Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 12-14-15, 05:42 PM   #1
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
Question 點同人講其實佢係第三者?

as topic
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-15-15, 10:45 AM   #2
kin~kin
God of Gamer
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
最好直接講, 無謂拖泥帶水
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-15-15, 02:36 PM   #3
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

但係大時大節講會唔會好重傷
佢話佢同佢屋企人提過我,佢地都好想知我係點既人 wor
由手機版發出
舊 12-15-15, 03:55 PM   #4
Ringo
Game Master
港 女 唔 易 做

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: 歌絲˙暮斯 查看文章
但係大時大節講會唔會好重傷
佢話佢同佢屋企人提過我,佢地都好想知我係點既人 wor
由手機版發出
諗咁多做乜,話唔埋條女話你知,你都係第三者呢
Ringo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-15-15, 09:29 PM   #5
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: Ringo 查看文章
諗咁多做乜,話唔埋條女話你知,你都係第三者呢
物以類聚
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-15-15, 05:15 PM   #6
埃及使者
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
直球就算啦

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-15-15, 08:28 PM   #7
( ゚ω゚)?
Volks初音已接收

註冊日期: Dec 2010
問佢相同問題as topic,佢答咩就照咩講佢知

\(^o^)/オワタ (;´Д`) ヽ(; ゚д゚)ノ ( ̄∀ ̄) (´・ω・`) ∠(゚Д゚)/ キタ━━(゚∀゚)━━ !!!!(´๑•ω•๑`) (๑*д*๑) (˘ω˘)zZ ( ゚ω゚ ) ∞ヾ(´д´)ノ ก็ʕ•͡ᴥ•ʔก้ (¯ 3 ¯)(◕‿◕✿) ('A`)(・ิω・ิ) (´д`) <( ̄ω ̄・)> 〆(・ω・`*) (´༎ຶД༎ຶ`)淚目 (๑•̀ㅂ•́)و✧掂 +×(ง⌐□ل͜□) 退休啦! (ง︡'-'︠)ง┗( _)┛(ʘдʘ)
EA-y( ̄Д ̄)。o :game怪有咁勁得咁勁,裝備有咁屎得咁屎,咪等啲友玩得咁舒服,玩完嗱嗱聲pay-to-win.抽loot box有咁難得咁難,box有咁罕有放咁罕有,啲課長咪啫聲抽完抽過第二次囉.
( ゚ω゚)? 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-15-15, 10:06 PM   #8
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

佢同我原本果個比, 後生兩歲, 靚就無咁靚, 但都唔差咁.
可能家境出身普通, 細個時已經做暑期工賺零用, 無乜物質要求, 好樸素.

佢近來開始主動 watsapp 我, 無 re 幾個鐘就搵我. 我又唔忍心 re 返 d 肉麻野

我開始唔想再做對唔住原本女友既野.

我怕 e+ 斬纜又好似好傷, 之但係, 之後先斬纜, 一直落去可能終有一日會出事

此篇文章於 12-15-15 10:08 PM 被 歌絲˙暮斯 編輯。
舊 12-15-15, 11:47 PM   #9
犬夜叉
Game Master
徇眾要求改下先啦

註冊日期: Jan 2004
引用:
作者: 歌絲˙暮斯 查看文章
佢同我原本果個比, 後生兩歲, 靚就無咁靚, 但都唔差咁.
可能家境出身普通, 細個時已經做暑期工賺零用, 無乜物質要求, 好樸素.

佢近來開始主動 watsapp 我, 無 re 幾個鐘就搵我. 我又唔忍心 re 返 d 肉麻野

我開始唔想再做對唔住原本女友既野.

我怕 e+ 斬纜又好似好傷, 之但係, 之後先斬纜, 一直落去可能終有一日會出事
你而家唔願做1次衰人, 你第日就令3方傷得更深
感情既野, 太過曖昧棧害死自己害死人

公式

超絕可愛+賣萌+天然呆+冒失娘+短髮=本田翼
紅字為重點

本王決定中日開戰之時會去做漢奸
犬夜叉 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 08:03 PM

手機版 | APP版