神姬道乃修羅之道,一入此道者,將無回頭之路... 我又想起這句了...
zaladestiny 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-25-11, 10:04 PM   #379
★星人44★
Moderator
_(:3 」 ∠)_

註冊日期: Jan 2002
以下毎款入到2隻
今次WF大豐收

ハイドストーム

ハイドアース

新版ハイドファイア

此篇文章於 07-26-11 12:19 AM 被 ★星人44★ 編輯。
★星人44★ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-25-11, 10:53 PM   #380
闕闕。﹏。
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2006
引用:
作者: tung999 查看文章
武裝神姬出了之後會配信上PSN的動畫 武裝神姬MOON ANGEL
http://www.youtube.com/watch?v=oWwieaq90ko

Battle Master 2 play demo2 新OP?!
http://www.youtube.com/watch?v=cwVkmfSjr6A

這是..ダンボール神姬?
點解要係小學生
闕闕。﹏。 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-26-11, 01:30 AM   #381
xeno
○9

註冊日期: Feb 2003

呢個size
真係想知佢係用黎做咩

客人是神, 所以他們不是人
唔支持我地既就係愚民
xeno 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-26-11, 04:27 PM   #382
joker01

註冊日期: Jul 2011
大家好!我想問下有冇地方可以買返依隻神姬? 多謝幫忙!!!
http://www.konamistyle.jp/item/65868
joker01 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-01-11, 11:23 AM   #383
AKD

註冊日期: Dec 2006
引用:
作者: joker01 查看文章
大家好!我想問下有冇地方可以買返依隻神姬? 多謝幫忙!!!
http://www.konamistyle.jp/item/65868
yahoo bid ~~ 炒價
188一樓 ~~ 炒價
AKD 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-06-11, 01:32 AM   #384
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
今日終於都到手

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-06-11, 01:45 AM   #385
abzz

註冊日期: Jan 2011
引用:
作者: mikemike 查看文章
今日終於都到手

個特典好靚!!係邊到買架??
abzz 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-06-11, 01:49 AM   #386
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

響信和三樓

我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

舊 08-06-11, 04:29 PM   #387
★星人44★
Moderator

引用:
作者: mikemike 查看文章
今日終於都到手
咁遲先收貨Ge?
Konami有通販8月25日派貨
¥10500一對

舊 08-06-11, 10:42 PM   #388
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
作者: ★星人40★ 查看文章
咁遲先收貨Ge?
Konami有通販8月25日派貨
¥10500一對
上星期唔得閒
而我又要星期五才返落香港

我買左就唔會理通販唔通販啦

此篇文章於 08-06-11 10:50 PM 被 mikemike 編輯。
舊 08-10-11, 10:42 PM   #389
BasakaHim
Senior Gamer

註冊日期: May 2006
PSPソフト 「武装神姫バトルマスターズMk.2」 発売日延期のお知らせ
変更後発売日 9月22日(木)

http://www.konami.jp/products/bs_psp...=sp_busou_psp2
BasakaHim 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-23-11, 02:04 PM   #390
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002

舊 08-24-11, 07:13 PM   #391
Q- 
Game Master
      ①   

註冊日期: Mar 2003
ミズキ仍然係幾有興趣~
下下出repaint版到畀人挿, 偏偏我等了又等既莎羅たん仲係得個等字 明明Niθ果対都出了
CHOCO初為人父真係咁唔得閑 a

--Σ(゚Д゚#)--(;´Д`)~♥--
↘.㊥②♪   .../次回:S;G(予/
Q-  目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-24-11, 09:07 PM   #392
tung999
Game Master

出repaint其實唔係問題 不過之前有幾隻真係完全冇追加件就抵插w
黑忍的頭不會就這樣算了吧
跟插畫差好多=口=

http://www.busou.konami.jp/5th_event/?style=busopotal
清貨5週年event -.-

此篇文章於 08-25-11 11:45 PM 被 tung999 編輯。
舊 09-09-11, 04:36 PM   #393
★星人44★
Moderator

今年TGS神姫有無新限定版呢?

舊 09-09-11, 05:36 PM   #394
tung999
Game Master

外箱來了!!!!
還以為會像之前一樣來個長盒
今次特別版改成神姬工具箱的樣子了
舊 09-10-11, 12:40 AM   #395
up2u2003
Game Master
貓車之常客

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDleung2801
2040年 神姬虛擬戰變成真槍實彈!?
アニメ・武装神姫「MOON ANGEL」 第1話 NEW!!

※アニメ・武装神姫「MOON ANGEL」はPSPソフト「武装神姫BATTLE MASTERS Mk.2」ゲーム内の
「神姫TV」で視聴する形式となります。
※PSPソフト「武装神姫BATTLE MASTERS Mk.2」をお持ちでない方は視聴が出来ません。
※第1話については9月22日よりPSストアで配信を行う予定です(第1話は無料)
※第2話以降はPSストアで毎週配信の予定となっております(有料)

舊 09-18-11, 12:42 AM   #396
奇異種子

註冊日期: Aug 2009
請問有冇人知道 mk2黑天使 同黑鳥邊到仲有得賣, 太約幾$ ??
奇異種子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-11, 11:58 AM   #397
ゆり

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: 奇異種子 查看文章
請問有冇人知道 mk2黑天使 同黑鳥邊到仲有得賣, 太約幾$ ??
你可以去搵下y拍既

舊 09-18-11, 12:15 PM   #398
奇異種子

註冊日期: Aug 2009
可惜之前因為唔夠積分唔比我bid, 我想知依家大約要幾錢?
奇異種子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-22-11, 10:54 AM   #399
tung999
Game Master

日本到貨了 唔知香港幾時到

天使型????konami.....延咁耐你竟然又出錯 =_,= 定係惡魔之前唔好賣你呢隻要扮天使
舊 09-22-11, 11:56 AM   #400
Q- 
Game Master
      ①   

註冊日期: Mar 2003
係時候炒緊啲人啦573!

--Σ(゚Д゚#)--(;´Д`)~♥--
↘.㊥②♪   .../次回:S;G(予/
Q-  目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 08:20 AM