Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版 > 國家隊討論區

主題工具 顯示模式
舊 06-10-12, 01:53 AM   #326
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
Holland 0 - 1 Denmark

shots on target : 6 - 5
shots off target : 21 - 0
possession (%) : 53 - 47
corner kicks : 11 - 4
offsides : 1 - 2
fouls : 7 - 11
yellow cards : 1 - 2
red cards : 0 - 0

玩完

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-12, 01:53 AM   #327
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
爆冷囉

下場精彩囉
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-12, 01:53 AM   #328
Squall-Lucifer
God of Gamer
懶人一個

註冊日期: Oct 2008
完場了!果然是死亡之組!

16冬、17冬、17春、17秋、18冬、19冬、19春、19夏、19秋、20桃之節句、20夏、20秋冬、21春、21夏、21秋、22冬、22春、22夏秋、23春、23夏、24春:21甲提督
18年3月、11月、12月、19年3月、4月、6月、11月、12月、20年5月、7月、11月、12月、21年5月、6月、11月、12月、22年3月、6月、11月、12月、23年5月、6月戰果提督,新艦尚缺:N/A
Squall-Lucifer 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-12, 01:54 AM   #329
Iro
魔法學園學生

註冊日期: Aug 2003
估唔到攻力最強攻唔入......
Iro 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-12, 01:54 AM   #330
okabe

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: syncmaster 查看文章
丹麥既防守今場真係做得唔錯, 波到人到~
反而荷蘭進攻既人走動少,互動既又唔多
後上支援又唔夠, 真係訂定機票番歸
okabe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-12, 01:55 AM   #331
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

Germany & Portugal
笑了

舊 06-10-12, 01:55 AM   #332
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

丹麥猜波無人去迫~咁樣踢唔輸有鬼啦~成班友仔都唔知做乜~

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-12, 01:55 AM   #333
initial

註冊日期: Jun 2002
3DS Friend Code1263 6620 0970
PSN  IDphilip_son23
XBox Live Gamertagphilipwing
引用:
作者: Busconcamp 查看文章
Germany & Portugal
笑了
希望和

2004 東京 2005 仙台 2006 首爾
2010 廣島, 四國 (愛知縣, 高知縣, 香川縣, 德島縣), 岡山, 神戶, 大阪
2010 吳哥窟, 越南
2011 Sep 北京 (故宮, 長城, 789 Art Zone) Dec 台北
2012 名古屋, 白川鄉, 萋籠宿, 馬籠宿, 高山, 飛驒, 沖繩
2013 倫敦, 格林威治, 溫莎堡, 曼徹斯特
2014 秘魯 馬丘比丘 玻利維亞
initial 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-12, 01:56 AM   #334
Aqours
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2006
曲奇
不過前面個班出波可唔可以準少少...
下下斬左唔知去邊...

荷蘭班友落後緊都企晒係度各有各踢
抵輸啦
Aqours 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-12, 01:57 AM   #335
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

Smile

引用:
作者: okabe 查看文章
反而荷蘭進攻既人走動少,互動既又唔多
後上支援又唔夠, 真係訂定機票番歸
雲達維爾又唔上去幫洛賓~洛賓又唔知做乜~雲佩斯又射極唔入~

舊 06-10-12, 01:57 AM   #336
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

Germany Vs Portugal

[ 4-2-3-1 ]
Manuel Neuer
Jérome Boateng
Per Mertesacker
Holger Badstuber
Philipp Lahm
Sami Khedira
Bastian Schweinsteiger
Thomas Müller
Mesut Özil
Lukas Podolski
Miroslav Klose

[ 4-1-2-3 ]
Rui Patricio
Joao Pereira
Pepe
Bruno Alves
Fabio Coentrao
Miguel Veloso
Joao Moutinho
Raul Meireles
Nani
Hélder Postiga
Cristiano Ronaldo

舊 06-10-12, 01:59 AM   #337
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

Smile

引用:
作者: 紫月  查看文章
曲奇
不過前面個班出波可唔可以準少少...
下下斬左唔知去邊...

