Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 4 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 24 64  ... 最後
國家隊討論區>2012歐國杯討論區------終極一戰
Busconcamp 01:53 AM 06-10-12
Holland 0 - 1 Denmark

shots on target : 6 - 5
shots off target : 21 - 0
possession (%) : 53 - 47
corner kicks : 11 - 4
offsides : 1 - 2
fouls : 7 - 11
yellow cards : 1 - 2
red cards : 0 - 0

玩完
小嘉 01:53 AM 06-10-12
爆冷囉

下場精彩囉
Squall-Lucifer 01:53 AM 06-10-12
完場了!果然是死亡之組!
Iro 01:54 AM 06-10-12
估唔到攻力最強攻唔入......
okabe 01:54 AM 06-10-12
作者: syncmaster:
丹麥既防守今場真係做得唔錯, 波到人到~
反而荷蘭進攻既人走動少,互動既又唔多
後上支援又唔夠, 真係訂定機票番歸
Busconcamp 01:55 AM 06-10-12
Germany & Portugal
笑了
(=v=)b 01:55 AM 06-10-12
丹麥猜波無人去迫~咁樣踢唔輸有鬼啦~成班友仔都唔知做乜~
initial 01:55 AM 06-10-12
作者: Busconcamp:
Germany & Portugal
笑了
希望和
Aqours 01:56 AM 06-10-12
曲奇
不過前面個班出波可唔可以準少少...
下下斬左唔知去邊...

荷蘭班友落後緊都企晒係度各有各踢
抵輸啦
(=v=)b 01:57 AM 06-10-12
作者: okabe:
反而荷蘭進攻既人走動少,互動既又唔多
後上支援又唔夠, 真係訂定機票番歸
雲達維爾又唔上去幫洛賓~洛賓又唔知做乜~雲佩斯又射極唔入~
Busconcamp 01:57 AM 06-10-12
Germany Vs Portugal

[ 4-2-3-1 ]
Manuel Neuer
Jérome Boateng
Per Mertesacker
Holger Badstuber
Philipp Lahm
Sami Khedira
Bastian Schweinsteiger
Thomas Müller
Mesut Özil
Lukas Podolski
Miroslav Klose

[ 4-1-2-3 ]
Rui Patricio
Joao Pereira
Pepe
Bruno Alves
Fabio Coentrao
Miguel Veloso
Joao Moutinho
Raul Meireles
Nani
Hélder Postiga
Cristiano Ronaldo
(=v=)b 01:59 AM 06-10-12
作者: 紫月 :
曲奇
不過前面個班出波可唔可以準少少...
下下斬左唔知去邊...

荷蘭班友落後緊都企晒係度各有各踢
抵輸啦
齊齊企係度睇丹麥猜波~睇到慶~
小草 01:59 AM 06-10-12
荷蘭輸自己,進攻嚴格上係單挑
防守基本上都唔叫防吧,迫都唔迫下
VICT 01:59 AM 06-10-12
成班荷蘭友又係到打天才波
攻同守又企係到睇波
Iro 02:00 AM 06-10-12
Kuyt 出嚟真係聽古魯夫講打右閘唔上去
syncmaster 02:01 AM 06-10-12
以丹麥今場既表現, 睇嚟葡國係呢組比較危
okabe 02:01 AM 06-10-12
作者: (=v=)b:
丹麥猜波無人去迫~咁樣踢唔輸有鬼啦~成班友仔都唔知做乜~
成班好似唔知輸緊咁
進攻又慢 壓迫又慢
好似輸左都無所謂咁
下場對德國真係隨時大敗
提早出局
洛賓應該收起佢喇!
又無態又俾人睇死下場重要對番一班熟哂你路既德國隊
mario0606 02:01 AM 06-10-12
洛賓無信心,全場唔知踢緊咩…
防守又處理得差,唔肯去迫…
VPS明處唔順,下下都甩
史尼達下半場叫好D,出左幾下靚波
咁樣訂定機票啦…
由手機版發出
小草 02:03 AM 06-10-12
作者: (=v=)b:
雲達維爾又唔上去幫洛賓~洛賓又唔知做乜~雲佩斯又射極唔入~
究竟洛賓射唔中多定雲佩斯射唔中多
如果咁ge攻擊力,出都線都係等出局
(=v=)b 02:04 AM 06-10-12
我覺得依場班友仔係HEA踢囉~每人跑多步~都唔會咁啦~輸自己~好唔開心~
Busconcamp 02:05 AM 06-10-12
葡軍又係個人多過整體...
照同一方式食埋佢...
無題 02:05 AM 06-10-12
洛賓真係踢咁多年D路2捉到…
下下邊路扣大位
真係唔值得出佢~
Gashapon™ 02:05 AM 06-10-12
唔係就係丹麥搞到佢要打附加賽咩
(=v=)b 02:06 AM 06-10-12
作者: 小草:
究竟洛賓射唔中多定雲佩斯射唔中多
如果咁ge攻擊力,出都線都係等出局
洛賓堅射唔中~
雲佩斯無運~起碼有3腳應該入~
hk_kent 02:10 AM 06-10-12
雖然我估B組係德國+荷蘭出線,
不過荷蘭打得咁差真係抵輸,
反而俄羅斯更發揮到全能足球,
上屆荷蘭VS俄羅斯, 荷蘭似翻版多。
第一 ... 4 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 24 64  ... 最後

返回主題版面