Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-24-15, 10:01 AM   #551
野良猫
God of Gamer
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: kakajit 查看文章
大執頭髮係唔係魂SHOP見 ?
HG咋,點會
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-24-15, 02:19 PM   #552
fami~yan
Game Master

註冊日期: Nov 2009
Nintendo Switch ID302513154147
PSN  IDfami-yan
引用:
作者: 野良猫 查看文章
HG咋,點會
君不見TURN A月光蝶?
fami~yan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-24-15, 02:29 PM   #553
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: fami~yan 查看文章
君不見TURN A月光蝶?
咁又係
V2對翼都魂SHOP見

但哩隻我覺得真係冇可能
要魂SHOP的話世海機堆火一早魂SHOP咗
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-24-15, 02:38 PM   #554
kimtch

註冊日期: Mar 2008
PSN  IDkimtch
V2對翼真係... 好似買game要買dlc咁.
kimtch 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-24-15, 03:07 PM   #555
高級嘍囉
Crazy Gamer

註冊日期: May 2007
3DS Friend Code4038 6395 0913
PSN  IDtimen1972
XBox Live Gamertagtimen1972
引用:
作者: 野良猫 查看文章
咁又係
V2對翼都魂SHOP見

但哩隻我覺得真係冇可能
要魂SHOP的話世海機堆火一早魂SHOP咗

著火係部機嘅賣點,冇可能唔跟埋堆火俾人,所以咪要留起隻大火鳥。
高級嘍囉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-24-15, 03:14 PM   #556
kimtch

註冊日期: Mar 2008
PSN  IDkimtch
可能遲D好似魔裝機咁自己衝入隻雀到做身體撞擊呢
kimtch 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-25-15, 01:37 AM   #557
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002
ガンダムビルドファイターズトライ第20話「折れない心」が本日18時よりテレビ東京系列で放送です。
トライバーニングとディナイアルの闘いだけでなく本話数ではアノ機体も!
そして林さんの秘密?のボーカル曲も!今週もよろしくお願いします!

初代メイジン川口克己

de・ni・al[din i( )l]
--n.否定,否認; 拒否; 克己←

此篇文章於 02-25-15 01:40 AM 被 money 編輯。
money 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-25-15, 12:50 PM   #558
money
◆.西野司命.◆

舊 02-25-15, 05:04 PM   #559
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-25-15, 05:10 PM   #560
money
◆.西野司命.◆

舊 02-25-15, 05:12 PM   #561
money
◆.西野司命.◆

舊 02-25-15, 05:22 PM   #562
money
◆.西野司命.◆

舊 02-25-15, 05:27 PM   #563
money
◆.西野司命.◆

舊 02-25-15, 05:30 PM   #564
ouki
戸松控

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDouki_keith
CB X1 FC
ouki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-25-15, 05:33 PM   #565
luciferdark

註冊日期: Feb 2003
劇情唔掂, 但作為GUNPLA廣告
隻TRY BURNING應該又會俾人搶...

舊 02-25-15, 05:43 PM   #566
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
⋯⋯⋯阿孫仔你7年前係咪被肉包罵到覺醒左某d野

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-25-15, 06:13 PM   #567
stonekeung
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2010

stonekeung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-25-15, 06:58 PM   #568
money
◆.西野司命.◆

此篇文章於 02-25-15 07:02 PM 被 money 編輯。
舊 02-25-15, 08:28 PM   #569
heeropo
Crazy Gamer
感情……無法理解

註冊日期: Feb 2007
引用:
作者: stonekeung 查看文章
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/v/t1.0-9/11011294_10206341434838331_3337377400780986558_n.jpg?oh=987a0fd16806c36030e5ff9ac23dac26&oe=557B07B8&__gda__=1435334365_6d72139df2c0c9b0ae795593b81a5944

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.n...901444559135ef

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.n...ff15f91270848b
感覺上三胞胎果部SD接口係共通接口,可以自由組合???

我只懂得用“戰鬥”來表現我所學到的事物,我也想說話、也想唱歌、也想留下回憶……
   我也想創造“未來”的我……可是,只有人類有能力這麼做……
heeropo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-25-15, 08:28 PM   #570
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
打得好虛下

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-25-15, 08:31 PM   #571
money
◆.西野司命.◆

此篇文章於 02-25-15 08:33 PM 被 money 編輯。
舊 02-25-15, 09:09 PM   #572
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
粒光球第一眼我以為覺醒係s2機構同步率突破400%爆走
招必殺……腦中出現機戰畫面……背景一定比機脆一定…………
cb x1 fc你活動多兩秒唔會死吧
最好部機係無改個部,咁魔改做乜?

舊 02-25-15, 09:13 PM   #573
Led Mirage

註冊日期: Feb 2003
明明我睇God 都好happy
偏偏呢套燃唔起
引用:
作者: 尼路 查看文章
粒光球第一眼我以為覺醒係s2機構同步率突破400%爆走
招必殺……腦中出現機戰畫面……背景一定比機脆一定…………
cb x1 fc你活動多兩秒唔會死吧
最好部機係無改個部,咁魔改做乜?
CB X1 +1

人を変えるのは、心。
心を変えるのは、たった一言の言葉で足りる。』
スマガ -STAR MINE GIRL-
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=609322&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=348911&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=310854&fpage=1
Led Mirage 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-25-15, 10:09 PM   #574
KARAS
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2003
PSN  IDrazgriz13ghost
又出屈機招。。。好悶
部X1 FC好似接近原裝? 下集兩巨頭開打?

岩岩先追哂咁多集,有冇講過隻burning 點黎?

《 N  Music No Life》
KARAS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-25-15, 10:12 PM   #575
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
チート X1FC係好高興啦⋯⋯⋯但可唔可以郁多d....定留番下一集

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
なもり「ゆるゆり、」10周年記念 OVA Blu-ray 一般発売版 2019年11月13日発売 supermanlady 日本動漫畫討論版 393 02-02-24 09:44 AM
ヒロユキ「マンガ家さんとアシスタントさんと」#12 (終)「前進/夏の終わり/パンツでわかる性格診断」 supermanlady 日本動漫畫討論版 17 05-13-23 06:34 PM
[動畫] 「ガンダムビルドファイターズ」第25話「約束」(終)丨 ガンダム35周年の翌年はガンプラ35周年です! Vol.2 money 日本動漫畫討論版 1004 03-31-14 07:40 PM
[動畫] 「ガンダムビルドファイターズ」第13話「バトルウェポン」丨15話メカ作畫監督:大張正己 money 日本動漫畫討論版 1018 01-22-14 03:27 PM
くずしろ「犬神さんと猫山さん」#12 (終)「犬神さんと猫山さんと夏祭り」 supermanlady 日本動漫畫討論版 1 01-15-14 11:36 AM

現在的時間是 11:06 PM

手機版 | APP版