荷蘭班友落後緊都企晒係度各有各踢
抵輸啦
齊齊企係度睇丹麥猜波~睇到慶~

舊 06-10-12, 01:59 AM   #338
小草
(╬ ̄皿 ̄)=○

註冊日期: Feb 2004
荷蘭輸自己,進攻嚴格上係單挑
防守基本上都唔叫防吧,迫都唔迫下

舊 06-10-12, 01:59 AM   #339
VICT
Ultimate Gamer
什麼超有趣的?

註冊日期: Jun 2004
PSN  IDvictorleung213
成班荷蘭友又係到打天才波
攻同守又企係到睇波

舊 06-10-12, 02:00 AM   #340
Iro
魔法學園學生

註冊日期: Aug 2003
Kuyt 出嚟真係聽古魯夫講打右閘唔上去
Iro 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-12, 02:01 AM   #341
syncmaster
六番隊副隊長

註冊日期: Dec 2002
以丹麥今場既表現, 睇嚟葡國係呢組比較危

是緣是情是童真還是意外
有淚有罪有付出還有忍耐
syncmaster 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-12, 02:01 AM   #342
okabe

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: (=v=)b 查看文章
丹麥猜波無人去迫~咁樣踢唔輸有鬼啦~成班友仔都唔知做乜~
成班好似唔知輸緊咁
進攻又慢 壓迫又慢
好似輸左都無所謂咁
下場對德國真係隨時大敗
提早出局
洛賓應該收起佢喇!
又無態又俾人睇死下場重要對番一班熟哂你路既德國隊
okabe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-12, 02:01 AM   #343
mario0606
The One
G101一ノ瀬はじめ

註冊日期: Oct 2006
3DS Friend Code4553 9940 3673
PSN  IDedward_hk2011
洛賓無信心,全場唔知踢緊咩…
防守又處理得差,唔肯去迫…
VPS明處唔順,下下都甩
史尼達下半場叫好D,出左幾下靚波
咁樣訂定機票啦…
由手機版發出
mario0606 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-12, 02:03 AM   #344
小草
(╬ ̄皿 ̄)=○

註冊日期: Feb 2004
引用:
作者: (=v=)b 查看文章
雲達維爾又唔上去幫洛賓~洛賓又唔知做乜~雲佩斯又射極唔入~
究竟洛賓射唔中多定雲佩斯射唔中多
如果咁ge攻擊力,出都線都係等出局

舊 06-10-12, 02:04 AM   #345
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

Smile

我覺得依場班友仔係HEA踢囉~每人跑多步~都唔會咁啦~輸自己~好唔開心~

舊 06-10-12, 02:05 AM   #346
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
葡軍又係個人多過整體...
照同一方式食埋佢...

舊 06-10-12, 02:05 AM   #347
無題
Game Master

註冊日期: May 2004
洛賓真係踢咁多年D路2捉到…
下下邊路扣大位
真係唔值得出佢~

兩個月亮証明了平行線不會有交會點,縱使距離多近依然是沒有交雜。人們天真的傷信幻想只是變成永恆的妄想。

IRiS,mIu與喬的迷思~

IC:霧里ななか
無題 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-12, 02:05 AM   #348
Gashapon™

註冊日期: Dec 2003
引用:
唔係就係丹麥搞到佢要打附加賽咩
Gashapon™ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-12, 02:06 AM   #349
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

Smile

引用:
作者: 小草 查看文章
究竟洛賓射唔中多定雲佩斯射唔中多
如果咁ge攻擊力,出都線都係等出局
洛賓堅射唔中~
雲佩斯無運~起碼有3腳應該入~

舊 06-10-12, 02:10 AM   #350
hk_kent
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2002
XBox Live Gamertaghk kent
雖然我估B組係德國+荷蘭出線,
不過荷蘭打得咁差真係抵輸,
反而俄羅斯更發揮到全能足球,
上屆荷蘭VS俄羅斯, 荷蘭似翻版多。
hk_kent 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 02:31 AM

手機版 | APP版